- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се виждате след 10 години??
След 10 години ще съм на 30 години..
Предполагам няма да живея идиализирания семеен живот..а ще ходя да гоня дивото.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Sled 10 godini 6te sum na 28...Xmmm ne znam s kakvo 6te se zanimavam za6toto o6te ne sum sigyrna kakvo 6te me priemat da sledvam(nai-veroiatno pravo no se nadiavam na istoria na izkystvoto)...Me4ta mi e da hodia na rabota s pencil rock,rizka i blazer i horata s koito rabotia da me yvajavat i ceniat.Nadiavam se da imam sobstveno jili6te nai-veroaitno v Germania no moje i Italia(zavisi kak 6te se razviat ne6tata)...
A be sled 10 godini iskam da sum 6tastliva,da produljavam da sum v dobri otno6enia sus semeistvoto si i malkata mi sestri4ka da se gordee s men i da iska da stane kato kaka si![]()
![]()
ATAKA, твоя идеал наистина има хора които си го живеят до края..струва ми се че познавам няколко такива старчета. Ужасно самотни и със сигурност не са щастливи хора! Не мога да си представя как само пиенето и купоните и жените и тн биха могли да ти осмислят живота![]()
Нямам никаква идея на какво ще мязам след 10 години.
тогава ще съм точно на 25
надявам съм се че тогава ще имам интересна и добре платена работа, за която най-важното е че ще ми харесва,защото не искам да работя нещо скучно
без брак и без деца смятам,че ще ми рано още![]()
и едва ли още ще живея при наще сигурно ще съм под наем със съквартирант/ка заедно ще правим много купони и глупости![]()
на 27 ще съм...само това е сигурно (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Хм,и аз така се виждамПървоначално написано от PerfectStrang3r
![]()
Колко ли неща могат да се случат дотогава..
Но все пак.. сегашните ми представи за след 10 години са, че ще изживявам студентските си години.. За семейство и тем подобни е рано и да си помислям..![]()
You are broken, I can fix you...
Ами ще бъда на 25 - предполагам,точно ще съм приключила със висшето и ще е време за работа,семейство,деца и т.н.![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Абсолютно същото.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Чета темите и гледам.... май всички ще бачкат - кой готвач, кой компютърен инженер... Аз пък работя по въпроса как да НЕ РАБОТЯ. Я виж набора Хю Хефнер - здраво се е потрудил наистина, ама от доста време не вярвам да си скъсва гъза от бачкане.
Kato blestq6t hirurg v SiatalПървоначално написано от P4ela
![]()
Bring me to life...
незавършила, пропаднала , чистачка , сърдита на света и на всичко ..не може да се издигна и до магазинерка .... абе страхотно ... ! без семеиство, живееща при майка си и баща си ...![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
след 10 години аз искам да играя в бг гранд като левски ! а по късно да премина във по голям европеиски клуб,като Ман.Сити,Аякс,Бетис ! А след това да премина във Реал Мадрид :P мНо фантазия имам ..![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
14+10=24 ... ъЪъ незнам, не се виждам още![]()
Хм...да не предизвикваме съдбата,ноооо...
Добре изглеждащо младо моми4е,което иска да завърши висше образование...Издържа се сама...има хубава работа(ДАНО
)
yaaaaaaaaa...6te sam stara na 22 godini i 6te sam sigyrno advokat
![]()
![]()
/~\`fAsHioN sTyLe oNly[!] /~\`
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Млад, проспериращ доктор в някоя известна болница в Испания.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
като ти гледам подписа.. 10 мин са ти много дажеПървоначално написано от _FuCKiNg_LiFe_
след 10 години се виждам такъв, какъвто искам да бъда
друго не мога да си представя
25 и половина
Сигурно ще съм щастлива.С детенце и човек до себе си...
ех...мечти
('=
Ще си кисна на Рилския манастир и ще чета желанията на минавалите върху оставените листенца>жена, деца, пари, кола, къща.
^^^ Даже там хората са си с моментните неща приемащи за Реалност, докато в същото това време...я изпускат и после плюят живота, съдбата, Бог. (= Не че е добре да чета чуждите неща, ноооо не виждам лошо. Безморална, безскруполна и там каквото си добавите![]()
(=
Демек писнало ми е да чета желания. Поне да проявявахте оригиналност или да житирахте характерните за всяка мъдра религия душевни висини (=
тва е сложен въпрос задавали ми са го и аз отг по същият гачин както и тук
САМО ВРРЕМЕТО МОЖЕ ДА ПОКАЖЕ
хмзавършил гимназия, завършващ във Франция (да речем). Разхождам се по някоя централна улица, хапвам си сандвич с голяма зелена маруля и си мисля. Разминавам се с хора, усмихвам им се
Държа за ръката голямата си любов и й намигам. Продължаваме да крачим и нещо в мен ми подсказва, че тя носи нещо специално, но дори и тя не знае все още какво е то. Утре ще съм на работа, доходоносна и неограничаваща... още по-добър вариант е ако работя вкъши и пиша книги и разкази. Изяждам си сандвича и си изхвърлям боклука В КОШЧЕТО. Наемаме си 2 колелета за по евро и започваме да караме из града, усещам атмосферата на малките тесни улички... Влюбен съм. И тя е влюбена. Обичаме се, ще обичаме и НЕГО. 2 пъти в годината пътуваме, защото сме финансово осигурени... Обикаляме света и го опознаваме в неговия блясък и с неговата лудост... Запазил съм приятелите си и съм си намерил и нови, не се чувствам сам... ОБИЧАМ ЖИВОТА СИ и знам, че ме очаква още много много от него...
![]()