- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да постъпя, да ги излъжа ли?
Наще имат голямо доверие и много харесват гаджето ми. Според мен той не заслужава особено много техните симпатии, но това е друг въпрос.
![]()
Щяхме да излизаме с гаджето тази вечер, но се скарахме...и аз си тръгнах. А едни приятелки ме викат на дискотека (на 16г. съм), а наще ме пускат само с гаджето, с приятелки не. Пък с гаджето и с приятелките ми не става...не се познават. А на мен ми се иска да изляза само с приятелки, колко съм ги молила наще,ама без гаджето не ме пускат (от 1год. и половина на диско не съм ходила с тях и ужасно много ми се иска). И днеска те ще ходят. Да излъжа ли наще, че с приятелят ми ще ходим, а аз да ида в приятелките си. Много ми се ходи, а с наще сме скарани, именно защото ме обвиняват, че съм правила дребни лъжи постоянно.
Какво да правяОт 4месеца на диско не съм ходила
![]()
ако си сигурна че приятелките няма да те издънят отиди : )
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ами според мен не бива да ги лъжеш,защото рано или късно може да разберът.По-добре говори с гаджето си,сдобрете се,обади се приятелките си и иди с него.
а защо не се сдобриш с гаджето и не идеш и с него на диско..все някога трябва да го запознаеш с приятелките си.според мен ще си изкараш готино ако си хем с приятелки хем с него![]()
+1Първоначално написано от marmalad4e
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
+1Първоначално написано от marmalad4e
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
ми дасдобри се с приятеля си и отиди с него :P
+1Първоначално написано от teengirl_92
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
От година и половина не си
излизала с приятелки?!
Абе излъжи и бягай![]()
Мен дотолкова ми беше станало ежедневие тва лъгане по едно време,чееее изобщо не се замислях да излъжа ли...лъжех за всяко нещо...
Лъжи...щом не става по друг начин...
kazva6,4e gadjeeto ti i fr te ti ne sa osobeno blizki,ami sblijigi taka hem 6te si s tqh,hem s nego \/
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Казваш,че си с гаджетоРискувай и си прекарай хубаво...не се знае дали скоро ще имаш възможност пък и може да споменеш на приятеля ти да те прикрива ако случайно ваще почнат да му звънят,но предполагам,че няма да се усъмнят
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Кажи им че ще ходиш с прияерлките си няма смисъл да ги лъжеш така никога няма да започнат да те пускат,до кога ще ги лъжеш трябва да разберат че си вече по-голяма и т.н........
Ами просто запознай приятелките с гаджето и отидете всички заедно!Приятно прекарване! \/
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]