.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да постъпя, да ги излъжа ли?

Наще имат голямо доверие и много харесват гаджето ми. Според мен той не заслужава особено много техните симпатии, но това е друг въпрос.

Щяхме да излизаме с гаджето тази вечер, но се скарахме...и аз си тръгнах. А едни приятелки ме викат на дискотека (на 16г. съм), а наще ме пускат само с гаджето, с приятелки не. Пък с гаджето и с приятелките ми не става...не се познават. А на мен ми се иска да изляза само с приятелки, колко съм ги молила наще,ама без гаджето не ме пускат (от 1год. и половина на диско не съм ходила с тях и ужасно много ми се иска). И днеска те ще ходят. Да излъжа ли наще, че с приятелят ми ще ходим, а аз да ида в приятелките си. Много ми се ходи, а с наще сме скарани, именно защото ме обвиняват, че съм правила дребни лъжи постоянно.
    Какво да правя От 4месеца на диско не съм ходила

що не те пускат с тях!? поговорете за това, в краен случей можеш да послъжеш

ако си сигурна че приятелките няма да те издънят отиди : )
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

.

Ами според мен не бива да ги лъжеш,защото рано или късно може да разберът.По-добре говори с гаджето си,сдобрете се,обади се приятелките си и иди с него.

Град
    sofia
    а защо не се сдобриш с гаджето и не идеш и с него на диско..все някога трябва да го запознаеш с приятелките си.според мен ще си изкараш готино ако си хем с приятелки хем с него

Цитирай Първоначално написано от marmalad4e
    а защо не се сдобриш с гаджето и не идеш и с него на диско..все някога трябва да го запознаеш с приятелките си.според мен ще си изкараш готино ако си хем с приятелки хем с него
    +1
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Цитирай Първоначално написано от marmalad4e
    +1
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    ми да сдобри се с приятеля си и отиди с него :P

Re: .

Цитирай Първоначално написано от teengirl_92
    Ами според мен не бива да ги лъжеш,защото рано или късно може да разберът.По-добре говори с гаджето си,сдобрете се,обади се приятелките си и иди с него.
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

От година и половина не си
    излизала с приятелки?!
    Абе излъжи и бягай

Мен дотолкова ми беше станало ежедневие тва лъгане по едно време,чееее изобщо не се замислях да излъжа ли...лъжех за всяко нещо...
    Лъжи...щом не става по друг начин...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ako naistina ti se hodi mnogo otidi i gi izlaji...no pomisli dali po nqkakav na4in roditelite ti mogat da se svarjat s gadjeto ti i da razberat 4e si gi izlagala

Супер фен
    Град
    Своге
    kazva6,4e gadjeeto ti i fr te ti ne sa osobeno blizki,ami sblijigi taka hem 6te si s tqh,hem s nego \/
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Казваш,че си с гаджето Рискувай и си прекарай хубаво...не се знае дали скоро ще имаш възможност пък и може да споменеш на приятеля ти да те прикрива ако случайно ваще почнат да му звънят,но предполагам,че няма да се усъмнят
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    OUT OF SPACE
    Кажи им че ще ходиш с прияерлките си няма смисъл да ги лъжеш така никога няма да започнат да те пускат,до кога ще ги лъжеш трябва да разберат че си вече по-голяма и т.н........

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами просто запознай приятелките с гаджето и отидете всички заедно!Приятно прекарване! \/
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си