.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Супер фен Аватара на girl91

пих хапче ESCAPELLE... и имам няколко въпроса...

Преди няколко часа правих секс с приятеля си... но презервативът се скъса.. а той свърши. Купих си хапче Escapelle и вече го изпих.
    1. Искам да попитам след колко време мога да си направя тест за бременност и той да ми покаже сас сигурност дали хапчето е подействало или не.
    2.Следкато съм пила това хапче... кога трярва да ми дойде...след няколко дена или попринцип когато ми идва ?

ами 3-4 дни мисля,че са достатъчни за теста..а относно цикъла ти..не мога да ти кажа на 100 % защоото досега не ми се е налагало да пия (да не ми се и случва де) , но мисля че ще е гокато си ти е по дата..

мерси... след няколко дена ще си направя теста... дано хапчето е подействало

Мега фен
    Град
    SF
    Принципно тест можеш да си направиш най-малко седмица след като е станала белята. За препоръ4ване 10 дни.
    Ина4е след като си пила хап4ето, цикълът ти може да запо4не да прави каквото си иска. Заради вси4ките тези хормони е много вероятно в следващите няколко месеца нещата да не са съвсем нормални. На мен ли4но ми дойде 2 пъти за един месец, на следващия не ми дойде изобщо, а месец след това ми дойде, но ми продължи 15 дена..
    Но това си е строго индивидуално. При теб може да няма никакви промени.

Робинята на Quench

Shmatko
    Guest
    И аз го пиш ама нищо не стана?
    Окапа ми брадата, косата, козината и разни други неща пак с К

Някои ми казва 3-4 дена.. други 10 дена... в една друга тема видях, че трябвало да се изчака седмица и половина- две.. и всъщност сле дколко време трябва да го направя

е 10 дни не е ли равно на седмица и половина, хаха?

не по-малко от 7 дни, със сигурност. 7-10.
    ама като си пила хапче навреме, нема закво да се притесняваш..
    освен за цикъла ти, на който ше му се ебе майката

кви презервативи сте ползвали?
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

"girl91" ... 91 nabor .. hmm malko si malka za de4ica
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    14 дни след рисковия акт, ако не ти дойде до тогава де..............3-4 дни са малко, а седмица или 10 дни също е недостатъчно за реални резултати!

Използваме презервативи Sportex
    Точно преди този гаф ми беше свършило... и сега вече не знам кога да очаквам да ми дойде... преди поне ми идваше почти по едно и също време... а сега... лошото е, че може да ми дойе докато съм на училище, дори без да усетя преди това, че ще ми идва...

Град
    Свищов
    Да, възможно е. но все пак не е ли по-важно да ти дойде някога и то да не е след 9 месеца?

ами смятам, че следкато съм приела хапчето толкова бързо...би трябвало да е подействало.. но все пак .. пише, че тези хапчета действат 95%... ако не ми дойде например към края на другата седмица, ще си взема едно тестче... да съм си сигурна... и дано не се обърка всичко с цикъла ми...

Град
    Свищов
    Ще се обърка-няма начин.............Но за бебе не се тревожи по мое мнение де!

Град
    *in a pink dream*
    hubavo e , che si reagirala navreme .
    nqma da e zle da posetish genekolog , dano da nqmash problemi s roditeli i ala bala , no ... vmesto da pishesh po forumi , spored men , shte e mnogo po-dobre
    vse pak vseki organizym si e razlichen i ne mojem taka da ti kajem , koga shte ti doide i kakvo da napravish , za da ti doide na tochna data
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    споко щом си пила апче няма проблем не си бременна...само че ся цикъла ти ще е мноо зле
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Вчера вечерта ми дойде ... няма смисъл да си правя тест.. нали така.. щом ми е дошло това трябва да значи, че хапчето е подействало сас сигурност.. да не вземе да стане цветна бременност

sportex,дааа и аз го пих това хапче заради тях

Град
    Свищов
    Стига си се вкарвала във филми. дошло ти е-значи не си бременна........Цветната бременност е рядко срещана и е обичайно при вече раждали жени!

Хора взимайте си свестни предпазни средства, не си спестявайте левче, защото това левче после струва много повече!

Цитирай Първоначално написано от Kitoka
    Хора взимайте си свестни предпазни средства, не си спестявайте левче, защото това левче после струва много повече!
    Какво ще рече това.. да изпозлваме по-скъпи презервативи ли ? Казах, че изпозлваме Sportex... до сега не знам колко пъти са се късали.. а междодругото.. тези презервативи от 20 ст. .. поне при мен.. никога не са се късали...

можеш да си направиш тест 7 дни след като е сваршил в теб ама като си пила ескапел невяреам да си хванала, аз бях пила ескапел и ми доиде 10 дни след като го пих ама за всеки слу4аи си направи тест

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Най-добре ползвайте презервативи дурекс,аз съм доволна от тях.
    А колкото до цикала на мен м идва на 3 месеца веднъз и винаги на кофти място и кофти време Последния път патувах за друга страна и ми дойде докато бях в рейса и нямах нито превразка нито тампон...питайте ме как съм патувала 24 часа така,само аз си знам Ужас е всичко това.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Temata e stara...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

horaa ya mi kajete kakvo to4no trqbva da se slu4i sled kato piete escapelle ???? poneje az go pih dnes nqk1de 1 ili 2 4asa sled riskoviq polov akt i est pak zaradi sportex ...

ЖиВей Си жИвОтА ТакА кАкТо на тЕб тИ хАрЕсВа... хИч дА нЕ тИ пУкА кВо мИсЛят хОрАтА зА тЕб ....

pro4eti listovkataaa
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си