- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пих хапче ESCAPELLE... и имам няколко въпроса...
sled 10 dni otivash na lekar i vsi4ko e tok ( za da si na 100% sigurna ) a za idvaneto pri vsiaka e razlichno
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Да не пускам нова тема... Начи вчера стана един такъв гаф, и чак неска пих хапче...Страх ме е да не се оплеска нещо, смисъл, нали треа се пие до 72 часа след секса...
![]()
не е до парите а до опита в слагането,овлажняването и това колко си дивПървоначално написано от girl91
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Днес и аз направих гафа и веднага си взех escapelle и ако четете добре там пише кога трябва да ви дойде, а отностно презервативите пак е индивидуално защото на мен вече 2 пъти ми се случва да ни се скъса Durex, за мен най добрите презервативи са Sportex имат си и увлажнител и всичко!!!
ох ох ох ... лоша работа![]()
поне яко ли бе6е :П :P :P
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
танко ти си откачен ва баце![]()
:P
Shtom ti e bilo svurshilo tochno predi gafa daje ne ti e trqbvalo hapche.Първоначално написано от girl91
1-2 dni sled cikula e bezopasno, dori togava pozvolqvam na priqtelq mi da svurshva v men, a vse oshte ne sum bremenna taka che mojesh da se uspokoish![]()
1 или 2 седмици след като си пила хапчето. За по-голяма сигурност си направи на втората или 1 на края на първата седмица и още един на края на втората.
Може да ти дойде 2 пъти за 1 месец. Може да ти дойде и когато си трябва, както беше при мен.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Относно теста можеш да си вземеш след 10 дена ... а за цикъла може да подрани или да закъснее - при всяко момиче е различно . На мен ми се наложи преди известно време да пия и ми додйе точно на време.
Ами би трябвало да ти дойде в близките 10 дни то на хапчето си пише .. А тест както обикновенно след 10 14 дена .. Въпреки че аз като пих тва хапче .. Даже не ми дойде .. е са след около 15 20 дена още не ми е дошло![]()
.. пРих тест ама беше отрицателен .. ДДз .. при всеки е различно мацка ..
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
ами след като си го пила до няколко дни може да се появи кървене,но не е задължително...при всеки е различно...а иначе трябва да ти дойде около датата,когато си пила хапчето.колкото до теста трябва да го направиш най-малко след 10 дни,не е задължително повечето го правят за лично успокоение..![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]