.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Re: пих хапче ESCAPELLE... и имам няколко въпроса...

sled 10 dni otivash na lekar i vsi4ko e tok ( za da si na 100% sigurna ) a za idvaneto pri vsiaka e razlichno
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Да не пускам нова тема... Начи вчера стана един такъв гаф, и чак неска пих хапче... Страх ме е да не се оплеска нещо, смисъл, нали треа се пие до 72 часа след секса...

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Цитирай Първоначално написано от Kitoka
    Хора взимайте си свестни предпазни средства, не си спестявайте левче, защото това левче после струва много повече!
    Какво ще рече това.. да изпозлваме по-скъпи презервативи ли ? Казах, че изпозлваме Sportex... до сега не знам колко пъти са се късали.. а междодругото.. тези презервативи от 20 ст. .. поне при мен.. никога не са се късали...
    не е до парите а до опита в слагането,овлажняването и това колко си див
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Днес и аз направих гафа и веднага си взех escapelle и ако четете добре там пише кога трябва да ви дойде, а отностно презервативите пак е индивидуално защото на мен вече 2 пъти ми се случва да ни се скъса Durex, за мен най добрите презервативи са Sportex имат си и увлажнител и всичко!!!

ох ох ох ... лоша работа
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    поне яко ли бе6е :П :P :P
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

танко ти си откачен ва баце :P
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

Град
    Sofia
    ,мъже... лесно ви е да говорите, ако можехте само да видите кво ни е заради вас ги пием тия хапчета.и аз ще пия утре

Между нас да си остане тази клюка,Бог ме е създал за да се изфука...

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Точно преди този гаф ми беше свършило...
    Shtom ti e bilo svurshilo tochno predi gafa daje ne ti e trqbvalo hapche.
    1-2 dni sled cikula e bezopasno, dori togava pozvolqvam na priqtelq mi da svurshva v men, a vse oshte ne sum bremenna taka che mojesh da se uspokoish

1 или 2 седмици след като си пила хапчето. За по-голяма сигурност си направи на втората или 1 на края на първата седмица и още един на края на втората.
    Може да ти дойде 2 пъти за 1 месец. Може да ти дойде и когато си трябва, както беше при мен.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Относно теста можеш да си вземеш след 10 дена ... а за цикъла може да подрани или да закъснее - при всяко момиче е различно . На мен ми се наложи преди известно време да пия и ми додйе точно на време.

Ами би трябвало да ти дойде в близките 10 дни то на хапчето си пише .. А тест както обикновенно след 10 14 дена .. Въпреки че аз като пих тва хапче .. Даже не ми дойде .. е са след около 15 20 дена още не ми е дошло .. пРих тест ама беше отрицателен .. ДДз .. при всеки е различно мацка ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

ами след като си го пила до няколко дни може да се появи кървене,но не е задължително...при всеки е различно...а иначе трябва да ти дойде около датата,когато си пила хапчето.колкото до теста трябва да го направиш най-малко след 10 дни,не е задължително повечето го правят за лично успокоение..
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    мацки, темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си