- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам един проблем...
Праи ми се секс а няма с кой...![]()
i ko sq da ti namerim li?![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Момиче ли си?Момче ли си?Ръгни некоя снимка!И може да стане нещо!![]()
Ми ако си нямаш работа мога да те отърва от скукатаПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Мъжкар от София.Първоначално написано от RAZVRATNIKA
Сорри ама не сме от една порода. По женски си падам![]()
П.С. BMW=дръгел
Мноо студено и няя... Само хард кор 100кг мас издръжливи мангалки са в момента феите.Първоначално написано от milaaan
Точно!Ама ся ме съмнява да намериш некоя по околовръстното ама пробвай!Излез навънка пък се некоя че сресщнеш!Първоначално написано от milaaan
![]()
Братле и аз не си падам по мъже!Първоначално написано от Shmatko
![]()
П.С. Дано си намериш некоя голема кака!![]()
Наминах от там и решишда дрифтна и ги отнесох 100 килограмовите парчета с заден десен калникПървоначално написано от RAZVRATNIKA
.
Първоначално написано от Shmatko
Дано те набара некоя от 150 нагоре!!!!
![]()
![]()
Знам къде живееш и ше мина да ти я стовара у вас.
a moje li da pomognete na men vlezte i vijte --> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=151629
Първоначално написано от Shmatko
С крана ли ?
![]()
Продаължавай да я брулиш, като ти писне с времето ше почнеш и да не свършваш.Първоначално написано от milaaan
![]()
a DUREX PERFORMA prezervativi li sa ?!?!?! Ami 4oek ti sig si po golqm ot men iskam da kaja su6to 4e na4i nali praim sex sig ot ve4e nz kolko meseca oba4e ne mn 4esto tova su6to pre4e li 4e svar6va6 burzoooi iskam da pitam defekten li sym
![]()
Споко нищо ти няма, така е в началото, с времето нещата ще си дойдат на мястото. Перформа са гадни, нитно една пичка не ги харесва от тия които знам и аз лично съм късал 2 от тях. Съветвам те да ползваш спортекс, по-добри са.
П.С. Сега се сетиш че тия перформите имаха и някъв гел в резервоарчето който след поставяне трява да се ратрие върху главата на пениса. Супер гадни са, се едно ми е изтръпнала оная работа.
а на SPORTEX някви специални ли требе да зема или най-обикновенни? Абре то има супер мн презервативи че незнам какво да земааа и се чудя кои са най-хубавитеее
Зимай от по-тънките или нормалните, тези с рингове и т.н. ги заеби...
Стига ми спамил темата, търси се пиче от София![]()
Питам последно и те остааам
Значи аз нали като го прая и като свърша 1-вия път и ми падааа и после не се дига веднага требе да изчакам за да продължа ли ?!
Ми аз нямам такива проблеми ама е нормално и да ти спадне и после кат го надървиш слагаш нов кондом и продължаваш ако имаш желание.
Обявявам се за нуждаещ се...![]()
Къде ти е единия зъб ве?