- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Случвало ли ви се е да си променя коренно мнението за вас?
Slu4valo li vi se e nqkoe mom4e mn da vi se mazni ..`OH KOLKO SI KRASIVA,KOLKO SI UMNA , U SI ZLATO , SLUNCE , U SI NEZEMNA i t.n. i kogato mu otkajete da se vijdate , da budete gadjeta ili da praite sex toi da zapo4ne s nomerata `GROZNA SI , TUPA SI , NI6TO NE STRUVA6 , BOKLUKi t.n. ??? i Kajete , ako vi se e slu4valo posle kak se 4uvstvate ?
т.7
krem4et0
Да,защото ме излъга за много неща.
mmm da kajem podobno , dosta po-seriozno
kak da se chustvam e*esh mu maikata
ne me povliqva takova neshto![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Лелееее,на мен оня ден ми се случи същотоАбе на тези момчета им става нещо
Моя случай беше следния:обайда ми се въпросния субект и ме пита дали ще му стана гадже-ако не няма да пием кафе повече,няма да излизаме и т.н,...а уж моля ви се ми се пишеше приятел,..и моля ви това момче на 18 години-ужас
Аз реших да не се ядосвам за такива глупости-все пак явно на някои хора им е толкова акала
Зарежи го тоя и въобще не съжалявай
![]()
Нямам такива случени да ми казват че съм тъп и тн ... като късаме винаги си оставаме приятели много обичам така![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Случва ми се почти всеки ден да ми правят момчета комплименти,но след като ги одрежа не ме нареждат,просто намаляват комплиментите.Кой ще е тоя оптимист дето ще ме нарежда,щот не му пускам? :P
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
atakaaaaa =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Drebs
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж