.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 147

Град
    Плевен
    ВИЖТЕ КАКВО НАМЕРИХ:

Много скоро обрязването на мъжете отново може да стане модерно в цял свят. По мнение на изпълнителния директор на Глобалния фонд за борба със СПИН, туберкуоза и малария - д-р Ричард Фичъм, данните на учените за способността на обрязването да намали риска от заразяване с вируса на ХИВ в скоро време кардинално ще изменят отношението на лекарите и пациентите към тази процедура.

Учените свързват благотворния ефект на обрязването с това, че премахването на крайната плът способства за огрубяване на главата на половия член, затруднявайки по този начин предаването на вирусни инфекции по полов път.

Според резултатите от изследване, публикувани през 2005 г., рискът от заразяване с ХИВ намалява със 60% за образяните мъже. Според данните от друго изследване, публикувано преди няколко седмици, поголовното обрязване на мъжката част от населението в Африка би могло да спаси живота на 6 милиона африканци, които неизбежно ще умрат от СПИН в случай, че разпространението на ХИВ-инфекцията в района продължава със същите темпове. zdrave.bg

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Средната продължителност на сексуалния акт в България е 29 минути.........Де да знам-предпочитам 3 акт по 15-20 минути, отколкото 1 над час!

Това за обезчуствяването е напълно вярно, но разликата с това да не си обрязан освен тази, аз не съм забелязал. Но да ви кажа, мога да свърша и за 1 час, а съм го правил и за 5 минути. Зависи си и от жената .

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Единствено в България има толкова задръстени глупаци, които мислят, че обрязването е нещо лошо. И това е защото неправилно го свързват веднага с турците. А знаете ли, че в Америка всички се обрязват още от деца!!!

Плюсовете на обрязването са много по-високата хигиена (нали момичетата не искате да видите застояло сиренце под кожичката). И още един плюс - добре оголената глава се уголемява много повече и по-лесно и това е добре за усещането. Ръбъ на главичката ще ви донесе много допълнителни удоволствия.
    mda i az taka mislq.... za6to da e lo6o... krem4eto kazva za obez4yvstvitelnostta no naistina vremeto, za koeto svar6va maja idva ot mozaka kakto kazaha v predi6nite postove ne e problem spored men, pak i razlikata pri sex do kolkoto znam ne e golqma
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

...

Haaaa haaa haaa da imam vaprosa
    Taka predimstva na obrqzanite :
    1-vo-Po-higieni4no e
    2-ro-Oveli4ava se izdrajlivostta
    Nz kakvo lo6o ima v tova ... bihte li kazali???kato se ima v predvit 4e Absolutno vsi4ki v zapadnite strani se rejat .
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от !?
    Haaaa haaa haaa da imam vaprosa
    Taka predimstva na obrqzanite :
    1-vo-Po-higieni4no e
    2-ro-Oveli4ava se izdrajlivostta
    Nz kakvo lo6o ima v tova ... bihte li kazali???kato se ima v predvit 4e Absolutno vsi4ki v zapadnite strani se rejat .
    +1.И е по-красиво...

Град
    mAinA cItY...

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Li4no za mene nqma nikakvo zna4enie...Shte se iz4ukam s nego i tova e.pi6kata si e pi6ka.
    +1
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Град
    София
    Това е вярно, но това всъщност е плюс за жената. Защото за мъжете винаги е било проблем бързото свършване, а не бавното. Бъди сигурна, че ако на един мъж му е приятно няма да има проблем да свърши. Тези дето имат нужда от часове са единици.[/quote]

Значи аз съм обрязан и току разбрах, че за няква пикла това било проблем
    А колкото до цитираното мнение, то е самата истина.

Цитирай Първоначално написано от kolio-shiikata
    не че лично съм засегнат защото съм обязан и съм българин от турски произхот но просто всички отговори до сега са мн зле
    "българин от турски произход" - ей турчар резан научи първо българският език после върви си земи помощите
    то ако са толкова много плюсовете и е хубаво - целият свят ще се обрязва...
    а за тоя дето написа коментар че се събирало сиренце - ми като нямате елементарна хигиена как няма да се събира?
    че то не сиренце ще има ми кашкавали и квото още се сетите ....
    мъжът кога свършва и кога не - независи дали е рязан
    ама то как ще се правите на компетентни въобще :~)
    всичко си е от мъжа...на мен ми се е случвало да свърша за 10 мин,
    случвало ми се е и за 1 час ... - зависи от страшно много неща ( възбуда, настроение, проблеми, психиката като цяло..., опит, etc )
    айде със здраве!

Цитирай Първоначално написано от tenaglia
    Цитирай Първоначално написано от kolio-shiikata
    не че лично съм засегнат защото съм обязан и съм българин от турски произхот но просто всички отговори до сега са мн зле
    "българин от турски произход" - ей турчар резан научи първо българският език после върви си земи помощите
    то ако са толкова много плюсовете и е хубаво - целият свят ще се обрязва...
    а за тоя дето написа коментар че се събирало сиренце - ми като нямате елементарна хигиена как няма да се събира?
    че то не сиренце ще има ми кашкавали и квото още се сетите ....
    мъжът кога свършва и кога не - независи дали е рязан
    ама то как ще се правите на компетентни въобще :~)
    всичко си е от мъжа...на мен ми се е случвало да свърша за 10 мин,
    случвало ми се е и за 1 час ... - зависи от страшно много неща ( възбуда, настроение, проблеми, психиката като цяло..., опит, etc )
    айде със здраве!
    забиме в земята! повече няма да си говоря с теб
    nau4i se da ti haresva...

Re: Ако той е обрязан?

Цитирай Първоначално написано от NS
    kak bihte regirali ako si lqgate s nqkoi momche i widite 4e e obrqzan.Ne turchin !

т.7
    krem4et0

Е и ?Какво от това че е обрязан?Дори при обрязаните хигиената е на по високо ниво.Но не съм била с такъв и не мога да кажа за чувствителността и продължителността на самия акт.Иначе това за хигиената го научих от NATIONAL GEOGRAFIK
    Russian Aerospace Agency

Re: Ако той е обрязан?

Цитирай Първоначално написано от NS
    kak bihte regirali ako si lqgate s nqkoi momche i widite 4e e obrqzan.Ne turchin !

т.7
    krem4et0
    e 6to kak moq naprimer ne e tur4in pomak e demek bulgarin ot turski proizhod obrqzan e i mejdu dr az samata nqmam n6 protiv tova daje sum za za6toto 1-vo e mn po qko 2-ro higienata taka e po dobra a nqkoi koito be6e kazal 4e obrqzanite nemogat da svur6at s 4asove ne e vqrno zavisi napulno i samo ot 4oveka moq naprimer moga da si go nakaram ako iskam da svur6i i za 2 min probvala sum taka 4e sami si precenqvaite a i da e tur4in ako go obi4ate ko tolkova i toi e 4ovek kato vs ostanali

moi biv6 be6e obrqzan i za nqkolkoto puti koito pravih me sex toi svur6i sled 3chasa be6e mn zatormozqva6to za mene, idva6e mi da zaspa ve4e, a nai-gadnoto be6e 4e na dr den nemojeh da sedna!nebqhme dulgo zaedno

Значи може да е евреин
    а по темата да естествено...някои даже казват ,че така е по-добре.

Град
    Okinawa
    Приятелят ми е обрязан и си е ЧИСТ БЪЛГАРИН!Нямам база за сравнение дали е по - добре или не,понеже ми е първия.Но самият факт хич не ме притеснява.И продължителният секс изобщо не ме оттегчава..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ако не е турчин, няма да ми е проблем
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rumka88
    ВИЖТЕ КАКВО НАМЕРИХ:

Много скоро обрязването на мъжете отново може да стане модерно в цял свят. По мнение на изпълнителния директор на Глобалния фонд за борба със СПИН, туберкуоза и малария - д-р Ричард Фичъм, данните на учените за способността на обрязването да намали риска от заразяване с вируса на ХИВ в скоро време кардинално ще изменят отношението на лекарите и пациентите към тази процедура.

Учените свързват благотворния ефект на обрязването с това, че премахването на крайната плът способства за огрубяване на главата на половия член, затруднявайки по този начин предаването на вирусни инфекции по полов път.

Според резултатите от изследване, публикувани през 2005 г., рискът от заразяване с ХИВ намалява със 60% за образяните мъже. Според данните от друго изследване, публикувано преди няколко седмици, поголовното обрязване на мъжката част от населението в Африка би могло да спаси живота на 6 милиона африканци, които неизбежно ще умрат от СПИН в случай, че разпространението на ХИВ-инфекцията в района продължава със същите темпове. zdrave.bg
    Как пък не. Аз имам друго предложение, вместо да се обрязват направо да им ги ОТРЯЗВАТ. Това ще реши проблема на 100%

А личното ми мнение Е че точно това със загрубяването би било отвратително Поне на мен никак не би ми харесало, така и така правя секс по 3-4 часа (няколко тека) остава и да свършвам и по-бавно, как пък не или усещането да е по-слабо

Аз лично не бих си го причинил на мен или децата ми

а аз ако бих се оказал в леглото с обрязан бих помислил.
    хммм КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ В ЛЕГЛОТО МИ ПРАВИ НЯКЪВ ПИЧ?????????
    ААААААААААААААА!!!!!!!!!!! СПАСЕТЕ МЕЕЕЕ!!!!!!!!
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Град
    Kobe, Japan
    Абе истината е една - Ако е рязан е турчин! Що Проблем? Проблемация ли има неква?

Ми и аз сменям позите често но да свършвам след всяка поза....
    А що се отнася до самата тема не съм пробвала с обрязан , нз какво е и не мога да изкажа компетентно мнение по въпроса

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е задължително 1 акт да дълъг, за да е хубав. Имала съм актове под 10 минути, които са били невероятни и все още помня!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не е задължително 1 акт да дълъг, за да е хубав. Имала съм актове под 10 минути, които са били невероятни и все още помня!
    Подкрепям с 2 ръце!

I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от smvassilev
    Абе истината е една - Ако е рязан е турчин! Що Проблем? Проблемация ли има неква?
    lele mn si zablyden... sa4yvstvam ti 4ak....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

абе вий туй нещо хигиената за нищо го нямате....да няма косми щото е хигиенично...да е обрязан защото е хигиенично....той обрязан необрязан или си мие оная работа и си поддържа хигиената или не...неналичието на нещо не води до по-добра хигиена...до добра хигиена води само и единствено желанието да флезеш в банята и да се изкъпеш...мале подивявам като чуя подобна глупост за ХИГИЕНАТА!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    ... А знаете ли, че в Америка всички се обрязват още от деца!!!

(нали момичетата не искате да видите застояло сиренце под кожичката)...
    Е то оставаше и на 40 години като станат тогава да ги обрязват ..и още нещо какво сиренце бе приятелю тва доло да не е мандра, отделен въпрос е че ти ако имаш такива работи доло аз нямам ! Не ми хвали резаната пушка щото всеки го свързва с Турците (които не обичаме особено)
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си