- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако той е обрязан?
Оле майко добре че има много компетентни по всички теми че да мога да се смея бе ... кво ви плаши - хуй като хуй само къде си няма каска предпазител![]()
А тия тъпи майки които пращат под ножа момченцата си за мен са много зле ... свалянето на шапката трябва да е по желание на каубоя като поотрасне , а не щото майка му харесва обрязани пишоци![]()
![]()
Така беше ми страшно тъпо и реших да прегледам стари теми....
Попаднах на тази тема и неспирам да се смея...
Първо:
Немисля 4е е нехигиени4но като не си обрязан...аз несъм обрязан и нямам никакви проблеми неми се сабира "сиренце" по 4епа... Като се миеш няма никакъв проблем...На мен оная работа в ерекция като ми е и кожи4ката ми е идялно изпаната назад и нямам проблеми...така 4е...
Второ:
Секса с обрязани бил по добър,защото глави4ката е по голяма... хаха тфа пък какво зна4ение има като си обрязан моита глави4ка е голяма дори някои пат по дебела от самото тяло на 4епа ми който има обиколка около 15см. (не 4е се хваля) а не съм обрязан... поливият акт трае ве4е в зависимост от опита на мъжа ве4е някои казаха 4е може да трае 5 мин може и 1 4ас...
Трето:
Необрязаните има по голяма вероятност да се заразят със СПИН...
Тфа пък е абсурд... поне като кажете нещо защитете тезата си по дадената тема... С какво ще ти помогне като си обрязан...Преди няколко стотин години когато по4ти си4ки не са били обрязани защо е нямало 4ак толкова заболели от спин???
4етвърто:ами обрязаният 4еп е по красив от необрязаният..Тука ще кажа само едно>> Ми то и вие след некоя операция за рязане на месце тук и там сте по красиви(отнася се за моми4етата)
Пето:
Това е към Сексита
Знаеш 4е аз теб мн те уважавам от както се бях регнал за парви пат
но немисля 4е както казваш ти макар 4е мн не ти вярвамполу4ава6 оргазъм след всяка поза тоова според мене е за6тото сменяте позата мн 4есто
и затова така докато има някои които шибат само на една поза и се стимулира само на едно място влагали6тето
. ТАКА САМ 4УВАЛ
П.П
Не искам да обиждам никои не съм расист[/list]
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Няма ли друг да си каже мнението бе?
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
shansa ot hvashtane na spin e 0%Първоначално написано от Psychopath*
![]()
![]()
![]()
а от забременяване?Първоначално написано от savoy
sashtotoПървоначално написано от Psychopath*
moq si e mn hubav i sam dovolen i nee obrqzan![]()
![]()
![]()
![]()
i to si li4i kogato e mrasno kak taka nemoje da se vidi to po taq logika vie trq si rejete sramnite ustnishoto tam moje da se sabirat mikrobi ta toi i da e obrqzan pak ima mikrobi...
NEVINAGI faktite so4at pravilnite neshta...
Ne bi mi predstavlqvalo absoliutno nikakyv problem.Vse pak ne si lqgam s vseki i za da sym precenila,che moga da mu se otdam znachi za men tova dali e obrqzan ili ne,ne e ot chak takova znachenie.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
ieeeee naddumah sexita :P :P :P :P :P :P :P :P
q samo mi kaji na tfoq sevgi li se kazvashe? ako moga da popitam samo gladko li mu e izpanata kojata kato e obrqzan?
Добре де, и кво като е обрязан? Не само по религиозни причини се практикува това нещо, принципно. Гледам, че някои от вас превръщат едва ли не в драма липсата на една кожичка и ми е супер странно.Въпреки че, като гледам каква "висока" сексуална култура имат някои хора тук и кви "високоинтелектуални" теми се обсъждат, може би не трябва да се учудвам...
![]()
Първоначално написано от Marina__
netrq se u4udvash trq si slojish krai na jivota nqma smisal da jiveesh... seriozno
Мерси, че ме светна драги ми Савойчо...сериозноПървоначално написано от savoy
. Междудругото, пиши на кирилица, българин си, не си ганаец
.
П.П. Гледам, че доста хора в тоя форум са тук да си избиват купищата комплекси и ти не правиш изключение от тях-
1. dosq pisah na kirilica i i mi se preeba kirilizatora a toq na saita nesho ne ba4kaПървоначално написано от Marina__
2. mai ti po4na da ubijdash
3. ne se pravi na ostroumna
Я кажи с к`во съм те обидила, бе драги? Нещо лично към теб да съм казала, за да ми даваш ценните си "съвети" и мнения дали трябва и има ли смъсил да живея?Май не... Но нали "Бате Савойчо" трябва да покаже къф е мъж...сигурно в Плевен, така показвате колко сте мъжествени, като се правите на интересни(разбирай простаци в случая), дге!
П.П. Кирилизатора ти доста слабо ме интересува, драги. Щом аз в чужбина се оправям с писането на кирилица, тебе нищо не те оправдава. Айде със здраве, като по-умна се оттеглям от безсмисления разговор с тебе
.
i nedei namesva tyka dge shot ako razbera samo ot koi grad sii.. koi znae s kfa selqniq ste se pro4uli...
Оууу, извинявай миличък, не знаех, че се отъждествяваш с тази част от форума, имаща ниска сексуална култураПървоначално написано от savoy
![]()
.
ami vsushtnost na 15 sum i moje bi sam edin ot mnoooooooogo malkoto deto ne sa ebali nqkoq na taq vazrast. No za seksualna intelektualnost na teoriq mislq 4e iam pove4e poznaniq i ot nqkoi s 20 godishen opit no nqmam prakti4eska....no kfo ebete se na 13-14-15-16 godini...
no puk gledam 4e v aha.bg dobre si se razgolila....
Супер! Евала! И продължавам да не схващам що се правиш на интересен, при положение, че теб не бях те обидила с нищо(или може би си на мнението, че повечето теми в този раздел са невероятно умни ?), а ти просто "за спорта" ми се нахвърли...Както и да е. Лека вечер.
![]()
ti sloji vsi4ki pod obsht znamenatel a az pisah dosta v taq tema....
ne stoi v tozi razdel togava shtom se smqtash za mn umna