- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако той е обрязан?
Ne vijdam ni6to lo6o ako pravi6 sex s tur4in,kato se ima na predvid 4e i 2ta ste 4ove6ki si6testva.Vajnoto e da e dobir i razbran vsi4ko ostanalo moje da bide postignato lesno.A 6to se otnasq do temata,az li4no predpo4itam obrqzan,biv6iqt mi priqtel be6e obrqzan,moga da kaja 4e do togava ne bqh bila s po 4istopliten mij,a sexit be6e po ka4estven.:P
да ве аз съм момче как ша лягам с момче, тва е подстрекателство към сексуален тормоз с хомосексуални извращения, на запад са лежи в затвора за туйПървоначално написано от NS
Междодругото това е просто малка кожичка, която когато е махната половия ти орган е винаги забелен, не виждам на момичето къв мо е проблема, дори уж било по-хигиенично, ночувствителноста на главата леко намаля.
щом не е турчин начи е еврейн ! пък с еврей не е хубаво да си имаш работа... хаха ПЛЮЯ на тях хахах
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Ела се изчукай и с мен като си толкова щедраПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
И какво като е обрязан?
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
като е обрязан ,,хигиената му била по-добра'' ХАХАХАХАХАХ......за сега може да му е лесно,ама като стане някой 60-70 г. дядка.....ше има да ти миришеее..... :Д:Д:Д:Д
Не искам да съм расист, но бих платил да избият циганите и турците![]()
Както си се молят в джамията - БАМММММММ
и всичко става на прах, изравнено със земята
![]()
![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Защо се смята, че само турците са обрязани?Първоначално написано от migancy
![]()
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
А ти имаш малко мозък..Обрязването не е само до религиозна основа,понякога се извършва и от медицинска гледна точка...Първоначално написано от skuck
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Ох какви са тия ваш'те капризи .. Обрязан, необрязан, зелен, червен .. Не вярвам ако имаш чувствам към него да ти пука .... Честно казано пък за това никога не се бях замисляла ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Леле Нямам думи! Но не ми и пука за тези които мислят зло за нас турците![]()
![]()
Какво значение има-вие с някой само заради члена ли сте? Плюс това според мен е по-добре да е обрязан и от хигиенична и от естетична гледна точка.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
предпочитам да е обрязан
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Абе вас ко ви бърка Х*я на другия?
Тая тема ме остави без думи![]()
абе ся зарад една кожа![]()
![]()
![]()
стига да не турчин
KO6MARA GSI 16V RISSE
Ох, айде още един ограничен, който се мисли за много "як"....Първоначално написано от heats
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Извинете,ама за да не правя нова тема,може ли да попитам дали е проблем , ако момчето не оголи главичката или както се казва там![]()
Ами то по принцип членът като еректира главичката се оголва от само себе си.Първоначално написано от under_black_sky
аз забелязах един ден ,че като се възбуди не я оголва и не знам... не съм свикнала така и нз дали ще има някъв проблем в секса..
Попринцип би трябвало да се оголиПървоначално написано от under_black_sky
![]()
и аз съм виждала да не се оголва. никъв проблем не еПървоначално написано от BePoHuKa
Рязана бургия!!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
И кфо никоя не ти пуска и ти идваш тука да избиваш комплекси ?Давам бас ,че ако някое яко момиче (не квартална курва) би я изчукал!!Първоначално написано от savoy
Не вярвам да си девствен все още задари висок морал![]()
![]()
Имал ми познания като за 20 годишен опит.Абе момче говориш глупости те нещата не винаги стават както ги пишат по книгите точно за това има практика.. Аз съм на 16 и съм девствен ,но ако имам възможност с момиче което харесвам бих го направил и няма нищо срамно в това![]()
![]()
--------------------------------------------------------