- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако той е обрязан?
Първоначално написано от kolio-shiikata
![]()
![]()
![]()
НЕ СИ БЪЛГАРИН!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Кво ви грее?!?Боли ме с къв к*р ще е ...Важното е да бачка...На мъжо ми си бачка без спирачка ебачка......
Лигнята ми край няма...![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
+100000000000000000000000 А онтсоно тва с главичката че не се забелва е защото някой имат много кожа но тва се маха по оперативен път незначи че си обрязан а махната излишната кожаПървоначално написано от slome
Support your local club!!!
Ако е роден тук, а родителите му са турци се води българин от турски произход. Оттам нататък разбиранията на останалите са си различни.Първоначално написано от slome
Щом Господ е решил че трябва да сме с кожичка значе това е правилното кво ми говорите![]()
може да има здравословни проблеми.... с героя така че... неправи бързи изводи
И квоооо? Ти с нещо по-велик ли си от него като си българин?Първоначално написано от slome
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
По-добре да е българин мохамеданин, пред български натюр глупак...като теб.Първоначално написано от slome
Situatin normal-All fucked up...
lol, Ico_ не ми хвали вярващите в исляма, явно не знаеш нищоslome написа:
kolio-shiikata написа:
не че лично съм засегнат защото съм обязан и съм българин от турски произхот но просто всички отговори до сега са мн зле Very Happy Very Happy Razz Razz Laughing Laughing
Mad Mad Mad Mad НЕ СИ БЪЛГАРИН!!! Mad Mad Mad Mad
По-добре да е българин мохамеданин, пред български натюр глупак...като теб.
по въпроса за това си трайпо-гадна и ненормална религия НЯМА.
Та към въпроса - стига момчето да не е обрязано поради религиозни
причини - за мен няма никакво значение. Има си +сове и -нуси.
А и няма значение какъв е инструмента важно е как се използва![]()
оо не ме интересува обрязан ли е .. КРАЙемм кв0о да правя ..тва си е въпрос на виждане
![]()
мм тя темата по скоро стана Българи VS Турциама нзз кой води за ся тряа да я последя по внимателно
а това българка да има зимане даване с турчин ... или кандидат българин (циганин) не е хубаво те така ще ни завладеят за по малко и от 10 години ..
по центара веднаж се караха циганка и българин ии циганката вика "ние сме по чити от вас ".. това онова .. после вика "слуваи ся моито момче кво щи кажа бЪлгарина ебе циганката , а цИганина ебе бЪлгарката " и е мн права ....;х
по темата ... според мен ако не е турчин ако го харесвасх и т.н. давай ..
Бе щом ще се правиш, че знаеш нещо...кажи ми, кое в исляма е ненормално?Първоначално написано от snupito
Situatin normal-All fucked up...
Интересно ми е има ли момичета,дето намират разлика между обрязаните и необрязаните.В смисъл,кои ви харесват повече?
Леле,като чета тая тема,не вярвах,че ще се развие дотам,да се говори за България VS. Турци.Абе хора,я се опомнете малко бе,като се имаш с някой,кво,ако е мюсюлманин ще го изпъдите ли.![]()
Е какво ти пука дали е обрязаннали го обичаш
![]()
Съжалявам за спама, но не издържах да не се намеся. snupito, явно наистина не си наясно с религиите като цяло, в случая визирам Исляма. Откъде накъде ще определяш коя религия е "гадна" и коя не? Я ми кажи, ама "честно"колко мюсюлмани познаваш? С колко от тях си говорила за различията в религиите и начина на мислене изграждан у хората с векове, дори хилядолетия? Това, че твоите "виждания", ако изобщо имаш такива, или се водиш по стадото, не одобряват по 1 или друг начин Исляма, това не означава, че религията им е тъпа. Сега ако искаш да премахнем тази религия 'щото е "гадна". Ако дори си го помислиш, значи не се различаваш особено от Осама ибн Ладен.
По темата не мога да се изкажа, защото съм хетеро. Още веднъж сори за спама.
Еми 1 фр е обрязан ама като малък си е залепи лоная работа с хелми и е трябвало...![]()
![]()
![]()
И ако е обрязан какво?Няма значение предполагам за момичето , защото както казаха в предишните страници "пишката си е пишка" , и това че щяло да боли и подобни незнам как си ги измислихмте.И за чувствителностаа - всичко зависи от човека.
За религиите да обобщим - има един Бог , дали е Иисус или Аллах или някой който незнам все още , той остава един.И стига спамите темата с простотии само да губите времето на тези , които се интересуват или им е интересно....