.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 147 от общо 147
    Град
    Planet Vegeta
    Цитирай Първоначално написано от kolio-shiikata
    не че лично съм засегнат защото съм обязан и съм българин от турски произхот но просто всички отговори до сега са мн зле
    НЕ СИ БЪЛГАРИН!!!
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Кво ви грее?!?Боли ме с къв к*р ще е ...Важното е да бачка...На мъжо ми си бачка без спирачка ебачка......

Лигнята ми край няма...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Цитирай Първоначално написано от slome
    не че лично съм засегнат защото съм обязан и съм българин от турски произхот но просто всички отговори до сега са мн зле
    НЕ СИ БЪЛГАРИН!!!
    +100000000000000000000000 А онтсоно тва с главичката че не се забелва е защото някой имат много кожа но тва се маха по оперативен път незначи че си обрязан а махната излишната кожа

Support your local club!!!

Град
    ВаРнАаАа
    НЕ СИ БЪЛГАРИН!!!
    Ако е роден тук, а родителите му са турци се води българин от турски произход. Оттам нататък разбиранията на останалите са си различни.

Щом Господ е решил че трябва да сме с кожичка значе това е правилното кво ми говорите

може да има здравословни проблеми.... с героя така че... неправи бързи изводи

Повече от фен
    НЕ СИ БЪЛГАРИН!!!
    И квоооо? Ти с нещо по-велик ли си от него като си българин?
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Град
    Sofia
    НЕ СИ БЪЛГАРИН!!!
    По-добре да е българин мохамеданин, пред български натюр глупак...като теб.
    Situatin normal-All fucked up...

slome написа:
    kolio-shiikata написа:
    не че лично съм засегнат защото съм обязан и съм българин от турски произхот но просто всички отговори до сега са мн зле Very Happy Very Happy Razz Razz Laughing Laughing

Mad Mad Mad Mad НЕ СИ БЪЛГАРИН!!! Mad Mad Mad Mad

По-добре да е българин мохамеданин, пред български натюр глупак...като теб.
    lol, Ico_ не ми хвали вярващите в исляма, явно не знаеш нищо
    по въпроса за това си трай по-гадна и ненормална религия НЯМА.

Та към въпроса - стига момчето да не е обрязано поради религиозни
    причини - за мен няма никакво значение. Има си +сове и -нуси.

А и няма значение какъв е инструмента важно е как се използва

DO NOT USE!

оо не ме интересува обрязан ли е .. КРАЙ емм кв0о да правя ..тва си е въпрос на виждане

мм тя темата по скоро стана Българи VS Турци ама нзз кой води за ся тряа да я последя по внимателно а това българка да има зимане даване с турчин ... или кандидат българин (циганин) не е хубаво те така ще ни завладеят за по малко и от 10 години ..
    по центара веднаж се караха циганка и българин ии циганката вика "ние сме по чити от вас ".. това онова .. после вика "слуваи ся моито момче кво щи кажа бЪлгарина ебе циганката , а цИганина ебе бЪлгарката " и е мн права ....;х

по темата ... според мен ако не е турчин ако го харесвасх и т.н. давай ..

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    все тая
    GTA Stunting

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от snupito
    [lol, Ico_ не ми хвали вярващите в исляма, явно не знаеш нищо
    по въпроса за това си трай по-гадна и ненормална религия НЯМА.
    Бе щом ще се правиш, че знаеш нещо...кажи ми, кое в исляма е ненормално?
    Situatin normal-All fucked up...

a

Интересно ми е има ли момичета,дето намират разлика между обрязаните и необрязаните.В смисъл,кои ви харесват повече?

с

Леле,като чета тая тема,не вярвах,че ще се развие дотам,да се говори за България VS. Турци.Абе хора,я се опомнете малко бе,като се имаш с някой,кво,ако е мюсюлманин ще го изпъдите ли.

Град
    Сливен
    Е какво ти пука дали е обрязан нали го обичаш

Съжалявам за спама, но не издържах да не се намеся. snupito, явно наистина не си наясно с религиите като цяло, в случая визирам Исляма. Откъде накъде ще определяш коя религия е "гадна" и коя не? Я ми кажи, ама "честно" колко мюсюлмани познаваш? С колко от тях си говорила за различията в религиите и начина на мислене изграждан у хората с векове, дори хилядолетия? Това, че твоите "виждания", ако изобщо имаш такива, или се водиш по стадото, не одобряват по 1 или друг начин Исляма, това не означава, че религията им е тъпа. Сега ако искаш да премахнем тази религия 'щото е "гадна". Ако дори си го помислиш, значи не се различаваш особено от Осама ибн Ладен.
    По темата не мога да се изкажа, защото съм хетеро . Още веднъж сори за спама.

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми 1 фр е обрязан ама като малък си е залепи лоная работа с хелми и е трябвало...

Град
    Varna Town
    И ако е обрязан какво?Няма значение предполагам за момичето , защото както казаха в предишните страници "пишката си е пишка" , и това че щяло да боли и подобни незнам как си ги измислихмте.И за чувствителностаа - всичко зависи от човека.
    За религиите да обобщим - има един Бог , дали е Иисус или Аллах или някой който незнам все още , той остава един.И стига спамите темата с простотии само да губите времето на тези , които се интересуват или им е интересно....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си