.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Кандидадстване след 7 клас в Американски колеж - София

Хмм значи.. сега съм 7 клас. От Варна съм. Искам да кандидаствам в Американскя колеж - София. Та въпроса ми е дали някой учи там или е държал изпита? В какво се състои той? Какви точно са темите за съчинения? Как и къде се държи? Мнения за колежа и програмата му след приемане? Общежитията на училището за тези които не са от София? Общо взето всичко за процеса и ученето там. Не прочетох добри мнения за колежа в ВТ. да видим в СФ как е. Струва ли си? Много ви се моля който знае нещо да пише коментар или ако не му се занимава да разказва да ме намери в скайп - babyy_girlll.
    Моля ви се пишете. Ще съм ви много благодарна
    Мерси предварително!!!!!!
    ThE HaTe U GaVe LiL InFaNtS FuCk EvErYbOdY!

Град
    Stara Zagora
    Общо взето и в София е същотото квото е и в ВТ.Изпитат е гаден или поне беше преди някоя др година когата аз бях 7 клас. Даржи се тест(100 жъпроса и 100 мин за решението им) и есе на някоя тъпа тема(за пример мога да ти кво се беше падала преди години: "Портокал" и нищо др). Имам познати и в 2 колежа(не вс все още са там),там се учи здраво и не е за всеки
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.

Ами на мен малко ми приличаше на тест за интелигентност.Имаше разни задачи с фигури-колко триъгълника има,коя е следващата и т.н.Имаше и логически задачи,задачи които се решават с уравнения,но само една-две по-сложни сметки.Но времето,което ти дават като че ли е малко.На мен съчинението ми беше да напиша нещо като разказ:купила съм риба,но майка се съмнява,че е развалена и аз отивам да я занеса на баба тя да прецени ,но по пътя срещам един бездомник,който ме моли да му я дам.И трябваше тази ситуация а я опиша с мои думи и да напиша как ще постъпя.И така...

Без никаква подготовка за изпита отидох и ме приеха 26та.(в последстви реших да не се записвам)ВСичко зависи от това,дали ти пука или не.На мен не ми пукаше,не исках да влизам,затова бях спокойна и се справих.

Можеш да отидеш до американския.Там ще ти дадат една брошура с 30тина задачи от предни изпити,за да видиш какво точно представлява съсъ собствени очи.В годината,в която аз се явих,вестник ТРУД също публикуваха задачи оттам.Някъде през февруари маи беше.Съгласна съм с мението на Катинка,че режимът е много строг,а темата за есето направо ме уби.Тия американци се чудят какво да измислят.

Голям фен Аватара на melinor
    Божееееееее цените за догодина са НЕРЕАЛНИ 5500 ЕВРО на година няма да стане
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Град
    Перник
    Абе я си влезни в езикова гимназия!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Здравейте
    приет съм в колежа
    я плс някой да каже за Бъчварова и Макклинтън какво ;що...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си