- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е мнението ви за обезкосмяването при мъжете?
Мъжете не търпим болка![]()
Е че то точно ако се обръсне ще ти боцка после![]()
Ако не се обръсне, ами просто вземе космите наполовина, знаеш ли каква мека възглавнияка ще имаш отзад (или отпред)? Все едно с коприна ще те гали![]()
И аз и аз такаПървоначално написано от ;
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Против обезкосмяването на краката, ръцете и гърдите, само под мишниците и интимните части нека да са гладки...
аз мисля че един мъж не трябва да се обезкосмява освен ако не е наистина ... ТРАГИЧНО космат......тва означава сууууупееер много косми да има...да е нещу като овца с черна козина и т.н.
ИЗВОД: НЕ се обезкосмявай!!! ТИ СИ МЪЖ? ВСЕ ПАК...
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Абе общо взето все тая просто под мишниците и там долу да си ги маха .. другото си е личен избор![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Аз съм за обезкосмявянето на момчетата където и да било, само ръцете са изключение![]()
твърдо да за обезкосмяването :P
I belive in love!!! {P}
ейй... нищо човешко не осана във вас , нищо <> аз съм твърдо не ! гейско е
А ако става въпрос за женското обезкосмяване съм на мнение,че е хубаво да се прилага само в "тежки случай" (когато си толко космат,че не можеш да се гледаш) аз лично нямам нужда от подобни процедури за момента и за напред не възнамерявам да практикувам
![]()
Аре космарлатковци почвайте да се бръснете -по гърба , по гъза туку виж станали по красиви ...
![]()
Това е от мен за сегаа ако има въпроси заповядайте![]()
![]()
Всеки има право сам да си преценява какво да си обезкосмява. Моя фр се обезкосмява само под мишниците и чатала. Негово решение си е, не съм го карала аз. Ако спре да го прави..... ми няма да ми е гадно. Негова работа.
Някой се опита да излезе с номера " щом жените го правят и мъжете трябва да го правят". това са пълни глупости- жените са жени, за да са нежни и изящни, за да са по- красиви и ефирни. Мъжът си е мъж- има други функции и представата за мъжка красота не трябва да се приравнява за идеята за женската красота!
според мене ... тез девойки дет са ТВЪРДО ЗА обезкосмяването на момчетата ( освен подмишниците и триъгълника) са пълни лигли,чоекк!Баси ... някви фешан глупаци дет ако беше на мода да са космати сигурно щяха да пият маймунски хормони...ама ся е модерно да си гладък и момичетата са разпискаха, бахмааму!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
ам ... Аз съм твърдо за мустаците по кифлитеПървоначално написано от lithium4e
=D> =D> , поне единия от двамата трябва да има косми ...
![]()
![]()