.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Мъжете не търпим болка
    Е че то точно ако се обръсне ще ти боцка после
    Ако не се обръсне, ами просто вземе космите наполовина, знаеш ли каква мека възглавнияка ще имаш отзад (или отпред)? Все едно с коприна ще те гали

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]
    Цитирай Първоначално написано от paradiso
    Цитирай Първоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
    Аз пък съм за обезкосмяването :P .. кадето и да е
    dam i az
    оо да твърдо за
    И аз и аз така
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Против обезкосмяването на краката, ръцете и гърдите, само под мишниците и интимните части нека да са гладки...

Всеки който си обезкосмява краката е пълен ГЕЙ

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от rumka88
    ami nz..nqmam golemi pretencii..no e hubavo pone ..dolu i pod mi6nicite ...po korema krakata i racete nqma smisul..vse pak si muj..

И аз съм на това мнение

Град
    Somewhere...in The sea...
    аз мисля че един мъж не трябва да се обезкосмява освен ако не е наистина ... ТРАГИЧНО космат......тва означава сууууупееер много косми да има...да е нещу като овца с черна козина и т.н.

ИЗВОД: НЕ се обезкосмявай!!! ТИ СИ МЪЖ? ВСЕ ПАК...

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Супер фен Аватара на miShle
    Абе общо взето все тая просто под мишниците и там долу да си ги маха .. другото си е личен избор
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Аз съм за обезкосмявянето на момчетата където и да било, само ръцете са изключение

твърдо да за обезкосмяването :P
    I belive in love!!! {P}

Какви са тия глупости бее?

ейй... нищо човешко не осана във вас , нищо <> аз съм твърдо не ! гейско е

А ако става въпрос за женското обезкосмяване съм на мнение,че е хубаво да се прилага само в "тежки случай" (когато си толко космат,че не можеш да се гледаш) аз лично нямам нужда от подобни процедури за момента и за напред не възнамерявам да практикувам

Аре космарлатковци почвайте да се бръснете -по гърба , по гъза туку виж станали по красиви ...

Това е от мен за сегаа ако има въпроси заповядайте

Всеки има право сам да си преценява какво да си обезкосмява. Моя фр се обезкосмява само под мишниците и чатала. Негово решение си е, не съм го карала аз. Ако спре да го прави..... ми няма да ми е гадно. Негова работа.
    Някой се опита да излезе с номера " щом жените го правят и мъжете трябва да го правят". това са пълни глупости- жените са жени, за да са нежни и изящни, за да са по- красиви и ефирни. Мъжът си е мъж- има други функции и представата за мъжка красота не трябва да се приравнява за идеята за женската красота!

Голям фен Аватара на skuck
    според мене ... тез девойки дет са ТВЪРДО ЗА обезкосмяването на момчетата ( освен подмишниците и триъгълника) са пълни лигли,чоекк!Баси ... някви фешан глупаци дет ако беше на мода да са космати сигурно щяха да пият маймунски хормони...ама ся е модерно да си гладък и момичетата са разпискаха, бахмааму!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Цитирай Първоначално написано от lithium4e
    твърдо ЗА обезкосмяването..навсякаде без ръцете обичам поддържани мъже..отблъскват ме космати ..
    ам ... Аз съм твърдо за мустаците по кифлите =D> =D> , поне единия от двамата трябва да има косми ...

аз се обезкосмявам ама по краката и ръцете не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си