- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коя е била първата ви дума?
Ами моята е била да превеждам: означавало е вода!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Първият ми опит за приказване е бил следния :
сочил съм тавана и съм казвал " матуууу " а първата ми нормална дума е била Тати ..![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ти едва ли помниш, но съм сигурна, че родителите ти не са забравили, и никога не биха, такова важно събитие като първата ти дума.Първоначално написано от Чайка
В темата ми въобще не става дума за това кой какъв е. Да не споменавам, че целият форум е създаден с цел тийнейджърите да обменят опит и информация за себе си, за проблемите си и разбира се за коментари на други теми, непряко свързани с тях.Първоначално написано от Чайка
Без коментар...Първоначално написано от Чайка
![]()
Не мисля, че темата е раз раздел "Игри". Какво му е общото с "Оцени профила на предишния", " Познай с какво е облечен предишния" и т.н. Причината да преценя, че точното място е "У дома" е, че това е спомен за семейството, с дома, с детството, а в известна степен (поне за мен) този раздел тук е най-свързан с него, защото всичко е било почти същите неща ги е имало и преди доста години, макар и сега да са променени.Първоначално написано от Чайка
Цялата злоба, с която е написан коментара ти ме навежда на една мисъл, която хич не е приятна, но просто не мога да си дам друго обяснение: Нещастно детство, лоши отношения с родителите ти и всичко това с последствие, че не са ти казали за тази част от живота ти. Ако греша, моля поправи ме.![]()
Сигурно е било голям шок за неяПървоначално написано от KaTinCeTy
![]()
A ne govori taka, za6toto maika mi ne pomni moqta parva dumi4kaПървоначално написано от gorska
, sled kato me podlaga 4e bila "mama", si prizna 4e ne si spomnqla...Gadnoto pak e 4e pomni parvata duma na sestra mi deto e po golqma ot men - "gai" parvo pomislih 4e iskala da kaje gei, no maika kaza 4e zna4ilo "galin" , imeto na vui4o mi....
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
"дай" Хм..и аз се чудя що не мама,тата или нещо от сорта![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
псувня на китайски, не я помня добре![]()
Moita purva dyma e bila "mama",na sestra mi "dai" a na malkata mi sestri4ka "kaka" kum men i biah mn gorda ma na maika mi i stana malko gadno![]()
моята първа дума беше голтати е гледал някакъв мач и е викнал гол и аз след него съм викала поне така ми разказаха
No martini .. no party..
Mоята е била "тати",а на брат ми "искам"
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Моята е била баба![]()
Животът е адът описан в Библията!
Моята е била "тати". Чудя се защо не е била "дай" или "искам", повече щеше да ми отиваАма аз най-често казвам "тате дай ..." или "тате искам ..."
Тъй че ... Ако съм казала мама, сигурно сега съм щяла да казвам "мамо дай ..." или "мамо искам ..."
![]()
"деди" ми е първата думичка![]()
Мойте са били ''баба'' и ''тата''(тати)![]()
baba![]()
Мойта е била |Joint|![]()
![]()
parvata mi dymi4ka e bila "iskam"a posle mama i tati
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно да си всичко за всички,а нещо за някого! За света може да си само човек,но за един човек да си целият свят!!!
Наскоро питах родителите си и мама каза,че не помни![]()
![]()
![]()
А пък баща ми каза,че била "тати"![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.