- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сцепи ми се устната, и са кво???
Преди няколко сутрини, като се събудих, и кихнах много силно, и ми се сцепи долната устна, ама многоот тогава я мазах с антибиотикова паста, не ми миха с крем здраве, пак не ми мина, дори я мазах с паста за зъби
не ми зараства, а когато ям много ме боли,. тъй като трябва да си отворя устата, отстрани е станала твъда с мъртви клетки, ма вече нз кво да праа, дайте някакъв съвет
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
![]()
![]()
![]()
пп, забравих да кажа, че през зимата си използвам овлажнители за устни, и не е заради това![]()
Би трябвало един обикновен крем Нивеа да помогне - имам предвид тея сините плоски кръгли кутийки с бели букви, попринцип нещо по-мазно. Може и с олио да пробваш!!!![]()
хм, вазелин му е майката и т'ва си еправи устните ти много гладки и мекички, за разлика от половината "балсами"
![]()
.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала
мен ако питаш най добре отиди на лекар, аз така преди около 2 години от спукана устна и мазане с какво ли не си докарах невероятно възпаление на устните и кожата около тях добре, че не ми останаха белезиза това най добре директно на лекар
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
намажи я с мед и си купи от балсамчетата на нивея-продават се по аптеките и са много ефикасни,на мене лично ми действатако не стане отиди на лекар...
...кисело мляко, кетчуп, патладжан...Първоначално написано от KoKoScHe{F}