- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е Canis_Dirus
Обичаш ли да те ебат в гъза?
Кога смяташ да се изкараш от филма в който си се вкарал?
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Първоначално написано от Ziezi
Ха! Човекът, който пуска теми за някакви световни конспирации, говори за филми... смях в залата.
И като споменахме филми... коя е ролята, която би изиграл перфектно във филм?
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от leti_cherry
Grumpy old madman
There's a lady who is sure all the glitter is gold.Първоначално написано от Ice_Queen_
Led Zeppelin. Не мисля, че има нужда от по-нататъшен коментар. Но дали в песента има скрити стананински послани, м?
L.S.F. нищо не ми говори![]()
Станислав Лрм- писател фантаст, класик. Не мога да се похваля, че съм чела много от него. Няклко кратки разказа само.
П.П. Сещаш ли се кой съм?
Grumpy old madman
Много обичам. И в Устата обичам. И в НОса и в ушите. Бе навсякъде обичам.Първоначално написано от Ziezi
Защо да се изкарвам от филма? Има интересн сюжет, комдеиини елементи и хепи енд. Нямам причина да се изкарвам след като се набутах с 300 зора.
Grumpy old madman
На разказвача в Боен Клуб. Въпреки че и Едуард Нортън се справя добре.Първоначално написано от _Cuddly_
Grumpy old madman
Като каза Боен Клуб, харесва ли ти този филм и чел ли си книгата?
Явно ми е харесал, щом го споеменавам. Да чел съм книгата, но не мога да кажа, че е по-хубава от филма. Просто НОртън и Пит си играя добре ролите и има як бой. Жалко, че най-якия не е филмиран.Първоначално написано от aLL|aLoNe
Grumpy old madman
Мацка си ('=
Всмисъл може да си. Въпреки, че е по-готино да си мъж. Кой знае защо по-малко ще ми пука ако си мацка. Намирам за принизяващо някой да се прави на друг, въпреки че това е само необмислено, инстинктивно. Както когато си мислех, че лъжата и лицемерието са най-лошото. Демек кои са случаите в които Ти най-често се Хващаш, че проявяваш дискриминация сппямо другия пол. И като край, мъжкия свят, в който живеем, по-добър ли е от матриерхата от миналото???
Мерси бе (=
Не съм мацка. Но, ако си падаш по мацки - може и да станаПървоначално написано от Сладичко_bi
![]()
Ти как реши, че съм мацка? Всъщност на мойте килограми никое същество независимо от пола не може да се нарече "мацка".
Но виждаш ли - жените ги чета като отворени книги (не само умен, ами и скромен) та затова оставям такова вечателение - мацкенско. Но от мен би станала точна мадама де - да видите сестра ми - каква е мадама на 40.
Случайте се - когато трябва да се свърши нещо, каквото и да е. Мисля, че в 95% от случайте мжъже би го свършил по-добре.
Кое минало? Кога го визираш този матриархат? Когато е писна Библията и вместо "деца" се е споменавало само "мъже", понеже жените са били на отчет с добитъка? и какъв мъжки свят днес? повече от половината мъже днес са или педали, или метросексуални, или твърде тъпи. Света днес е ничии. Не вярвам някой да се чувствам перфектно в този свят.
Grumpy old madman
матриАрхат беее
баа, верно ще взема да стана даскалица!
матриАрхат беее
баа, верно ще взема да стана даскалица!
Любимо ухание?
Ааа оноз матриархат. А сигурни ли сме, че е било матриархат? Че неандреталците не са спуквали от бой жените си? Неандреталцито по природа са били 2-3 пъти по-силни от днешните хора, с много здрави кости. Много са носели на бой!Първоначално написано от Сладичко_bi
Та и да е било матриахат. Не съм живял, че да знам какво е. Аз за комунизЪма нямам много какво да кажа, ти питаш за ехее.
Аз мисля, че е крайно време да смениш метлата с електрическа прахосмукачка. Хорст Фукс рекламира едно хубави.
Че ти дискриминираш ли ме? На това дискриминация ли му викаш? Ако е така - ами попадал съм доста често на хора, които не могат да изразят мислите си, но смятам, че това е по-скоро в техен ущърб и не съм се чувствал дискриминиран.
Светът не е на евреите. Никой не може да твърди, че притежава света, при положение, че не притежава нещо толкова елементарно като кожичката на чурката си.
Grumpy old madman
Смея да твърдя, че съм Микеланджело в белота. Дълги годни съм разигравал системата "асеновградска трефа" в различни превозни средства и квартири. То асеновградскта трефа е стратегия за бридж, но ...Първоначално написано от Сладичко_bi
трябва да звуча величествено. Искаш ли да те сложа на стола като свършат с мен?
Grumpy old madman
Въпроса ти е нясно формулиран. на такъв въпрос ще получиш такъв отговор.Първоначално написано от Сладичко_bi
Блъфа .ам предпочитам да играя на сигурно. Спокойствие ми е второто име. Не познавам по-спокоен човек от мен.
Игра? Секс игра?
Grumpy old madman
Прекрасно.Първоначално написано от Canis_Dirus
Секса не е толкова вълнуващ във форуми, нито подмятанията свързани с него, толкова заслужаващи си. Което жалко. Итересна тема иначе.
Предполагам форумното ти присъствеие все пак може да предизвика и такива емоции у форумните фенки. Направо засенчващ Nikolas от Бесове профил си си сътворил ('=
И все пак ти липсва една идея идеализация засенчена от представата за идеалния свят.
Предполагам, разбира се.
(=
Първоначално написано от Сладичко_bi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grumpy old madman
Този път определно това не изразяваше добре мислите ми ('=Първоначално написано от Canis_Dirus
Значеше > Груб си. Неспособен да виждаш любов в реалността. Неспособен да обикнеш истински нещо човешко. Взискателен.
Не съм ли права? Ако не беше такъв, щеше да си по-влюбен в живота наивник, от който жената има нужда, защото държи на споделянето на обсесии.
Споделяш ли лични чувства пред жена? Плачел ли си пред майка си? Одобряваш ли това?
Много на философия го удряте тук, я се успокойте малко.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Аз, може да съм груб, ама е*а нежно! ЧЕ аз съм безнадеждно влюбен в живота. По-влюбен от лирическия гереой на Вапцаров във "Вяра". Споделям каквото трябва. Пред мама плачех като малък. И без това рядко се виждам с родителите ми - остава да плача пред тях и да ги натъжавам.Първоначално написано от Сладичко_bi
Одобрявам бе- днес съм великодушен!
Grumpy old madman