.
Затворена тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 157 от общо 157
    Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Всъщност не харесвам романтиката, но за разлика от теб, аз, "заблудената овца", си живея един безгрижен и хубав живот, а ти само се чудиш как още да се затормозяваш и срещу какво да плюеш. И най-смешното е, че точно това ти дава самочувствието и те кара да се чувстваш значим и полезен.

Е, твоя работа, аз в чуждия избор не се меся, затова моля те бъди така добър и ти да не правиш същото. Или с други думи не квалифицирай ей така хората, защото не знаеш как изглежда отстрани.
    Или ако ще го правиш, то нека поне бъде с тези, които познаваш, а не по форумите, окей?
    С теб сме имали спор за начина ти на живот и до някъде се съгласи с това което правя. Сега не спориш ли за почти същото?

Уф, ти па.. на всяко гърне - мерудия 'начи.

Различно е пък. Мога да ти кажа в скайп. Нямам никакво намерение да се обяснявам тук. Ако ти е интересно, заповядай. Кат' не.. не ме критикувай.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ай почивай си

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Ай почивай си

пф, идеално

Голям фен Аватара на Ziezi
    Всъщност не харесвам романтиката, но за разлика от теб, аз, "заблудената овца", си живея един безгрижен и хубав живот, а ти само се чудиш как още да се затормозяваш и срещу какво да плюеш. И най-смешното е, че точно това ти дава самочувствието и те кара да се чувстваш значим и полезен.

Е, твоя работа, аз в чуждия избор не се меся, затова моля те бъди така добър и ти да не правиш същото. Или с други думи не квалифицирай ей така хората, защото не знаеш как изглежда отстрани.
    Или ако ще го правиш, то нека поне бъде с тези, които познаваш, а не по форумите, окей?
    Ох,айде ако обичаш хвани псевдопринципите и възприятията си за хуманност и свобода и си ги заври дълбоко в спаружения си задник!

Не знам значението на думата "окей",ама от контекста си правия извода,че не е "окей",тъй като е леко смешно човек изписал половината от страниците в темата за снимки с критика към пускащите снимки,да ми прави забележки...

Куенчи,как си,пиле?
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Цитирай Първоначално написано от Ziezi

Ох,айде ако обичаш хвани псевдопринципите и възприятията си за хуманност и свобода и си ги заври дълбоко в спаружения си задник!

Не знам значението на думата "окей",ама от контекста си правия извода,че не е "окей",тъй като е леко смешно човек изписал половината от страниците в темата за снимки с критика към пускащите снимки,да ми прави забележки...
    Какво? Ти си неадекватен.. най-много да съм лафила с някого или да съм била крайно възхитена от нечия външност. И не виждам какво общо има това с "филмите". Как изместваш темата и дрънкаш глупости, хах.

И всъщност никъде в предния ми пост не става дума за принципи.

Баси, не е истина как може да извъртите думите на човек понякога... или просто не успя да измислиш нищо друго? Едно си баба знае, едно си бае.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Стига сте ми спамили темата бе! Тя е за заключване!

МОДЕРАТОРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, къде сте бе! Ключ молим!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на koalka
    Добреем, заключвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си