- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гнус ме е от спермата...
Хора нз това дали е нормално надявам се да не ми се подигравате и смеете.. но наистина ме е гнус от спермата.. само мисълта за гълтане.. даже за това не искам да му бия някой път аз чикия... защото ме е гнус..Някой може ли да ми помогне.. как да ми мине гнуста..
![]()
![]()
Eeee vij za kakvo ne6to se trevoji6 amii normalno e vseki go e gnus ot ne6to taka 4e spokoino savsem normalno e pak i ako gajeto ti zaradi tova ti pravi problem zna4ii ne6tootaka 4e ... spox
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Той не ми прави проблем даже напротив.. но просто не е нормално..Първоначално написано от !?
![]()
emii vseki s ne6tata koito ne xaresva ama vse pak opitvala li si ta te e gnus![]()
не не съм, я вкусвала.. но само като я видя и ми се повръщаПървоначално написано от martoo
![]()
Да, но аз ако усетя течностт в устата си нз..Първоначално написано от Jessica^
![]()
![]()
абе кво пълните глваата на момичето с глупости!!!
Като те е гнус -просто не го правиш и тва е!!
Няма да се подчиняваш на тъпите изказвания на някоя си к>>>ва-прави това,което на теб ти харесва!
Той принципно не ме кара.. да му духам или нещо подобно.. защотото той е на мнение, че това го правят само.. и че съм нежна и че не иска това да го правя! Че има и други начини за кеф не само тозиПървоначално написано от soulripper
![]()
М аз не съм правила свирки, но смятам, че нищо гнусно няма!!!![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
ЗА ГЪЛТАНЕТО ...
Тук е моментът да кажем истината за всички притеснения свързани с поемането на сперма в хранопровода. Една супена лъжица сперма съдържа 2 kkal. !!! Toва е така, защото 90% от нея е вода.
Останалото, което се съдържа е : Ash, протеин, липиди, калий, натрий, калций, фосфор, желязо, хлорни соли, сяра, аминокиселини, гликопротеид муцин, мастни телца, нуклепротеини, РР, витамини В1, В3, С.
Всеки сам си решава !
pfffffffffff , nejna si bilaПървоначално написано от ludoto_f
i kakvo , sled kato na men mi haresva da mu duham i toi se raztapq ot kef ,kogato go pravq az ne sym nejna taka li ili sym kurva![]()
![]()
![]()
ne se izrazqvash previlno , moje bi zahstoot si po-malka na vyzrast ili nqmash dostatychno opit ili ... nz
no nejnostta ti nqma nishto obshto s duhaneto
dosta konservativno e da mislish , che po nqkakyv nachin shte se unijish ili nehsot podobno
da ima dr nachini za dostqvqne na udovolstvie , ne e samo tozi
i kato ne ti haresva , ne go pravi , kakto vijdam priqtelqt ti ne dyrji da mu duhash
togava kyde ti e problema i p.s. ne byrkai ponqtiqtq![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
+1 напълно си права \Първоначално написано от rumka88
/
=D>
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Вместо Витамини явно траа пиете(гълтате) спермаПървоначално написано от rumka88
![]()
Ако не е пил алкохол ,не е на антибиотици и не пуши,спермата е приятна(поне на мен ми е)![]()
Затваряш си очите,поемаш го,гълташ на веднъж и готово.
+1Първоначално написано от Канела^
Обичам само един човек и това съм аз.
Научи се де .. знаеш ли кво е гадно да искаш свирка и да не я получиш))
Бившата ми не обичаше да духа .. само аз .. ебати гадното
сега е супер)) духа гълта.. пълна програма
)))
![]()
![]()
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!
Абе на мен досега никоя дама не ми е правила жеста да гълта ама ако си права значи няма от какво да се притеснявамПървоначално написано от Канела^
Тя моята сперма в тоя случай е деликатес
![]()
6tom te e gnys zna4i o6te ti e rano za sex.![]()
подкрепямПървоначално написано от heely
![]()
щом досега не си опитвала, как може да те е гнус.Спермата не е в толкова голямо количество-една две глътки нищо няма да ти стане.
гълтай, ма!
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein
Мен пък ми е много приятно . . . само 2-3 пъти съм гълтала /последните пъти/ ,но определено ми харесва даже много . . . възбуждам се ,особено като гледам ,че на него му става още по-яко![]()