- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- с кой от форума се познавате лично :)
Айде де! Вярно че голяма част не могат да изброят доста, някой няма ли да се пробва да напише 20-30 човекаПървоначално написано от fаke
Май само куул гърл (и близначката и).
Иначе все се каним да пием кафе с Абсолют Ми..![]()
Уха... радвам се, че и аз съм в списъкаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Най-напред се запознах с райдъра, скулбрейкър, чадела/за когото разбрах в последствие, че е той/ , после със Supremacy`Girl и NovemberRain/
...
/.С Магесник нещо се запознахме, ама не знам дали ме помни ;D. Килър инстинкт, Куенч, Сараби* също :] Как можах да забравя брейн стю/
/
Това са май![]()
What you give is what you get!
Честно казано-с никой.
Ама брейн стю ще ме води на кръчмата на чичо й,като дойде в Търново.
Не съм забравила...![]()
Не те разбрах точно кой визираш.Първоначално написано от Psychopath*
Сигурно последните двама,защото малко ме съмнява да познаваш Александра ,Митака или Никола.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
познаваам psycho_girl, която не е влизала от суууупер отдавна, още 1-2 има от училище, иии съм пила бири с brain_stew (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
От редовните само с Абосют ми. Виждала съм се и със Supremacy`Girl, но беше за 5 минутки, срещнаха сме в НДК.
Май само с malka_sladuranka![]()
На мен ми се стори че я видях зад руската църква, ама не бях сигурна тя ли е. Ама...като видиш някакви деца да си играят..нормално да е сред тях...е то май само тя е с детско излъчванеПървоначално написано от shadow4e
Хаххаха!Десии...ааа брейн_стю...
![]()
Иначеее аз познавам мнооооооого хора от форума и ще изпусна някой...
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
С адски много хораа се познавам от форумаа ..ма като гледам те повечетоо не влизат вече тукааа и Мачока съм го виждала и се запознахме на една форумна среща и така
![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Хехе и ние с нея се канехме от много време и днеска я свършихме тая работа най-накраяПървоначално написано от _showy_
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Еее, нали те написаахПървоначално написано от brain_stew
![]()
Знаеш ли...ти май познаваш най-много хора от форумасигурно знаеш де ;D
Ааа...и ноубоди познавам (:
Май никой....
иначе май само Бънгъл съм я виждала на улицата / На Славейков/![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ми давай да се запознаваме..Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
От кога се каним да пием кафенце.![]()
И аз съм виждал на улицата хора от форума. Зелената Маслинка (не влиза), Аз Съм Българче, Прити Кити (май и тя не влиза), Милото Гърлче (бих казал често я мяркам), Дет Хор (мъжът й доста прилича на Janne WirmanПървоначално написано от Ice_Queen_
) и други. Мисля, че наскоро видях и Desi_etnies ама може и да съм се объркал.
^ ти не беше ли от Стара Загора? стана ми интересно, щото половината потребители, дето си изредил са от София
аз можех да се видя със _сл_ и брейн стю, ама хах.. изпуснах![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
[b]Познаваме се?Първоначално написано от Lake_bodom
Аз ще пробвам да напиша няколко човека
Bimper-ska
Diesel_gilrl4eto
fake
HanoMnAH
zelena^maslinka
Nekasa4a
Napushen-Buhal
pinK_Baby
djudjanka
RAWRRR
Boot
expoitedteen
Магесник
пор
BABY_SEXY_GIRl
abnormal_baby
aneD
DesSi
lady_byrd
California
NSBM
_Becko_
sunny_stz
Познавам и няколко които влизат/са влизали във форума, но не им знам/помня регистрациите
Izlugah! Zapoznah se s Josefinne predi okolo 2 godini na sre6tata na neinia forum.Prosto izkliy4ih 4e vliza i tykПървоначално написано от slun4ice
![]()
Защо не се обади? Аз искам да се запозная с тебПървоначално написано от Lake_bodom
Къде и кога?Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
а иначе и аз съм виждала някои от форума по улиците ;D като най-запомнящи се бяха фейк и Аз съм БЪЛГАРЧЕ![]()