- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Може ли да се сложи тема/кожа в MySpace?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

ам знам, че е тъп въпрос, но не мога да разбера как да си сложа на началната страница някаква тема...или кожа..не знам как се казва...и не знам от къде
Нарушение на т. 7 от правилата на форума! (от Ruthless)
да бе и аз се чудех това... който знае да казва :P
Влизаш в някой сайт с различни атрибути за myspace. Има много такива, например www.crazyprofile.com , www.myprocodes.com , www.pimp-my-profile.com
След това влизаш там, където пише "Layouts", те са разделени в най-различни категории и си избираш нeщо.
Някъде трябва да имаш линк "view code", щракаш в/у него и ще ти излезе код, който копираш в графата "About me" - намира се в профила ти в myspace. Ако искаш предварително да видиш как би изглеждала страницата ти с дадения layout, който си си харесала, натискаш "Preview".
Дано сте разбрали
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
сега ще видимПървоначално написано от valantain_love
мерси

mda mersi mnogo..pri men stana...samo che ima 1 problem..neshto sym obyrkala ii otnachalo nali se otvarq tva koeto sam slojila..i posle celiq fon stava siv....kak da go mahna tova..da ne stava siv a da si sedi layouts-a samo.. ;\

оправих го...Сега искам да питам...как да си сложа картинки в моите интереси..музика и т.н...дано да стте разбрали и някой да помогне
Ако искаш да е картинка от твоя компютър - качваш я в този сайтwww.imageshack.us , и копираш кода, който се изписва пред "Hotlink for Websites".
А ако отново е от някой от сайтовете, които ти бях написала по-горе, става по същия начин както и при layout-ите.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
И може да дадеш да видим какво си сътворил
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!