Хора ето какво ми се случва:
Миналата година октомври месец един съсед,който много харесвам ми каза,че ме харесва.Аз него винаги съм го харесвала,защото сме отраснали заедно,а и той е много хубав.Та вчера ми звъни и ме попита дали съм си в нас и аз казах,че съм си в нас и той каза,че след малко с едно момче(което познавам) ще ми дойдат на гости и аз:Ми ок...И такам..те дойдоха,после момчето си тръгна а съседа остана в нас и си говорихме до към 17 часа(От 14 часа).И по това време,нещо се закачахме,гледахме някакъв филм и по едно време ръцете ни се оказаха една в друга.Той се усети и се дръпна,ама според мен има още чувства към мен.Преди 3 седмици щеше да ми предлага,ама понеже е малко тъпичък и някой го разубеди...

Днеска пак ми идва на гости и пак така се закачахме.Никога не съм била толкова близо до него...Беше ми хубаво

И каза,че утре пак ще дойде...Нямам нищо против,разбира се.Моите чувства към него сигурно никога няма да охладнеят.Та питам се дали да го целуна утре или да не избързвам,ама мисля,че има някакво привличане все още....Преди като идваше в нас си седяхме на определено разстояние и не сме се "докосвали" така...Е?