.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 215 от общо 215
    Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мале,всеи пише различни неща...ахахахах
    ебахти темата-объркана!

Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    100 % sym sigurna 4e i toi go iska .. taka 4e pogledni go s po sexy pogled i 6te vidi6 4e ne6tata 6te se polu4at
    прочети и другите мнения за повече информация...
    ...

Град
    На изток от рая
    Почвам да пиша сценарий за сапунка,по тази тема

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Почвам да пиша сценарий за сапунка,по тази тема
    aaaaaaaaa,мн ти е смешно.Не знаеш на мен как ми е!
    ...

Споко! И на нас ни е гадно. Помня, че ми беше също толкова гадно когато умря Хуаните в един от епичните сериали по БТВ преди няколко годинки.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Да го целуна ли?

Цитирай Първоначално написано от EmO_KiD_;(
    Хора ето какво ми се случва:
    Миналата година октомври месец един съсед,който много харесвам ми каза,че ме харесва.Аз него винаги съм го харесвала,защото сме отраснали заедно,а и той е много хубав.Та вчера ми звъни и ме попита дали съм си в нас и аз казах,че съм си в нас и той каза,че след малко с едно момче(което познавам) ще ми дойдат на гости и аз:Ми ок...И такам..те дойдоха,после момчето си тръгна а съседа остана в нас и си говорихме до към 17 часа(От 14 часа).И по това време,нещо се закачахме,гледахме някакъв филм и по едно време ръцете ни се оказаха една в друга.Той се усети и се дръпна,ама според мен има още чувства към мен.Преди 3 седмици щеше да ми предлага,ама понеже е малко тъпичък и някой го разубеди... Днеска пак ми идва на гости и пак така се закачахме.Никога не съм била толкова близо до него...Беше ми хубаво И каза,че утре пак ще дойде...Нямам нищо против,разбира се.Моите чувства към него сигурно никога няма да охладнеят.Та питам се дали да го целуна утре или да не избързвам,ама мисля,че има някакво привличане все още....Преди като идваше в нас си седяхме на определено разстояние и не сме се "докосвали" така...Е?
    Моето лично мнение е ,че не те харесва истински и незнае какво иска ,иначе до сега 100 пъти да те е награбил

Фен
    Град
    stara zagora
    само да питам че ме мързи да чета 15 страници тъпотия.целуна ли го или още циклим ...
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Цитирай Първоначално написано от kimi_raikonen
    само да питам че ме мързи да чета 15 страници тъпотия.целуна ли го или още циклим ...
    Целуна го, разделиха се, той й изневери.........и така до 10324234 епизод

Град
    гр. Пловдив
    Иска ми се пича да е прочел темата

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от niko86`
    ела пиле

Град
    Перник
    И аз тфа се питам да го целуна ли амааа той до са опитал ли се е да те целуне
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GameFace
    Цитирай Първоначално написано от kimi_raikonen
    Целуна го, разделиха се, той й изневери.........и така до 10324234 епизод
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от feli7o_
    И аз тфа се питам да го целуна ли амааа той до са опитал ли се е да те целуне
    не го целувай ,че не ми се четат още 15 страници

Град
    Хасково
    6tom kato ti idva vseki den na gosti zna4i te haresva. Celuni go.Nai-mnogo sled tova da vi e sram da se poglednete ili da si govorite. No sled izvestno vreme toi 6te po4ne da te tarsi i 6te vi e mnogo hubavo zaedno.

Цитирай Първоначално написано от Nik4ety
    6tom kato ti idva vseki den na gosti zna4i te haresva. Celuni go.Nai-mnogo sled tova da vi e sram da se poglednete ili da si govorite. No sled izvestno vreme toi 6te po4ne da te tarsi i 6te vi e mnogo hubavo zaedno.

Прочети предишните 15 страници

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си