- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли вискои мацета ?
Аз ли4но не харесвам високите но нищо не се знае..ако пламне страстта др няма зна4ение ниска или по висока..
(аз самия съм висок 1.82..)
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
e da to si e taka poprincim niskite mom4eta hodat s niski mom4eta a po visokite ve4e ima pravo na izborПървоначално написано от мече гризли
![]()
bi4kammmm vii....
shhh qdosvam se ve4e s teq niskite beeeeeee![]()
tctct visokite sme po predstavitelni![]()
eba*m sa de... ama ne moa si obqsnq za6to nqkoi 180 sm nqma se izkefi na momi4e 173 da kaeme.. smisal hem e po niska ot nego -> tva pravilo e po4ti pri vsi4kii se pak toi e visok oba4e si se kefel na po-niskite...
6toto tva izleze ot pove4eto mneniq![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
da vi kaja daje mi e got 4e sam viso4ka ........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bi4kammmm vii....
оххх все по-трудно се намират високи момчета...нз дали ви прави впечатление, но в нашето поколение май високите са дефицит... което е проблем за мадами като мен ( 1.77м. )
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Щом има любов и привличане м/у 2ма души не мисля,че има значение дали си висок,нисък,дебел,слаб и др. подобни неща.Всеки си има лични предпочитания.Аз съм по-високичък от мойта приятелка,но на мен това не ми е проблем,даже ми харесва,погледнати от страни сме доста сладички. (Аз 2 пъти по едър от нея както съм я награбил)
мацка не си казала не съм те запознала хахахаПървоначално написано от glezan4e
Аз тренирам баскетче мъже над 190 колкото искаш
![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
честно казано сам имал само една приятелка по ниска от мен ( сегашната ) другите всички стърчаха над мен...![]()
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
при всички положения да е по-ниска от мен![]()
ами.... аз съм 185 висок и харесвам жени между 170 и 180.
приятелката ми е 178 - напоследак леко напълня и е 60 килограма (по принцип е между 54 и 57) - но на мен това не ми пречи (при положение, че аз съм 90... понякога и на горе..)
всъщност ми става леко гадно, когато сложи висок ток - да речем 8-10 см.. така става колкото мен или малко над мен - което не ми влияе особено, но леко усещам асиметрия. по принцип един мъж трябва да е по-висок от жената до него - иначе двойката изглежда някак... как да кажа - недодялана![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
xaxa izpusnal si meПървоначално написано от Shmatko
veche sa me gepnali
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ся ще ме комплексирате, ей!![]()
Аз съм около 1,69 - 1,70, ама взех да се чувствам много висока.![]()
abe ne iskam da e po visoka ot men 6toto mi e sme6no no i ne iskam da e mnogo po niska ot men 6toto pak e sme6no:
kakvi sa tezi granici koito slagate "ne iskam da e po visoka 6tot e sm6no" ima li zna4enie kato vi e priqtno zaedno kamo li se obi4ate da se razdelite zaradi nqkakva 6ibana viso4ina![]()
koi kazal 4e 6te se razdela prosto kazvame 4e predpo4itam da ne e po visoka no ako se vluba kasmet
обичам по нисичките ....големи са сладурчета![]()
![]()
![]()
KyP1DoN
+1Първоначално написано от _crazy_baby_
![]()
az sym 176 ,moq priqtel e 185 i sme si super. az kato momiche se kefq na visokite madami.izglejdat nqkak si po-jenstveni spored me,dokyto minionchetata sa sladki i predizvikvat chuvstvo za grija moje bi ..nz. nikoga ne sym imala lipsa na myjko vnimaniei za sifte vijdam che momchetata haresvat poveche minioncheta
![]()
браво.. ние сме подобна двойка с моето момиче.. и определено си мися, че ако аз бях по-нисък щяхме да сме смешна двойка.. а ако тя беше по-нисичка... със сигурност нямаше да и обърна внимание.. просто не се заглеждам по жени под 170... защото точно ми предизвикват някакви бащински чувства..Първоначално написано от maci
![]()
![]()
![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
i azz moita kompaniq poprincip sa po visoki ot mene si4kite ama v dasklooo ot klasa mi si4kis a nqkfi nisi4ki i se 4yvstvam mn stranno ....Първоначално написано от angellove
![]()
![]()
ama nqma lo6o !!!
![]()
bi4kammmm vii....
Aбе в леглото всички са равни
иначе аз съм 184 така че трудно намирам по-висока от мен![]()
бахти.. писна ми от момчета които отговарят по този начин "все едно само да стават в леглото"вии сте някфи комплексирани пхахах
![]()
![]()
![]()
смеххх
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
taka e mom4etata samo za sex mislat!!!Първоначално написано от Love-Lorn
bi4kammmm vii....