.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Аз ли4но не харесвам високите но нищо не се знае.. ако пламне страстта др няма зна4ение ниска или по висока.. (аз самия съм висок 1.82..)
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

Град
    SF RULZz
    Цитирай Първоначално написано от мече гризли
    emi po princip e sme6no da vidi6 nekva dalgokraka madama s nekav Spermatozoid deto i stiga do p****ta i moje samo na frenska lubof da q kara :P :P :P PO pr az Imam pRavilO da ne trYgvam s mom4eta po niski ot mene
    e da to si e taka poprincim niskite mom4eta hodat s niski mom4eta a po visokite ve4e ima pravo na izbor
    bi4kammmm vii....

Град
    shumen
    shhh qdosvam se ve4e s teq niskite beeeeeee
    tctct visokite sme po predstavitelni

eba*m sa de... ama ne moa si obqsnq za6to nqkoi 180 sm nqma se izkefi na momi4e 173 da kaeme.. smisal hem e po niska ot nego -> tva pravilo e po4ti pri vsi4ki i se pak toi e visok oba4e si se kefel na po-niskite...

6toto tva izleze ot pove4eto mneniq
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    SF RULZz
    da vi kaja daje mi e got 4e sam viso4ka ........
    bi4kammmm vii....

оххх все по-трудно се намират високи момчета...нз дали ви прави впечатление, но в нашето поколение май високите са дефицит... което е проблем за мадами като мен ( 1.77м. )
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Щом има любов и привличане м/у 2ма души не мисля,че има значение дали си висок,нисък,дебел,слаб и др. подобни неща.Всеки си има лични предпочитания.Аз съм по-високичък от мойта приятелка,но на мен това не ми е проблем,даже ми харесва,погледнати от страни сме доста сладички. (Аз 2 пъти по едър от нея както съм я награбил )

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    оххх все по-трудно се намират високи момчета...нз дали ви прави впечатление, но в нашето поколение май високите са дефицит... което е проблем за мадами като мен ( 1.77м. )
    мацка не си казала не съм те запознала хахаха Аз тренирам баскетче мъже над 190 колкото искаш
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

честно казано сам имал само една приятелка по ниска от мен ( сегашната ) другите всички стърчаха над мен...
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    при всички положения да е по-ниска от мен

Цитирай Първоначално написано от bi4kam_te
    da vi kaja daje mi e got 4e sam viso4ka ........

Град
    127.0.0.1
    ами.... аз съм 185 висок и харесвам жени между 170 и 180.
    приятелката ми е 178 - напоследак леко напълня и е 60 килограма (по принцип е между 54 и 57) - но на мен това не ми пречи (при положение, че аз съм 90... понякога и на горе..)
    всъщност ми става леко гадно, когато сложи висок ток - да речем 8-10 см.. така става колкото мен или малко над мен - което не ми влияе особено, но леко усещам асиметрия. по принцип един мъж трябва да е по-висок от жената до него - иначе двойката изглежда някак... как да кажа - недодялана
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    Цитирай Първоначално написано от to6eto125
    predpo4itam da sa kum 1.70 hem sa visoki nem az sum po visok ot tqh
    ami biv6ata mi priqtelka be6e s 2 sm po niska ot men a az sum 1.75 :P
    no neq ve4e q nqma
    az sum gore dolu tolkova
    Само да те гепна
    xaxa izpusnal si me veche sa me gepnali
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Ся ще ме комплексирате, ей!
    Аз съм около 1,69 - 1,70, ама взех да се чувствам много висока.

Град
    East Coast
    Не е толкова важно да са високи или ниски важното е да ги бива за ...нали

Град
    Улицата
    abe ne iskam da e po visoka ot men 6toto mi e sme6no no i ne iskam da e mnogo po niska ot men 6toto pak e sme6no :

kakvi sa tezi granici koito slagate "ne iskam da e po visoka 6tot e sm6no" ima li zna4enie kato vi e priqtno zaedno kamo li se obi4ate da se razdelite zaradi nqkakva 6ibana viso4ina

Град
    Улицата
    koi kazal 4e 6te se razdela prosto kazvame 4e predpo4itam da ne e po visoka no ako se vluba kasmet

обичам по нисичките ....големи са сладурчета
    KyP1DoN

Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    abe q fuck off minion4etata bili po hubavi kato sym visoka kvo da si reja glavata li?
    +1

az sym 176 ,moq priqtel e 185 i sme si super. az kato momiche se kefq na visokite madami.izglejdat nqkak si po-jenstveni spored me,dokyto minionchetata sa sladki i predizvikvat chuvstvo za grija moje bi ..nz. nikoga ne sym imala lipsa na myjko vnimanie i za sifte vijdam che momchetata haresvat poveche minioncheta

Град
    127.0.0.1
    Цитирай Първоначално написано от maci
    az sym 176 ,moq priqtel e 185 i sme si super. az kato momiche se kefq na visokite madami.izglejdat nqkak si po-jenstveni spored me,dokyto minionchetata sa sladki i predizvikvat chuvstvo za grija moje bi ..nz. nikoga ne sym imala lipsa na myjko vnimanie i za sifte vijdam che momchetata haresvat poveche minioncheta
    браво.. ние сме подобна двойка с моето момиче.. и определено си мися, че ако аз бях по-нисък щяхме да сме смешна двойка.. а ако тя беше по-нисичка... със сигурност нямаше да и обърна внимание.. просто не се заглеждам по жени под 170... защото точно ми предизвикват някакви бащински чувства..
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Град
    SF RULZz
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Ся ще ме комплексирате, ей!
    Аз съм около 1,69 - 1,70, ама взех да се чувствам много висока.
    i azz moita kompaniq poprincip sa po visoki ot mene si4kite ama v dasklooo ot klasa mi si4kis a nqkfi nisi4ki i se 4yvstvam mn stranno .... ama nqma lo6o !!!
    bi4kammmm vii....

Град
    София
    Aбе в леглото всички са равни

иначе аз съм 184 така че трудно намирам по-висока от мен

бахти.. писна ми от момчета които отговарят по този начин "все едно само да стават в леглото" вии сте някфи комплексирани пхахах смеххх

Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}

Град
    SF RULZz
    Цитирай Първоначално написано от Love-Lorn
    бахти.. писна ми от момчета които отговарят по този начин "все едно само да стават в леглото" вии сте някфи комплексирани пхахах смеххх
    taka e mom4etata samo za sex mislat!!!
    bi4kammmm vii....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си