- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Търсят се адски стари потребители ... 2004/2005 г
Хей ... ха сега дали има някой останал от онези времена ?
като LiNkiN4eTo... и т.н.? мммм някой ако има инфо нека пускаааа![]()
Много ще се радвам да ударим по 1 лаф ...
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Аз пък влизам от 2003г, но се регистрирах по-късно.
Но има и доста хора също от 2004/5просто с различни профили
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Потребителите набор 2003 важим ли?![]()
Левски шампион але але!
Аз съм тук от Октомври 2005.![]()
Аз още съм си тук :P От февруари 2004 година съм![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
За съжаление не са останали много стари потребители или само така си мисля...
Регистрирана съм от април 2005-та, въпреки че вече влизам само от дъжд на вятър..
P.S. Поздравления за темата, отдавна си мислех колко много по-нови потребители са се навъдили и от тях не мога да откроя любимите ми по-стари, които са се утвърдили доста по-отдавна..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Аз не съм от най-старите, но помня Лейди_Ди, Утопиа, Лунна_Светлина, Оллас...
Здравей, наборе!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Левски шампион але але!
[b]Аз помня грахче, Тед, Гал, aBeP4eTo, GeRyTo, LunaTrick, Avril Lavigne, BABY_SEXY_GIRL, aneD, leona, Traffic както и много други...
![]()
Понито ти си tedo davis-а имаше и още един индивид като Цеци Пенев и Oyama No Problem тия са ми се набили като чели малко повечко в съзнанието а тази лунна светлина не е ли gia_bs имаше и една секси модераторка baby sexy girl и приятеля и baned къде изчезнаха тия хора![]()
Не, доколкото знам gia_bs и LunnaSvetlina не са един и същи човек.![]()
И аз съм тук от 2004-5 година/е изядох един хубав бан по едно време..или бяха 2,не помня../ и форума отдавна не е същият...а толкова мн яки форумци загубихме,не е реално..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Нямаше ли и един Minzuhara?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
От по-старите потребители помня..LiNkiN4etO, BABY_SEXY_GIRL, vra4ka(тя пише още от време на време), leona(една много сладка пловдивчанка), tedo_davis, един..от Габрово, май се пишеше Seth_Cohen, аммм.. кой друг.. Utopia, Lunna_Svetlina съм ги засичала, но за кратко.. kelly_bundy, aia, traffic ... за сега за тези звезди се сещам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от Lake_bodom
Bodom_child имаше.. ника ти ме подсети!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Az sum ot 2003Pomnia Betty koiato sega se pi6e Liz
![]()
Имах една мнооого стара регистрация, от 2004 ако не ме лъже паметта... ма не казвам коя![]()
Аз се сещам за Съни и abnormal baby...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз си мисля ,че са един и същи човек и съдя по снимкитеПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Не са един и същ човек, а коренно различни. Едната е от Бургас, другата от Павликени. Нерде Ямбол, нерде Станбул!Първоначално написано от MG-X-Power
![]()
Левски шампион але але!
А gia_bs май беше лунното цвете нещо лунно имаше и пишеше със зелено![]()
Ami 4e te o6te si vlizat samo deto Ceci mnogo riadko a Murderdoll e s dryg nick...Men mi lipsva mn piratinqПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()