- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Търсят се адски стари потребители ... 2004/2005 г
Amy Lee, Sinister_Doll, korn__ много ми е залипсвал, gia_bs и... MaD_CaT* ?
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
namina е много култов потребител. АЗ слънцето... тя е една от любимките ми да знайте. Много е умна.![]()
Тя май влиза на скоро ...както и НемецаПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
![]()
![]()
Аз също съм от доста време. Почти 4 години...
Ужас, ужас, как бързо върви времето.
Спомянм си много стари потребители,, но за съжаление повечето качествени не влизат вече. Но пак е забавен форума.
Аз повече чета, тоест почти не пиша. Но пак е забавно ....![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
http://www.teenproblem.net/f/profile...ofile&u=102801
А това не беше ли една красива балеринка?
Не мога да повярвам, влизам от 15 годишна (демек от 2003).![]()
Мани, мина ми детството в тоя форум...![]()
Та да, чувствам се като динозавър, наблюдавала съм няколко поколения потребители да идват и да си отиват.
Първоначално написано от Barbie
И при мен е така! В 8-9 (била съм млада, на 14-15) клас попаднах за 1 път на този форум - разделите бяха други, имаше нещо от сорта Ева и Ева, Адам и Адам... После загубих адреса и не влизах известно време, след това започнах пак да влзиам и да чета статиите за секса и раздела. И накрая тъй като исках да пиша си направих и регистрация...Времето лети...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Мен ми е мерак да се издирят красивата балеринка и още по-красивата модераторка ако не се лъжа беше от Стара Загора и Оямата и той голям образ беше!Ам май е това за това и този Цеци Пенев преди май беше със ник foursquare![]()
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
:) как се пееше! :) не съм се изгубил безследно нали съм оставил следи :)
сега по същество :) кво прайте бе трезвеници :) пак се чудите за кого да говорите :) ако някой искаше да ни намери. нямаше да се затрудни изобщо. ICQ, mIRC, Skype, инфо в www.
интернет е един доста голям контактен указател :)
иначе добре сме всички, живеем си живота. тормозим се с настоящето, очакваме бъдещето, спомня ме си за хубавите моменти от миналото(в крайна сметка само те се помнят) от лошите трябва да си вадите поуки!
иначе - Просто АЗ
Утопия е на 24 :) навърших ги скоро, влюбен съм, обичам и живея с най красивата жена на този свят :)
ЛейдиДи е на 23 и тя ги навърши скоро, влюбена и обича Утопиа :)
Кралицата замина за испания :) преди около година, там живее с приятеля си. получаваме снимки от време на време.
Оллас е на 19, и тя ги навърши скоро. даже сега е аборигенка :)
и други, славни и безславни, отдали много пот и мазоли в чатене и писане по форума с които още подържам връзка :)
не сме загубили. не сме ви забравили :)
айде поздрави на цялата тайфа, банда, терористи и кънтър терористи.
може като ще организирате някоя среща да звъннете.
Алекс ще ви каже кво значи среща на теен проблем :)
м/у станал съм мн добър на дартс ;)
Пий Бира За Да Станеш Човек
Utopia! Къде се изгуби, да не си сменил Q-то, никакъв не съм те
виждала от около 100 години...Аре мини скоро он, да те видя
Мене ме пропуснахте, почти ще се обидя...Кака ви е още тука![]()
Give me your best shot motherfucker!
Ако трябва да бъдем честни, направо си ни забравихте. :P
Като се постопли времето планираме големи Тийн срещи, така че... добре дошли сте! Следете форума поне от време на време или погрижете се да оставите начини за връзка с вас.
Годините направо съм ги нацелила! Ама това е, защото имам силна памет.)
Бтв, Утопия, къде ти отиде хубавия подпис?![]()
fire_of_satan, аз тебе умишлено те пропуснах, защото все още си влизаш и пишеш във форума.![]()
Хубави времена бяха...спор няма
Много хора са ми направили впечатление и ги помня до ден днешенВие повечето сте ги изброили, но все пак...
Аз съм БЪЛГАРЧЕ, Momchence, blizalka, Utopia, ^AvRiL^LaViGnE^, Ollas, P1ra71nQ, korn___, fire_of_satan, miloto_girl-4e, nPocTo^a3^f, aBnOrMaL-BaBy, Dea7HroW-Rec_F, Nekasa4a, air_J, e4o, monka, MaD_CaT*, Грахче, Тед, Гал, LunaTriCk, LunnaSvetlina, gia_bs ... и доста други съм пропуснала сигурно
![]()
С някой от тях още си поддържам връзка![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Абе, сега как поддържате връзка?![]()
Левски шампион але але!
Ееейййй ИЗРУУУДДД, к'во правиш тука беПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
![]()
Макар и по 1 мнение да е...дружко си е да напишете нещичко![]()
Аз влизам от 2003 това ми е трети профил...другите бяха безследно заличени...![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
След време всички ще сме легенди![]()
е то и аз съм от доста отдавничко ама незнам от кога![]()
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Остаряваме бавно, остаряваме бавно... неусетно почти...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Аз Съм БЪЛГАРЧЕ даже го познавам лично благодарение на форумаКакто и доста други хора които знаино или незнаино не съм срещал(писал с тях) от сума ти и време ама живота се изменя приуритетите също
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
И аз съм стара.
От началото на 2005 имам регистрация, но влизах да чета още 2004.
Спомням си Oyama, I'don't give a fuck(мойта любимка рядко влиза сега се пише MusicIsTheKey), morsmordre(super човек!), Аз съм Българче, gia_bs и много други, които бяха ценни потребители, има още много потребители, които ми се въртят из главата, яд ме е, че малко от тях влизат...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Nekasa4a, е че то от форума...аз с колкото хора съм се запознал, пък колко ми е променен живота покрай тях...![]()
Помня, помняПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
A Барби, ти с какви други никове си се подвизавала тука, щото миПървоначално написано от Barbie
стана адски интересно и те подозирам...![]()
Give me your best shot motherfucker!
Верно, че и него го имаше... спомням си как беше пуснал тема 'брутален ли ми е аватара?', понеже го бяха накарали да го махне под предлог, че имало много кръв на негоПървоначално написано от sherry
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!