.
Затворена тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 180
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ще ти кажа, по-нататък... но само на теб и познай*.
    Но няма да е сега...
    аЗ Все оЩЕ си чАКАМ Споделянето :P
    ......................................

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Абе, хора, вие сте ебати злетата! Срамувате се от миналите си никове и мнения ли? Ебати артистите! Единия "не помнел" стария си ник, другия щял да ми каже, ама не сега, ами някога си... И докога се правим на интересни? Като пишеш в темата и твърдиш, че си стар потребител - ами, кажи си стария ник, ебати! То така всеки втори може да каже, че влиза от 2003 година, ама просто си бил забравил ника, или не желае да го сподели по една или друга причина.
    Аз не казвам, че се срамувам. Просто има причини, поради които не искам да се знае. Нека кажем, че... има хора, които ме познават със стария ми ник. А не искам да знаят, че съм аз. На който му изнася, добре... ако не...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    А иначе... и аз помня за Мечето бе! :P Имаше и едно СребърноСияние покрай него и NSPi4a, даже това си спомням...
    Тихо бе! Вече нямам нищо общо с тях
    Баси, как ги помните тия неща

Wrathchild, аз ти казах! Колко от старите потребители мислиш че влизат още? Аз за които знам, че евентуално биха видяли темата, хора които те харесват

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    тоя саит откога е и някои знае ли кои са били п1рвите регнати
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    тоя саит откога е и някои знае ли кои са били п1рвите регнати
    Тва лесно може да се види... цъкаш отгоре на "потребители".

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Абе, сега как поддържате връзка?
    Aко е насочен към мен въпроса... скайп предимно...
    а с някои и се виждаме от време на време (:
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    На кого имаш скайповете, че е възможно да проявя известен интерес.
    Левски шампион але але!

На Анито (^AvRiL^LaViGnE^), LunaTriCk, aBnOrMaL-BaBy, Тед, gia_bs, Ипси, грахче, българчето , Momchence, miloto_girl-4e, MaD_CaT*, на Рая от София (ама забравих как й беше ника ), {}Slanchiceto{}, SweeT_PuppY, Liliika и на Ollas имам кю-то.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Я като видиш Ипси в скайпа я питай дали все така силно ме желае, и ако отговора е "да" - дай ми скайпа й.
    Левски шампион але але!

Супер фен
    Аз реших сама да отговоря : )
    air_J ще ти пратя скайпа на лично : )
    И искам да кажа, че адски много се зарадвах като видях, че някой помни, че съм била модератор, че и след толкова години бях похвалена
    Иначе аз подържам връзка с доста хора от форума - Abnormal, Diesel-cheto, Грахче, Герито ( някой добре си спомня, че много се обичаме ) имам скайповете на Тедита, gia, Lunatrick, Анита : )
    И всички имат много поздрави от Napu6en-Buhal, който има бан от... адски много време : )
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен
    А и специални целувки за Fire_of_satan Тя винаги е била любимия ми потребител : )
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Добър ден бе и от мен
    ЕМи аз не влизам вече ама случайно ми дадоха тая тема и реших да се включа
    Тааа дам радвам се че ме помните, и аз ви помня..така де повечето
    И като се сетя колко години са миналииии ехеее.. а все едно беше вчера като се регистрирах хах

Супер фен Аватара на fake
    намерихме се :* миличките ми
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Аз реших сама да отговоря : )
    air_J ще ти пратя скайпа на лично : )
    И искам да кажа, че адски много се зарадвах като видях, че някой помни, че съм била модератор, че и след толкова години бях похвалена
    Иначе аз подържам връзка с доста хора от форума - Abnormal, Diesel-cheto, Грахче, Герито ( някой добре си спомня, че много се обичаме ) имам скайповете на Тедита, gia, Lunatrick, Анита : )
    И всички имат много поздрави от Napu6en-Buhal, който има бан от... адски много време : )
    a za6to ve4e ne si moderator ?
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    aBeP4eTo помня те, с тебе си писахме преди аз съм Betty
    I am the substance and the one who has no substance.

Супер фен
    Дааа и аз те помня! Писали сме си доста дори! Ти винаги имаше много интересни аватари и подписи и беше много голяма сладурана доколкото помння си в България нали? Канада?

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Как ще да няма стари потребители И аз влизам от време на време, като дотъпее малко, за да ме развеселят изцепките, дето ги има тук
    Олеее, сега прегледах цялата тема! Ама то има и хора, които са се сетили за мен!!! И са казали хубави думи!!! Чак ми оправихте настроението!!!! Ако почна да изреждам, ще трябва майка ми утре сутрин да ме бие с някой чехъл, че съм заспал пред компа.. Но все пак ще почна, пък, ако забравя някой, не е било нарочно
    ThePainIsReal, sherry, baby_sexy_girl, gia_bs, she^doesn't^give^a^fuck (която смени сума ти никове и като си отворя Входящата, повечето съобщения, които имам от нея, са с различен ник ) :P, aBep4eTo, prosto^tq^f, NSPi4, MaD_CaT, fire_of_satan
    И още мнооооого хора, чиито никове не мога да си спомня, щото преди Входящите пощи бяха малки...
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Супер фен Аватара на Barbie

Re: мараба бе келеши :)

Цитирай Първоначално написано от Utopia
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Хехехе, е за теб не се и съмнявам, че ги помниш - горе-долу един "набор сме".

Иначе мисля, че 2003г. LadyDi, Utopia, KRALICATA и Keri бяха на 18-19г, а LunnaSvetlina почти съм сигурна, че беше на 15, както и Ollas.
    Аз пък бях на 13.

как се пееше! не съм се изгубил безследно нали съм оставил следи
    сега по същество кво прайте бе трезвеници пак се чудите за кого да говорите ако някой искаше да ни намери. нямаше да се затрудни изобщо. ICQ, mIRC, Skype, инфо в www.
    интернет е един доста голям контактен указател

иначе добре сме всички, живеем си живота. тормозим се с настоящето, очакваме бъдещето, спомня ме си за хубавите моменти от миналото(в крайна сметка само те се помнят) от лошите трябва да си вадите поуки!

иначе - Просто АЗ
    Утопия е на 24 навърших ги скоро, влюбен съм, обичам и живея с най красивата жена на този свят
    ЛейдиДи е на 23 и тя ги навърши скоро, влюбена и обича Утопиа
    Кралицата замина за испания преди около година, там живее с приятеля си. получаваме снимки от време на време.
    Оллас е на 19, и тя ги навърши скоро. даже сега е аборигенка
    и други, славни и безславни, отдали много пот и мазоли в чатене и писане по форума с които още подържам връзка
    не сме загубили. не сме ви забравили

айде поздрави на цялата тайфа, банда, терористи и кънтър терористи.
    може като ще организирате някоя среща да звъннете.
    Алекс ще ви каже кво значи среща на теен проблем
    м/у станал съм мн добър на дартс
    Ау, тебе те помня!!! Беше ми особен фаворит. Симпатяга

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Не мога да повярвам, влизам от 15 годишна (демек от 2003).
    Мани, мина ми детството в тоя форум...
    Та да, чувствам се като динозавър, наблюдавала съм няколко поколения потребители да идват и да си отиват.
    A Барби, ти с какви други никове си се подвизавала тука, щото ми
    стана адски интересно и те подозирам...
    Ами, душко, на мен туй ми е единственият ник. То май отстрани си пише кога е регистриран. Скучна съм...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    morsmordre, влизай по-често, липсваш тук
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Като гледам какво е било преди направо се накъртвам доста забавно е било. Дано този форум се задържи още дълго време , че сегашните потребители да си ме спомнят хихи

Голям фен
    Град
    ..::SHUMEN::..
    Хехе и аз съм от старите потребители :P
    Сега като чета темата и се сещам за мн потребители,теми...а виждам, че и мн от старите потребители са писали тук-
    I CAN'T GET NO SLEEP

Голям фен
    Град
    ..::SHUMEN::..
    Лелее 5 години
    I CAN'T GET NO SLEEP

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    sherry, нещо се позагуби връзката по едно време. Малко по малко си писахме през по-големи интервали от време и накрая просто един от двама ни забрави да пише на другия (силно подозирам, че съм аз.. ). Нищо де, поне пак установихме контакт Аз влизам във форумаот време на време, но вече не намирам интересни теми, в които да пиша. Вярно, че все още не съм посещавал раздела за лично творчество и да си пиша на воля, но това така или иначе не ми е навик Вече съм отговорен човек (ей.. ), поех управлението на един клон от една организация (само за два месеца участие в нея), занимавам се с реализирането на бъдещето ми (ама много съм скромен..) и телевизия не съм гледал сигурно от няколко месеца - само филми от компа да изтегля и да ги гледам на домашното кино. Какво става с теб, иначе? Доколкото помня, стигна на втори кръг олимпиада по литература Но след това спомените ми се губят. Припомни ми
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ей, помните вие. Нищо не помните
    А, здравейте и от мен. Как сте, как я карате? Имате ли още проблеми като преди

Ние сме добре. Гледам Утопия ви е светнал за "старите" потребители. Ние верно сме стари, даже без кавичките.
    Както и да е. По живо, по здраво и помнете, че няма проблем, който да не може да се разреши.

air_J, батка... ти обаче се оказа най-сериозен от всички. Браво на тебе, евалла.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си