- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боля ли ви първият път? plzzz otg
Az ne moga samo da razbera kakvo znachenie ima za teb dali nas ni e bolqlo ili ne? Tova po nikakyv nachin ne opredelq dali teb shte te boli ili ne.Pri vseki e strogo individualno,a i zavisi ot prekaleno mnogo neshta.A i spored men za da pitash iz forumi takiva raboti,znachi si tolkova nesigurna dali iskash da predpriemesh neshto takova ili ne,che prosto nqma poveche ot tova nakyde.Vse pak uspeh!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
кръв-адски много! болка-само при проникването,но тя толкова ми хареса,че си я исках обратнотфа без майтап!
![]()
кръв имаше малко , по време на секса не изпитвах никва болка сиг. защото много се притяснявах не съм усетила но после малко ме болеше
No martini .. no party..
аз съм момче , но мога да ви кажа , че зависи от това как действа момчето
ако е някой дето ръга като картечница много ясно че ще я боли много ама ако действа внимателно ще я боли по-малко
Първоначално написано от miss california
+1Първоначално написано от tsvety_91
bolq me da.. no kryv nqmashe![]()
![]()
mdaaaaaaa bole6e me i ima6e dosta kr1v
ama sq se kefq
zavisi mom4eto kak shte podhodi kym teb..a i e vajno kolko e nadaren...moqt priatel za da ne me boli tolkova 1vo puha 1-2 prys4eta i sled tova s "mom4eto"..i imashe syvsem malka bolka koqto dori na men mi be6e priatnavednaga nqmashe kryv no 1-2 4asa sled sex-a imashe 1-2 kapki
Bez da te pla6a...teknaha mi sylzi...![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
koito vi pro4ete vs postove 6te si ostane bez sefte cel jivot ..revali krav stra6ni bolki....![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Мен ме боля адски много и не се отказах само заради него.![]()
За първи път бих чикия 3ти клас и ми беше много кеф. Онтопик - обявявам публично да ме направят модератор и тъпите теми ще изчезнат от този форум завинаги![]()
![]()
При мен беше много болезнено
и имаше адски много кръв ...
като си спомня и изтръпвам ...
1-вият ми път когато си счупих нослето![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
emi nqma kak.. men me bolq..no pone kryv ne te4e
![]()
mene me bolq ama nekvo kuso krav ima6e est ama mnogoo malko!pri vseki 4ovek e razli4no teb moje pr vob6te da ne te boli i da nqma nikva kruv ni6tu ne se znae SPOX![]()
Life is just a dream on the way to Death...
ми мен ме боля не само първия път ами и следващите няколко и кръв имаше, но не се умира пък и както казаха вече при всеки е различноважното е секс да има
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.