.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: Забелязах

абе що само скинарите да са расисти?

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    О,не.... Тука определено всичките така се оплетохте в собствените си глупости че не знаете изобщо за к'во говорите...Скинари,нацисти, асисти - хора които не могат,не искат и никога няма да се впишат в обществото.Точно те нищо не постигат.За тях пътищата са два - или към загърбване на агресията и започване на нормален живот,или към лудницата...

Цитирай Първоначално написано от Мате
    Има позьорчета, истинските скинове рядко пишат, повечето тука са със НС и консервативни идеи Това е !
    подкрепям това мнение

Re: Забелязах

ATAKABG:
    Или за теб скинар = нацист = расист = футболен хулиган?
    Абе не, че не првавя разлика в понятията и предполагаемата "дейност" на изброените групи, ама за мен са си един бюлюк боклуци, без работа и акъл.

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от GameFace
    Нацистите нямат нищо общо със Скинхедс. Расизмът е породен от нацистите.
    Расизъм е имало много преди нацистите... Когато испанци,французи и англичани почват своите пътешествия до други континенти и откарват много роби от Африка и Америка в Европа и заживяват заедно бели и черни,още тогава се заражда расизма...

Говорех за скиновете расисти. Знам, че расизъм има от много време. Идеята ми е, че първите скинове расисти са били нацисти.

Възможно е да греша...

Град
    Dark Forest
    тцтцт скинхеадс е много обширно понятие.
    Защото има много видове скинове, неонацисти (расисти) - вяващи в идеологията на хитлер и тн.
    Анархи скинове - раш, шарп - теса повече като пънкарите - а политични, антифашисти и така.
    А расисти има от много време - ку клус клан да не са скинари

^Има и ред скинс - комуняги

В София.. верно?? Мислих си, че вече са изчезнали.
    Това, че някъде има надраскан надпис "ред скинс'' останал още от миналия век (буквално) и из града се разхожда някой и друг неориентиран индивид с червени връзки изобщо не ознавача, че комунистически скинхедс реално има.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Половината скинове (както ти ги наричаш) не знаят идеологията на това движение! Те са незапознати пубери с вродена чуждо-расова ненавист. Или по друг начин наречени - смешници.

Другата половина - социално нереализирали се индивиди, които искат да са нещо повече от обикновени worker-и. Или просто имат много грешки в мозъчните изчисления.

ЕВАЛА!

Половината скинове (както ти ги наричаш) не знаят идеологията на това движение! Те са незапознати пубери с вродена чуждо-расова ненавист. Или по друг начин наречени - смешници.

Другата половина - социално нереализирали се индивиди, които искат да са нещо повече от обикновени worker-и. Или просто имат много грешки в мозъчните изчисления.
    eeййййй разбирачите къде стеееееее хаххахаха

защо някои индивиди в темата говорят сякаш едва ли не те са им писали идеологията на скинхеадс....я по-кротко бе кидц

Цитирай Първоначално написано от Alyas

eeййййй разбирачите къде стеееееее хаххахаха

защо някои индивиди в темата говорят сякаш едва ли не те са им писали идеологията на скинхеадс....я по-кротко бе кидц

Светни ни, дедо!

Град
    Sofia, Bulgaria
    ...

Град
    Varna
    тва че мразя циганите и турците ,защото правят каквото си искат в родината ми не ме прави скинар нали!??!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Определено ги мразя
    И определено не съм скинар

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Определено ги мразя
    И определено не съм скинар

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    Sofia, Bulgaria
    ...

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    dosta izpisahte ,vsu6nost az v temata imah predvid to4no za NACITATA a ne za si4ki skinove i nebe6e nujno da pravite takiva ob6irni obqsneniq na tema kvi vidove ima
    Vaprosat mi be6e mnogo to4en za6to ima tolkova mnogo nacist4eta v internet prostranstvoto i ot koga stana tolkova moderno da si ot "lo6ite"
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Sofia, Bulgaria
    Еми всеки сам избира от кои да бъде, дали от `лошите` или от `добрите` и незнам дали това изобщо може да се нарече мода
    ...

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Da ti kaja si e to4no moda za6toto se navaduha tolkova mnogo malki nacist4eta koito kre6tqt po ulicite "MUSAKA" i se smqtat za skinar4eta ,a spored men tova e dostata4no glupavo , i edinstvenoto ne6to koeto vsu6nost pravqt te e da sazdavat lo6a repotaciq na skinarite oezi starite deto i te se mislqt za istinski .Shtoto men ako pita6 skinheads v balgariq nqma .
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Hidden Village of Konoha

Цитирай Първоначално написано от hex_girl
    zabelqzah 4e tuk osnovno temite sa svarzani s rrasizma i taka na tataka interesno mi e tolkova li mnogo skinove li ima v toq forom
    Темите не са свързани с расизма (аз поне една такава не съм видяла) , а с национализъм и шовинизъм. Не всичките, разбира се, а някои от тях. Пък и какво от това, всеки има право да изкаже мнението и възгледите си. По принцип не споделям тези идеи, но в днешно време в България, гледайки обстановката ( визирам най-вече определени етнически малцинства, които дори скоро няма да са и малцинства) няма как да не си националист.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    Валхала

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от hex_girl
    zabelqzah 4e tuk osnovno temite sa svarzani s rrasizma i taka na tataka interesno mi e tolkova li mnogo skinove li ima v toq forom
    Задължително ли е да си скинар за да си расист?

А ти знаеш ли,че има скинари,които дори не са расисти? А че има а-политични скинари?

А че има хора,които не са скинари,а са расисти?

Или за теб скинар = нацист = расист = футболен хулиган?

(както мислят повечето крайно неосведомени и заблудени от медиите и обществото глупаци)
    Еееееееее и път и аз да съм съгласен с тебе
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

Град
    Валхала
    P.S. Тези неща ги пише и в Wikipedia. Не виждам смисъл да продължаваме с интервюто.
    Това,което цитира от там е вярно ! Обаче 1 съвет от мен : недей ,да четеш от там,защото съм се смял на такива помий в този сайт Защото там всеки може да добавя или изтрива инфо

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    През 80-те в Германия и САЩ също се зародили наци-скинс, които по външност и поведение също имитират Скинхедс.
    аз що си мисля че е от Полша?
    Едва ли ще е Полша,защото Хитлер е забранил на има поляци NS !

Град
    Валхала
    Расизмът е породен от нацистите.
    Вземи почети малко и тогава се изказвай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си