- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Забелязах
О,не.... Тука определено всичките така се оплетохте в собствените си глупости че не знаете изобщо за к'во говорите...Скинари,нацисти, асисти - хора които не могат,не искат и никога няма да се впишат в обществото.Точно те нищо не постигат.За тях пътищата са два - или към загърбване на агресията и започване на нормален живот,или към лудницата...
ATAKABG:Абе не, че не првавя разлика в понятията и предполагаемата "дейност"Или за теб скинар = нацист = расист = футболен хулиган?на изброените групи, ама за мен са си един бюлюк боклуци, без работа и акъл.
![]()
Първоначално написано от ATAKABG
Говорех за скиновете расисти. Знам, че расизъм има от много време. Идеята ми е, че първите скинове расисти са били нацисти.
Възможно е да греша...![]()
тцтцт скинхеадс е много обширно понятие.
Защото има много видове скинове, неонацисти (расисти) - вяващи в идеологията на хитлер и тн.
Анархи скинове - раш, шарп - теса повече като пънкарите - а политични, антифашисти и така.
А расисти има от много време - ку клус клан да не са скинари
^Има и ред скинс - комуняги![]()
В София.. верно?? Мислих си, че вече са изчезнали.
Това, че някъде има надраскан надпис "ред скинс'' останал още от миналия век (буквално) и из града се разхожда някой и друг неориентиран индивид с червени връзки изобщо не ознавача, че комунистически скинхедс реално има.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Първоначално написано от GameFace
ЕВАЛА!![]()
eeййййй разбирачите къде стеееееее хаххахахаПървоначално написано от GameFace
защо някои индивиди в темата говорят сякаш едва ли не те са им писали идеологията на скинхеадс....я по-кротко бе кидц
Първоначално написано от Alyas
Светни ни, дедо!
Определено ги мразя![]()
И определено не съм скинар![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Определено ги мразя![]()
И определено не съм скинар![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
dosta izpisahte ,vsu6nost az v temata imah predvid to4no za NACITATA a ne za si4ki skinove i nebe6e nujno da pravite takiva ob6irni obqsneniq na tema kvi vidove ima
Vaprosat mi be6e mnogo to4en za6to ima tolkova mnogo nacist4eta v internet prostranstvoto i ot koga stana tolkova moderno da si ot "lo6ite"
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Еми всеки сам избира от кои да бъде, дали от `лошите` или от `добрите` и незнам дали това изобщо може да се нарече мода![]()
...
Da ti kaja si e to4no moda za6toto se navaduha tolkova mnogo malki nacist4eta koito kre6tqt po ulicite "MUSAKA" i se smqtat za skinar4eta ,a spored men tova e dostata4no glupavo , i edinstvenoto ne6to koeto vsu6nost pravqt te e da sazdavat lo6a repotaciq na skinarite oezi starite deto i te se mislqt za istinski .Shtoto men ako pita6 skinheads v balgariq nqma .
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Темите не са свързани с расизма (аз поне една такава не съм видяла) , а с национализъм и шовинизъм. Не всичките, разбира се, а някои от тях. Пък и какво от това, всеки има право да изкаже мнението и възгледите си. По принцип не споделям тези идеи, но в днешно време в България, гледайки обстановката ( визирам най-вече определени етнически малцинства, които дори скоро няма да са и малцинства) няма как да не си националист.Първоначално написано от hex_girl
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Еееееееее и път и аз да съм съгласен с тебеПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
Това,което цитира от там е вярно ! Обаче 1 съвет от мен : недей ,да четеш от там,защото съм се смял на такива помий в този сайтПървоначално написано от GameFace
Защото там всеки може да добавя или изтрива инфо
![]()
Едва ли ще е Полша,защото Хитлер е забранил на има поляци NS !Първоначално написано от _SL_
Вземи почети малко и тогава се изказвайПървоначално написано от GameFace
![]()