- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бившата на гаджето ми е бременна от него
Че е кофти кофти е да,но така й се пада!Вместо да ходи с някъв на нейната възраст тя какво... със 17 годишен!Еми така той човека си свършил неговата работа като хората са...![]()
![]()
а тя да му мисли!И кво ако не даде пари ков ще стане все едно на оня му дреме! абе да иде и да се дръмне тая! =D>
za koe da se smeq po napred za tova 4e go e iznasilila dokato e bil piqn,za tova 4e hodish sas badesht bashta,za tova 4e she go sadqt za oligofrenstvo (se pak toi 18 a tq 13) ako nekoi snima fizionomiqta na bashtata na momi4eto ili na nekoi video klip kogato bashtata na momi4eto sreshta badeshtiqt bashta na badeshtiqt mu vnuk
![]()
pfffffffff на 13 и ще се възползвам и да забременея? Що за глупост бе хора! Това момиченце не е ли помислило какво ще си кажат родителите й..... тцтцтц...... е немам думи, щом на 13 познаха да влизат във филмите и да забременяват нарочно...
[img][/img]
Nqmam dumi prostoNe znam dali ne se gavrite ama ako e istina e ebasi istoriqta
parvo taq traa da e bahti kurvata da se naebe s 17 god pi4 i to kato toi e piqn a tq trezvena
![]()
Nqkoi momi4eta ne praat sex s pr si za6toto mn gi e strah ot bremenost i tolkova golemi hora se 4udqt kak da se predpazqt ot nejelana bremenost a tfa .... leleee ...
Mnogo tejak slu4ei ...
![]()
![]()
Звучи ми като няква сапунка... и все пак се надяам че малката иска пари, а не е бременна...
дами и господа ако питате мен и двамата носят вина състоянието не е от зна4ение не е бил толкова пиян щом му е станал.жено ако твоя приятел е истински маж ще си носи последиците и ще плати аборта и на мен да ми се случи аз ще го паля няма нищо срамно от тва че е станала грешка.пак след аборта ще се упия като марша![]()
![]()
![]()
Отиваш хващаш малката дрисла за косичката завеждаш я някъде и пред тебе да си направи тест да се вии за кво всъщост икса пари за аборт или за някоя рокли4ка примерно ! Ако е за аборт и наистина се е случило това което каза ти я водиш при майка и или при баща и и да си изпее сичко сама!! От друга страна гаджето ти също е адски зле да се занимава с некви пикли ! И от още по-друга страна тои да не е бил в безсъзнание че чак толкова да не знае кво се случва!?![]()
Хващаш я дрисличката за косата и я водиш на преглед.Ако се укаже,че не е бременна-и натряскаи шамарите,ако е бременна..един аборт е 200 лв (приблизително)..
Не ми я ясно само как така 13 годишна ще си сложи главата в торбата да направи такова нещо,но както и да е..Тва трябва да е само човек с психически отклонения..
Нз ако темата не е на е*авка..но за момент си помислих как аз мога да разбера,че някаква си там мърла..е бременна от момчето ми..иии лекоо ми се вдигна адреналина..ще я пребия просто,а на него ще му направя живота черен..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
А ти на колко си между другото?
Май и ти не си по-голяма от 13. Не се вкарвай във филми, приятеля ти ще си поеме последствията - сърбяла го е патката, чукал е 13 годишна и после я е заебал. Колко 13 годиншни с подобен манталитет има. Ако е действително на 13 би се оплашила прекалено много, за да има врем да крои начини как да измуфти пари от приятеля ти и да го заплашва, че иначе ще задържи копелето. Според мен ще е по-полезно да седиш на страна от този проблем и да изчакаш приятеля ти да разреши проблема сам.
каква сърцераздирателна история...![]()
мойто момиче недей обвинява само момичето приятелят ти къде е спал и да не се оправдава че е бил пиян за да го вдигне значи не е бил толкова.. а мога да ти кажа че скъпото ти приятелче е някав мазен педофил или комплексар че на неговата възраст момичетата не му вързват и е паднал чак на 13 годишни...
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Под 14 защото се води малолетна. И могат да го съдят САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО ИМА 18!Първоначално написано от Канела^
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
wow bah maamu tfa ne moga da go povqrvam na 13 bremena i otkade znae ii na vsi4koto otgore i se e e*ala!malee ili taq malkata gleda mnogo filmi ili te6ko i gorko na mom4eto,pak i nemoga da go razbera kfa e rabotata na 17-18 godi6no mom4e s pikla na 13
![]()
KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!
Да не дава Господ..![]()
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
хаха пиклата пари ше иска ... ами нали е била трезвена да е мислила [поне] малко ... ебала се е на 13 и сега ще си носи последствията , от друга страна - приятеля ти колко треа да е прост за да ходи .. по точно да се ебе с 13 годишна![]()