- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Склонни ли сте да правите секс за пари?
Чета си аз темата и се чудя как всички са толкова примерни![]()
Ама ако на всеки от темата му дадат по 600-700 лв. съм сигурен,че ще се поддаде![]()
![]()
zavisi v kakvi usloviq si postaven, kakto kaza krem4et0 ...Първоначално написано от aciko
proso ne znaesh kakvo shte ti se sluchi ... da ne ti idva na glavata , che moje i za 5 lv da se dadesh ...
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ако ме принудят , да-склонна съм (то едва ли ще имам избор) ...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
ami to vsqka moje da e sklonna![]()
primerno ako trqbva pari a nikoi ne dava eitaka,otivash pri priqtelq si... karash go mn da go iska i izcepvash
Aaaa milo samo sreshtu 50 kinta.
:P
![]()
Зависи от зависито....![]()
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Всеки си има цена, ако някой си мисли, че за никаква сума няма да преспи с друг се лъже![]()
Предвид факта, че имам няколко пъти по-голяма сума от спестявания, трупана с години(т.е. нямам за какво толкова да си харча спестяванията), подобна сума не би ме изкушила. Но ако нямам пари да си купя храна, и 1 нула по-малко би ме съблазнила.............Първоначално написано от aciko
Апф, едва ли.
Или ако евентуално би могло да се случи, пичът трябва да се бръкне много. Скъпо удоволствие съм и освен това - алчна и материалистка.
Собственост на Canis_Dirus
Ми зависи от количеството на парите и човека...![]()
Брях,брях
Първоначално написано от _Cuddly_
+1..
а тука почти всички се изкарахте толкова морални..лелеле!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Не.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
+1Първоначално написано от wasntme_
![]()
Явно и идея си нямате какво е това глад, лишения, броене на стотинки........То не е лошо, ама няма да ви е излишно да се опитате да изкарате 1 месец в подобно ограничение, за да резберете че моралът е хубаво нещо, ама е безсилен пред немотията.
\Първоначално написано от Канела^
/
+1Първоначално написано от krem4et0
Mnogo idealistichno vsichko. Nqma losho ama kakto e kazak naroda: Pochuka li bednosta po vratata i lubovta bqga prez prozoretsaBtw iskate da kajete, che ako choveka e super simpatqga i fotin pich pak trqbva da se burka za pari li!?
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
А да не би да са ти отрязали ръцете, че да не може да работиш? И освен това - ако си умряла от глад първото, което ще направиш е да излезеш да просиш. Просто защото надали до теб непрекъснато стои някой сводник, който само чака да огладнееш...Първоначално написано от krem4et0
Стига излагации! Има един куп ситуации, в които може да и се наложи да прибегне до секс за пари. Ако трябват спешно много пари за излекуването на болен човек и се предлага дискретност всяка би приела, щото ако чака на просия и бачкане да събере 200 хиляди евро - айде, нЕма нужда. А относно тези, които говорят разни неща за "милото", "зайчето", "писето" и т.н., мога да кажа само -Първоначално написано от Crag Hack
![]()
Левски шампион але але!
Разбира се, че може да работиш, ма под 16 е незаконно. Ама не се брои незаконно на излизаш с някой, който да ти плаща сметките, да ти купува дрешки, да си с него заради скъпата му кола. Това не го ли броите за секс за пари? Защото за мен и това си е проституция. А и не се иска особено големи способнисти и много ум, за да си отвориш краката пред когото трябва. Аз а 1 свястна работа ти трябва ум и квалификация!Първоначално написано от Crag Hack
А когато умираш от глад не се иска свястна работа, а каква да е работа.Първоначално написано от krem4et0
И щом под 16 е незаконно да работиш, от кога е нормално да правиш секс за пари?
Fakt e che ima momicheta, koito sa gotovi da platqt cenata da imat parichki i dreshki kato si lqgat s nqkoi chichko vednuj dvaj sedmichno. Pulno e v BG s podobni sluchai. Prostotiqta na horata da se vuzhishtavat na drehi i predmeti s "markova" stoynost i kopiraneto na povedenieto na smeshnite geroi ot mexikanskite seriali spomaga za tova.
Защо си мислиш, че говоря за себе си? Ами ако н ти трябват 200 лв за живеене, а ти трябват спешно пари, защото имаш проблеми. Не знаеш какво ще ти предложи живота. А и като има криза в държават, мислиш ли, че ще има свободни работни места?Първоначално написано от Crag Hack
Taka si e. Ot vekove na nqkoi momicheta im se nalaga da si izvadqt hlqba po tozi nachin. Prosto ponqkoga takuv e jivota.![]()
Haha vinagi kefish na MAXПървоначално написано от _Cuddly_
![]()