- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Склонни ли сте да правите секс за пари?
ne ne bih![]()
edinstvena po roda si symi ne sym lesna
![]()
![]()
![]()
![]()
ами аз съм момче и ако някоя яка мацка ми предложи веднага ще приема ... :P :P ( е то ако е много яка и без пари ще я прасна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
fuck fuck fuck
Interesno zashto vsichki otrichat neshta,koito v opredeleni situacii eventualno biha prieli.Moje bi bih si legnala s nqkogo zaradi opredelena suma pari,kato mnogo zavisi koi e choveka i kolko sa parite.Zvuchi dosta prodajno i bezmoralno moje bi,no kolkoto i da e klishirano i banalno "Koi k`voto da mi govori,vse za pari stava duma." i "Nqma vechni vragove i priqteli,ima samo vechni interesi." sa dosta utvyrdeni i prieti v dneshno vreme istini i koito gi otricha prosto kazva na chernoto bqlo.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
с 1 приятел дае мислим да ставаме Жиголота![]()
Говоря напълно сериозно![]()
leleee mi az bih kvo tolko hem udovolstvie hem pari e zavisi kolko pari no ako ne sa malko kvo i ako toq ne e nekaf debil (ne se ubijdaite debili ) 6te si legna daje 2 pati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e