.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Град
    София най-голямото село в БГ
    ne ne bih
    edinstvena po roda si sym i ne sym lesna

Град
    Plovdiv
    ами аз съм момче и ако някоя яка мацка ми предложи веднага ще приема ... :P :P ( е то ако е много яка и без пари ще я прасна )
    fuck fuck fuck

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Interesno zashto vsichki otrichat neshta,koito v opredeleni situacii eventualno biha prieli.Moje bi bih si legnala s nqkogo zaradi opredelena suma pari,kato mnogo zavisi koi e choveka i kolko sa parite.Zvuchi dosta prodajno i bezmoralno moje bi,no kolkoto i da e klishirano i banalno "Koi k`voto da mi govori,vse za pari stava duma." i "Nqma vechni vragove i priqteli,ima samo vechni interesi." sa dosta utvyrdeni i prieti v dneshno vreme istini i koito gi otricha prosto kazva na chernoto bqlo.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

бих

Голям фен
    Град
    Pleven
    Всеки си има цена. Просто трябва да се намери този, който да ти я назове. Да, бих, ако такава е ситуацията, човекът и сумата.
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    с 1 приятел дае мислим да ставаме Жиголота
    Говоря напълно сериозно

Хахахха... зависи от човека срещу мен и цената... но за проституция... не знам след време как бих гледала на този въпрос, но за сега и дума не може да става...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

leleee mi az bih kvo tolko hem udovolstvie hem pari e zavisi kolko pari no ako ne sa malko kvo i ako toq ne e nekaf debil (ne se ubijdaite debili ) 6te si legna daje 2 pati
    hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си