.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Град
    ~Wonderland~

Може ли да се целуваш докато постиш

Значи в момента постя и въпроса ми е дали можеш да се целуваш с някой който не пости.Не съм много запозната с тези неща.Спешно е

Ядеш ли като се целуваш?

Град
    ~Wonderland~
    Е не ми се подигравайте а кажете честно.Една фр каза че не може да се целуваш ако и той не пости.А как да попитам баба ми

Цитирай Първоначално написано от Angel_In_Disguise
    Е не ми се подигравайте а кажете честно.Една фр каза че не може да се целуваш ако и той не пости.А как да попитам баба ми

... Френдката ти е тъпа. Докато се целуваш не ядеш, следователно можеш да се целуваш.

Град
    ~Wonderland~
    мерси

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    ... Френдката ти е тъпа. Докато се целуваш не ядеш, следователно можеш да се целуваш.

+11111

Град
    Пловдив
    Estestveno,che mojesh.

Re: Може ли да се целуваш докато постиш

Значи в момента постя и въпроса ми е дали можеш да се целуваш с някой който не пости.Не съм много запозната с тези неща.Спешно е
    Болен мозък Тая религия ви побърка , само глупости в главата поражда...Манипулира ви...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    тук таме
    Не неможеш,ако го направиш че гориш во веки веков в ада Или пък ако правиш секс,е тогава до девето коляно направо
    Че тя религията за това е създадена....за да манипулира

Друго, освен тая манипулация не можахте ли да измислите, бе?

Как точно ни манипулира "религията" като Библията е собствен избор? Не съм видял, поне в наши дни, някой да ти опре пистолет в главата и да те кара да следваш Библията.

Поста е нещо като проверка на вярата ти. Не е диета някаква. Също така пост не е нужен, за да си Християнин.

Православната църква също не е много много християнска...

Град
    ~Wonderland~
    Религията не е манипулиране-това е вяра.И тези исказвания ме дразнят.Всеки има право на собствени мнение но до кажеш че " религията е създадена....за да манипулира " e пълна глупост
    Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Религията не е манипулиране-това е вяра.И тези исказвания ме дразнят.Всеки има право на собствени мнение но до кажеш че " религията е създадена....за да манипулира " e пълна глупост
    +100000000000
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

естествено 4е може
    Днес света има нужда от хора,които знаят да обичат и се борят за живота поне със същата сила,с която други искат да го унищожат

Град
    тук таме
    "Как точно ни манипулира "религията" като Библията е собствен избор? Не съм видял, поне в наши дни, някой да ти опре пистолет в главата и да те кара да следваш Библията. "

Манипулира те психически.....Ти даже незнаеш какво означава манипулация....това не е против волята ти,а те карат да приемеш тяхната воля и да я изпълняваш като твоя,въпреки че тя никога не е била,но като я приемеш и си готов да умреш несъзнавайки че не е твоя.
    Влизайте повече в часовете по психология....
    Повярвай ми религията никога не е собствен избор,или вярваш понеже другите така правят,понеже мама и тате така казват,така си отгледан или си бъгнат психически(сектанските простотии).....
    Ами Мохамед Али,който е бил католик и е прием исляма....той в ада ли е отишъл

"Православната църква също не е много много християнска..."
    А каква е.....будистка????

Върви на някои места срещу това, което пише в Библията.

Ако Православната църква е наистина Християнска, то тогава тя няма да противоречи на Светото Писание.

По твоята логика:

Атеизма твоя вяра ли е?

Град
    Някъде по широкия свят...
    Органът наречен "църква" манипулира,вярата може да я има и без някое дебело мазно падре,това че светската и църковната власт са манипулативни органи,не означава ,че истинската вяра е свързана с тези два органа.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Re: Може ли да се целуваш докато постиш

Темата ебавка ли е?

Голям фен
    Град
    При админите пукаме лимонада!
    аз лично съм вегетариянец (или както се пише) и вече 2ра седмица нямам гадже тайче неми пука усобено

Град
    София
    Певицата Галена казва че по време на постите не прави секс, защото не слага МЕСО В УСТА

Град
    тук таме
    Това не е вяра....пак си показваш колко малко знаеш........атеист-човек без вяра,отричащ съществуването на каквото и да е божествено,каквито и да било магии,призраци и всякви подобни....
    А тва вегетарианството е просто смешно,като чуя че някой човек е вегетарианец едвам се здържам да не се изсмея

Град
    тук таме
    Един фр.....същински фанатик....беше постил 2-3 дена,само на вода и каза че така се бил доближавал до бога,то човека накрая едвам седеше изправен на краката си и му се виеше свят,а той си въобразяваше че това означавало че се доближава до бог

Цитирай Първоначално написано от k`man
    А тва вегетарианството е просто смешно,като чуя че някой човек е вегетарианец едвам се здържам да не се изсмея
    Да,вегетарианството не е особено полезно,и по този начин трудно някой може да спаси животните.Но се научи(ако желаеш) да толерираш вярванията и разбиранията на другите около теб.Все пак,не ти или аз се подлагаме на вегетарианство,а човекът,който по - горе го е обявил.Следователно,това си е лично нейна/негова работа,и твоето изказване доказва оскъдните ти концепции относно правата и представите на другите Божии създания(в случая - хората),дефицитната ти търпимост,низшият ти алтруизъм и примитивно благородство.

Ако съм те убидила по някакъв начин,предварително и най - искрено моля да ме извиниш.

Може да се целуваш, ВИНАГИ ако не се кланяш на такива масоно-семитски религиии!

Цитирай Първоначално написано от Natalia
    аз лично съм вегетариянец (или както се пише) и вече 2ра седмица нямам гадже тайче неми пука усобено
    Аз пък съм вегетарианка от както се помня и твърдш че вегетарианството е всияко друго но не и вредно....
    nailana можеш ли да ми обесниш защо е вредно според теб?!
    аз месо не съм слагала в уста.... на 15 съм висока съм 170 .... развита съм напълно и съм едно от най високите момичета в класа ми... успехът ми е един от най високите...(така че неяденето на месо не води до затъпяване) Чувставам се прекрасно и съм жизнена и щастлива... имам приятел от много време с който се разбираме чудесно... имам много приятели които се отнасят с уважение към разбираништа ми.....
    мога да кажа че много харесвам живота си....
    много сте смешни като не разбирате от нещо а говорите глупости....

Голям фен
    Град
    При админите пукаме лимонада!
    Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
    Цитирай Първоначално написано от Natalia
    Аз пък съм вегетарианка от както се помня и твърдш че вегетарианството е всияко друго но не и вредно....
    nailana можеш ли да ми обесниш защо е вредно според теб?!
    аз месо не съм слагала в уста.... на 15 съм висока съм 170 .... развита съм напълно и съм едно от най високите момичета в класа ми... успехът ми е един от най високите...(така че неяденето на месо не води до затъпяване) Чувставам се прекрасно и съм жизнена и щастлива... имам приятел от много време с който се разбираме чудесно... имам много приятели които се отнасят с уважение към разбираништа ми.....
    мога да кажа че много харесвам живота си....
    много сте смешни като не разбирате от нещо а говорите глупости....
    lol никаде несъм казал, че неяденето на месо е вредно или нещо от този род
    по въпроса съм много съгласен с теб
    едни от наи издражливите хора на земята shaolinite не консомират месо.. btw и аз не ям месо от както се помня..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си