- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Може ли да се целуваш докато постиш
Значи в момента постя и въпроса ми е дали можеш да се целуваш с някой който не пости.Не съм много запозната с тези неща.Спешно е![]()
Е не ми се подигравайте а кажете честно.Една фр каза че не може да се целуваш ако и той не пости.А как да попитам баба ми![]()
Първоначално написано от Angel_In_Disguise
... Френдката ти е тъпа. Докато се целуваш не ядеш, следователно можеш да се целуваш.
мерси![]()
Първоначално написано от Christ
+11111![]()
Estestveno,che mojesh.![]()
![]()
Болен мозъкПървоначално написано от Angel_In_Disguise
Тая религия ви побърка , само глупости в главата поражда...Манипулира ви...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Не неможеш,ако го направиш че гориш во веки веков в адаИли пък ако правиш секс,е тогава до девето коляно направо
![]()
Че тя религията за това е създадена....за да манипулира
Друго, освен тая манипулация не можахте ли да измислите, бе?![]()
Как точно ни манипулира "религията" като Библията е собствен избор? Не съм видял, поне в наши дни, някой да ти опре пистолет в главата и да те кара да следваш Библията.
Поста е нещо като проверка на вярата ти. Не е диета някаква. Също така пост не е нужен, за да си Християнин.
Православната църква също не е много много християнска...
Религията не е манипулиране-това е вяра.И тези исказвания ме дразнят.Всеки има право на собствени мнение но до кажеш че " религията е създадена....за да манипулира " e пълна глупост![]()
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down
+100000000000Първоначално написано от Angel_In_Disguise
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
естествено 4е може
Днес света има нужда от хора,които знаят да обичат и се борят за живота поне със същата сила,с която други искат да го унищожат
"Как точно ни манипулира "религията" като Библията е собствен избор? Не съм видял, поне в наши дни, някой да ти опре пистолет в главата и да те кара да следваш Библията. "
Манипулира те психически.....Ти даже незнаеш какво означава манипулация....това не е против волята ти,а те карат да приемеш тяхната воля и да я изпълняваш като твоя,въпреки че тя никога не е била,но като я приемеш и си готов да умреш несъзнавайки че не е твоя.
Влизайте повече в часовете по психология....
Повярвай ми религията никога не е собствен избор,или вярваш понеже другите така правят,понеже мама и тате така казват,така си отгледан или си бъгнат психически(сектанските простотии).....
Ами Мохамед Али,който е бил католик и е прием исляма....той в ада ли е отишъл
"Православната църква също не е много много християнска..."
А каква е.....будистка????
Върви на някои места срещу това, което пише в Библията.
Ако Православната църква е наистина Християнска, то тогава тя няма да противоречи на Светото Писание.
По твоята логика:
Атеизма твоя вяра ли е?
Органът наречен "църква" манипулира,вярата може да я има и без някое дебело мазно падре,това че светската и църковната власт са манипулативни органи,не означава ,че истинската вяра е свързана с тези два органа.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от Angel_In_Disguise
Темата ебавка ли е?
аз лично съм вегетариянец (или както се пише) и вече 2ра седмица нямам гадже тайче неми пука усобено
Певицата Галена казва че по време на постите не прави секс, защото не слага МЕСО В УСТА![]()
Това не е вяра....пак си показваш колко малко знаеш........атеист-човек без вяра,отричащ съществуването на каквото и да е божествено,каквито и да било магии,призраци и всякви подобни....
А тва вегетарианството е просто смешно,като чуя че някой човек е вегетарианец едвам се здържам да не се изсмея![]()
![]()
Един фр.....същински фанатик....беше постил 2-3 дена,само на вода и каза че така се бил доближавал до бога,то човека накрая едвам седеше изправен на краката си и му се виеше свят,а той си въобразяваше че това означавало че се доближава до бог![]()
Да,вегетарианството не е особено полезно,и по този начин трудно някой може да спаси животните.Но се научи(ако желаеш) да толерираш вярванията и разбиранията на другите около теб.Все пак,не ти или аз се подлагаме на вегетарианство,а човекът,който по - горе го е обявил.Следователно,това си е лично нейна/негова работа,и твоето изказване доказва оскъдните ти концепции относно правата и представите на другите Божии създания(в случая - хората),дефицитната ти търпимост,низшият ти алтруизъм и примитивно благородство.Първоначално написано от k`man
Ако съм те убидила по някакъв начин,предварително и най - искрено моля да ме извиниш.
Може да се целуваш, ВИНАГИ ако не се кланяш на такива масоно-семитски религиии!
Аз пък съм вегетарианка от както се помня и твърдш че вегетарианството е всияко друго но не и вредно....Първоначално написано от Natalia
nailana можеш ли да ми обесниш защо е вредно според теб?!
аз месо не съм слагала в уста.... на 15 съм висока съм 170 .... развита съм напълно и съм едно от най високите момичета в класа ми... успехът ми е един от най високите...(така че неяденето на месо не води до затъпяване) Чувставам се прекрасно и съм жизнена и щастлива... имам приятел от много време с който се разбираме чудесно... имам много приятели които се отнасят с уважение към разбираништа ми.....
мога да кажа че много харесвам живота си....![]()
много сте смешни като не разбирате от нещо а говорите глупости....![]()
lol никаде несъм казал, че неяденето на месо е вредно или нещо от този родПървоначално написано от ПуКанКа
по въпроса съм много съгласен с теб
едни от наи издражливите хора на земята shaolinite не консомират месо..btw и аз не ям месо от както се помня..
![]()
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko