Цитирай Първоначално написано от A`time`for`us
Всичко това, което разказваш е много красиво, начинът, по който се изразяваш е наистина много въздействащ. За първи път чета тема с такъв интерес. Аз бих те посъветвала да послушаш сърцето си, то ще ти подскаже кое е правилното. Може да й се обадиш, да се уговорите да се видите

Успех, сладур

Това е и целта ми... :P

Така и направих... Точно в 16:30, когато се бяхме видяли за първи път, преди 1 година и пратих sms: "one year ago you took prisoner my heart" Телефона и беше изключен за съжаление и получи смс-а чак към 18:00, но не ми отговори... Пратих и втори смс: "do you remember?", на което тя пак не отговори. (извинявам се за английския, но двамата сме свикнали в такива моменти от части да се изразяваме на аглийски)...

Така и така не ми писа, реших да и се обадя... Вдигна ми (телефона)

и каза че току що се е върнала в Стз (тук). На въпроса ми "искаш ли да се видим", тя отвърна "точно сега немога - отивам да взема един приятел да се поразходим...".

След кратък разговор разбрах че не е предполагала че ще и се обадя точно днес (след 4-5 месечно прекъсване) и че е важно заета тази вечер ..."може би утре"

Но аз съм на друго мнение и мисля че няма да има смисъл, ако се видим утре, или поне няма да е същото...

А и тази снимка вече няма същата стойност за мен... ...

Цитирай Първоначално написано от XpC
И не се разочаровой.
Какво да ти кажа... не изпитвам точно разочарование, но... очаквах поне да се видим... Ех, може би така е било писано...

Това може да се счита за краят на моята тема, която посветих на първата си любов.

Благодаря ви и на вас за подкрепата