.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Mомогнете ми (наистина имам проблем)

Здравейте!

Имам малко странен проблем.Много ще се радвам ако ми помогнете.

До сега в живота ми никога не съм имал много приятели и близки.Принципно са по-малко около 3-4 човека, с които сме си близки ама с течение на времето идват други двама трима и така.

И като се сетя за тва и много се спичам.По принцип съм малко по - притеснителен и не излизам много по заведения - да не говорим за дискотеки (просто умирам от срам).

Сега започнах работа и искам да завържа някое приятелство.Сега се запознах с двама - трима . Малко трудно стават нещата ама ...

Та въпросът ми е как да си преодолея срама и притесненията и как да заваржа желаните от мен приятелства.Защото прецених, чу тези хора са готини и така.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.
    Похвално е това, че искаш да преодолееш срама си.
    Сигурна съм, че малко по малко ще се научиш да не се спичаш, най-малкото, ако си заобиколен от приятни и готини хора, няма смисъл да се сдухваш, нали така?
    Напротив даже, трябва да дадеш свобода на емоциите си, а не да ги потискаш.
    Повечето хора се срамуват неоснователно, поради ниско самочувствие, несигурност и много други причини.И в край на светка, това е само един страх, едно гадно напрежение, научи си да бъдеш над нещата, само така ще се почувстваш по-силен.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Здравей! Браво,че си осъзнал проблема си и искаш да го решиш. Всъщност няма от какво да се притесняваш,завържи някой разговор и се "пусни по течението".Ако наистина много те е срам,ще трябва да се бориш с това с много силна воля.Ще ти дам пример:веднъж трябваше да проведа един много важен разговор,но ме беше страх(при тебе е срам,но е почти същото).Не можех да отлагам и трябваше да действам.треперех от страх,направо се тресях,но заговорих и после разговора потръгна и се поуспокоих,макар и да не постигнах желаното.
    Просто давай! Започни разговора и ще видиш как неусетно ще ти стане по-лесно,дори да трепериш от страх.Успех!
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Мерси за отговорите наистина.

Сякаш това е начина наистина.

Просто искам да завържа някое ново приятелство, защото прецених, че този хора са яки (според моите виждания) дано да станат нещата.

Желая ти успех Ще видиш,че ако се пребориш със срама си ще успееш
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Щом някой ти е симпатичен и искаш да ти е приятел просто се помъчи да общувате повече и другото е въпрос на време :]

Приближаваш се до въпросния човек, казваш му тривиалните неща - "Здрасти, Как си, Как я караш напоследък", той/тя започва да говори за себе си, после говориш ти, като си намерите обща тема започвате да я разнищвате... и така.
    В цялата тази процедура няма нищо срашно или пък нещо, което да те накара да се притесняваш.Просто бъди себе си, давай воля на емоциите си и говори искрено.

хъхъ..

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Здравей.
    Похвално е това, че искаш да преодолееш срама си.
    Сигурна съм, че малко по малко ще се научиш да не се спичаш, най-малкото, ако си заобиколен от приятни и готини хора, няма смисъл да се сдухваш, нали така?
    Напротив даже, трябва да дадеш свобода на емоциите си, а не да ги потискаш.
    Повечето хора се срамуват неоснователно, поради ниско самочувствие, несигурност и много други причини.И в край на светка, това е само един страх, едно гадно напрежение, научи си да бъдеш над нещата, само така ще се почувстваш по-силен.
    +1

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    Имам чувството, че тази тема съм я писал аз..и аз съм така ;(
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми