- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Военни комисии за набор 1990
Ще има ли военни комисии за набор 1990
Абе човек! Наборни комисии няма вече ! Няма редовни войници! Можеш да отидеш войник, само ако ти искаш и за това ще ти плащат
Първоначално написано от Say It Right
Няма да има,89 бяха последните викани![]()
Поне така знам,но са ви викали на 1-вата комисия миналата година,така че може решат да ви изкарат докрай,но по-скоро не,защото това са разходи на вяръра![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
По-конкретно имах предвид дали ще ни викат на прегледи,ако някои вече са викани-нека да пишат
Редно е да ви викат, но и приятелят ми също не е получил повиквателно писмо. Трябва да се минава през такива комисии, за д се знае с колко здрави момчета разполага България при недай си Боже някоя война, а както тове се очертава съвсем скоро ще има такава в Косово и да се надяваме, че този път ние ще останем настрана от това, въпреки че не ми се вярва все пак са ни почти съседи...
Миналата година (някъде към Април, ако не се лъжа) ме викаха на първа комисия...
Аз съм набор 90та...
Ти вече във война ни вкараПървоначално написано от shadow4e
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Много апокалиптично мислиш.Първоначално написано от shadow4e
![]()
Аз съм набор 89 . Минах си всички комисии. Казаха че няма да ходя в казрма, но моя набор всички сме писани за резерви. Това означава че ако недаи си боже стане нещо (война или нещо от рода) ние сме хората
Абе спокойно, 5 войни... война няма начин да има, ако има няма да има "сражения", с една дума не се страхувай, няма да се гърмиш 1-2 седмици и да живееш в мокри кални окопи заедно с плъховете.Първоначално написано от Aligator
"...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"
вие луди ли сте бе !? вече няма казарма и никой не може да ви накара да сте войници!!!само който има здрави гащи отива войник със заплащане...мина модата на казармата...последните войници в задължителната казарма бяха набор 88!!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!