- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 2/
Айде стига спам вече.цъкк
What you give is what you get!
Тихо бе, малчо! Кат искаш да не е спам пускай свои снимки и ти ставаш горе-долу![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
не съм искал никога да съм едър а и не ми е физиката да съм едър и няма да стана кфото и да зобя...ако някой от вас вади по добра преса нека я сложи 6от нали за да критикуваш някой трябва да си поне малко по-добър а тука само пускате злобни коментари без да си слоите ваша снимка...жалки зависнициПървоначално написано от _Becko_
Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d
Завистници друг път.
Аз съм момиче и ти казвам ЖАЛЪК си...
Няма нищо мъжествено и секси в теб.
Дори да съм свръх пияна не бих спала с теб...
Точка.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
снимчици от последното ни участие : )
vtorata ot lqvo na dqsno
http://prikachi.com/files/194077N.jpg
http://prikachi.com/files/194079b.jpg
Fesho, аз съм пускал доста повечко снимки от теб![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Split my skin, fuck my wounds
ъъ.. танцувате ли нещо ? И ако е така - какво?Първоначално написано от miminia
амм водиме се модерен балет , макра че много от нещата са ни хип хоп с елемнти от уолк ... улични танци ( : , но имаме един - два ,които са нещо към модерен фолклор. Тези снимки ,които показах са от междунарония етно фестивал и си тръгнах ме с награда за модерна интерпретация на фолклор , все пак не можехме да покажем нещо по - така трябва от всичко да има : )Първоначално написано от bboy_bunker
Ебаси напудрената кукона си! Има ли нещо мъжко в теб? И май не само че не всички те харесвам, ами по-скоро никой не те харесва тук. А относно ебането и лигавенето...доста ще се молиш, докато някоя се съгласи![]()
стига бе
само го обиждате
кво му е
аз бих му пръснал анала![]()
не ме харесват комплексираните грозници дет сте се събрали тука ясно ми е 4е вси4ки 6те кажат ло6и не6та и аз наро4но си слагам 23043210 снимки тука за ви глеам кфи сте жалки :Д:Д;Първоначално написано от bulgarche-to
да то4но така мн се моля да знае6 ...само 4е досега съм ебал толкоа колкото ти докато умре6 няма и да види6 :Д тъпак който тряя ме е оценил
ЕЕЕЕЕ, не ми даваш да си почина от теб. Минаха две седмици от както завърших, беше почнало да ми липсва присъствието ти.
П.п. Направи си една снимчица утре за меееееен, специално в тоалетната на последния етаж, женската, седнал на прозореца, може ли?
Първоначално написано от Deadlock
Ауу, и аз съм била там. Вълшебно е.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Оо,яя..Първоначално написано от Fesho
Ебал си ти..кравите на село.
Педал такъв.
London Tipton
Само първата снимка ми харесва, знам ли има нещо в нея, нетипично за образа ти като цяло/може би това, че е черно-бяла, че си в профил, че си облечен и че не позираш толкова видно/
Понякога имам чувството, че пускаш снимки само, защото знаеш, че имар кой да те накълве...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И аз съм с такова чувство.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Яко е! Пича си пуска снимки и няма път в който да не е пуснат злобен коментар....
... като някакви хиени , които само дебнат ...![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Първоначално написано от bulgarche-to
Скииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не искам да го защитавам и първия ми коментар определено не беше с такава цел.
Просто той пуска снимки, съфорумците започват с хейтърските постове, той отвръща подобаващо с цветущи реплики и закани и става каша.
Най-малкото като виждаш, че не си добре приет някъде или ще спреш да си показваш фейса или ще търпиш, но ще отговаряш по някакъв що годе интелигентен начин, а не все едно си каруцар...![]()
изглеждаш като някой на 14 години на тая снимкаПървоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
meme loli ;[Първоначално написано от ATAKABG
Момко,г'де ти е фейса?Първоначално написано от ATAKABG
![]()
London Tipton