- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 2/
Ами не знам... то това не му е хубавото. Изглеждат изкуствени.аз не познавам момче около мен, на което да му харесва това. Всички се чудят каква е тая мода и на мен ми е много интересно.Първоначално написано от slun4ice
Ако може някое момиче да отговори?Не се крийте знам, че сте многотук е малко офтопик де ама ако пусна тема едва ли някой ще отговори.
по-скоро само във втората не позира...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Аз съм отдолу:
http://prikachi.com/files/195110M.jpg
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
това все едно питаш защо ходят с дълбоки деколтета и показват цици..Първоначално написано от the_hottie
Стига сте коментирали такива глупости.. много си е добре момичето, снимката е "закачлива".. вие какво искате.. да се снима като за некролог?
Come on, Charlie, it's gonna be an adventure!Първоначално написано от eu.hyricane
![]()
ПП:Съжалявам, не се сдържах.
[b][i]Ми то не всичките ми снимки са с такива устни. Просто точно тези снимки колкото и всички да ми казват че са ужасни аз яко си ги харесвам. Иначе ето ти снимка където са ми нормални устните. http://img92.imageshack.us/my.php?image=snmkalp7.jpg
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
'арна девойка, пък си префасонираш устните по такъв низък и пошъл начин..Първоначално написано от м!sS wendy
леко старичка, ама върши работа
http://smg.photobucket.com/albums/v4...t=IMGP6536.jpg
Tака много по-добре изглеждаш, със по-малко грим, без правене на физиономии, а за роклята на другата снимка да не говориме, прекалено разголена.. Колкото по-малко сe правите толкова по-дробре изглеждате.. и аз се глася да, но по по-дискретен начин.Първоначално написано от м!sS wendy
I am the substance and the one who has no substance.
мдаа момицчето е милиони пъти по - хубаво без фасони ..
mindscan
ти да не си й майка?Първоначално написано от Liz
мис уендй си е екстра
просто едно момиче не може да не изкоментира друго момиче
не случайно е факт, че истинско приятелство между 2 момичета
не може да същестува
каквото и да ми пише
женската завист е на лице
и винаги си говорите зад гърба <- ФАКТ
ЯСЕН ЛИ СЪМ ?![]()
Темата не беше ли за оценяване на красотата на някой,или на липсата на такава,а не за задълобо4ен психологи4ески анализ,определящ се от физиономиите,които прави по снимките?
Какви са тези романи дето ги изписахте за връзката на простащината с нацупените устни,това е тема за снимки.
Снимки-утре![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
зависта им е на лицеПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Остави женската завист настрана,тя е прозра4на.По-интересното е, защо мом4етата обиждат моми4ета,които не са толкова лоши,колкото ги изкарват.
Dwight D. Eisenhower
това се питам и аз![]()
Мисля,4е отговора го знаех още в детската градина..
Нали се сещаш,тогава мом4енцата дърпат за костите,обиждат,удрят то4но онези моми4енца,които им харесват..защото няма по какъв друг на4ин да им привлекат вниманието.
То4но това се слу4и и в темата напред,по мое мнение.
Dwight D. Eisenhower
именно
никога няма да ги притежават
това поражда омраза и завист
Аз тормозя 90% от саучениците си / саученичките си ;(Първоначално написано от RAWRRR
Ебаси, всичките ли харесвам?![]()
Няколко от тези момичета са от моето училищеПървоначално написано от miminia
![]()
Иначе... Ето...![]()
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
^ po golqma snika ne moja li da TURI6!?!
http://a457.ac-images.myspacecdn.com...67ff125ff8.jpg
100% vqrnoПървоначално написано от Lunatic-
The Spark
Абе я стига! Никой не отрича че момичето е много хубаво, искахме само да кажем, че колкото е по - естествена, толкова по - красива е. А за роклята .. на мен лично много ми харесва.. като има квода показва, защо да не го показва.. не е прекалено пошло, така че ..
mindscan