- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 2/
не, истина еПървоначално написано от Black`Wings
доста по добре изглежда едно момиче
без тия парцаляци![]()
до сега само на него не ме бяха оприличавалиПървоначално написано от run
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Сигурно си прав , но се налага да ги облече веднъж в живота си и да се харесва с тяхПървоначално написано от Lunatic-
Не е нужно да пускаш тавива злобни коментари.
preichetoy махни ги тея,умреха да се правят на интересни.
http://prikachi.com/files/197875x.jpg
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
И да яде банани и бял шоколад тебе кво ти пречи?О.....чакай....ти сигурно ядеш черен шоколад,а не бял,за да не отхапеш своите пръсти....Първоначално написано от Domobran
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
И какво като не ми е българско името.. за сметка на това името на майка ми е българско, на баба ми, на дядо ми, на прадядо ми и т.н. А и сега 40 % от хората са с чуждестранни имена.. Габриела, Александър, Симона, Валентина, Галина и т.н. НЕ са българкси имена.. така че няма кво да ми се закачате за името. А на тия които не пускат абсолютно безмислени расистки постове, благодаря. Благодаря, че сте по - широкоскроени и отворени към външния свят. А пък другите - продължавайте да не давате възможност на и без това доста закърнялите си мозъци да възприемат нещо различно.
mindscan
Първоначално написано от Lord_Of_Light
![]()
кефи са
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря. Държа да съм възможно най - грамотна, понеже много ме възмущават някои хора, които са преминали 1ви и 2ри клас а пък пишат ''сигорен'', ''оникален'', ''изкам'' и т.н. Много им срива авторитета. Такива хора невинаги са глупави, но изглеждат така.Първоначално написано от exploitedteen
mindscan
Между другото Прея е страшно име,нищо,че не е българско.
London Tipton
Ученици в девети клас още го бъркат товаПървоначално написано от preichetoy
![]()
Мен лично много ме дразни "незнам"![]()
Снимка:
Моля фенките да се наредят на опашка![]()
Евалата за което!!!Първоначално написано от preichetoy
Относно обидите на кежуалите ... може и да си по-черен от въглен но пак по-българин от най-белите българи!!!
За което пак евала!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
а да съм казала че не съм черна ..Квото и да напишеш оставаш черна!!!
mindscan
ами не, не е така, защото не можеш да мразиш някого само заради това, че е с различен цвят на кожата. аз говоря български, разсъждавам като българка и т.н. а заради това че съм по - тъмна никой няма право да ме мрази .. много е глупаво ... с какво ти пречи моят цвят .. аз съм много добра, отзивчива, услужлива и весела, така че не давам поводи на хората да ме мразят. сега това, че ти и някви други закостеняли глупаци ме мразите без дори да ме познавате е много глупаво и пречи на вас самите, защото закотвате кръгозора, съзнанието си и въобще не си позволявате да израстнете духовно.НЕ! Но си ти остава проблем навсякъде(почти навсякъде) си мразена и ненавиждана!
mindscan
Смешка си.Първоначално написано от _Becko_
Това,че хора като теб,които се правят на важни,я мразят и ненавиждат,не означава,че и с другите е такаПървоначално написано от _Becko_
Споко, бе, ти не си толкова еволюирала като тях.Първоначално написано от preichetoy
![]()
Жалки сте. И ти и Domobran.Първоначално написано от _Becko_
Забавното е, 4е като гледам, никой не ви се връзва.
Нищо, вие си дерзайте![]()
![]()
Робинята на Quench
аз се чудя тебе кой те пита.. та тука да ми разкриваш глупавите си хипотези .. въобще не ме грее мнението ти .. а пък и няма да промениш нищо с него..Първоначално написано от _Becko_
mindscan
preichetoy, спри да се занимаваш с тях и пусни още снимки
Edit: extreme, много си хубава.
Съжалявам, не се сдържах.![]()
Енот, не мармотПървоначално написано от Domobran
![]()
Робинята на Quench
Ти очевидно живееш в някакъв паралелен свят, или просто упорито отказваш да приемеш реалността, която вероятно не ти изнася - твоя си работа, ама да твърдиш, че няма хора, които мразят негрите, само защото са черни е меко казано смешно, защото расизма в цяла Европа в момента е по-силен от всякога, а да не говорим, че освен цвета на кожата поводи да се мразят негрите дал Господ, ама айде на спра дотук, че може да си помислят, че се заяждам с теб и едва ли не те дискриминирам.Първоначално написано от preichetoy
П.С.> Мощно против всички измислени пишман-евро-американски имена като Прея, Марая, Даная, Камая, Бабая, и разни подобни измишльотини!![]()
Левски шампион але але!
Много си красива, много!Първоначално написано от RAWRRR
Има нещо невероятно и уникално в излъчването ти.![]()
Ето 2 снимчици от вчера.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/33/8107_037.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/33/8116_351.JPG
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Абе, Веско, ти не беше ли някакво мургаво момченце ? Биеше малко от ромски произход ми се струва.. точно ти ли си тръгнал да разсъждаваш за цвета на кожата ?![]()
е да бе да, оля се малко май?Първоначално написано от Initial_D
a момичето никъде не парадира да е по-голяма българка от веско, но за сметка на това пише по-правилно от него
![]()
Първоначално написано от _Becko_
Я се разкарай бе!
Девойката е достойно грамотна, за разлика от другите 90% в този форум. Била черна, а ти като си мноол бел си и мноол оборотен, така ли?![]()
Give me your best shot motherfucker!