- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 2/
бодито на кръста дигнатоПървоначално написано от venitywe
ооо йееессссс!!!!!!
искаш ли да се запознаем ?![]()
Лолз..къде и е бодито..Първоначално написано от venitywe
![]()
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
Ама не е сладка, нито красива бе. Само заради бодито ли? Виж как й е понавлязло ин тъ цепка. Дали е кално туй боди?![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
ehehehee vie sha sa izbiite da pishete za mene we
aaa i iskam da otbeleja 4e bodito ne e vdignato do krusta...prosto dunkite sa po nadolu .... ni6to ne razbirate vie![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
Е сега..не се възгордявай ами отговори..Първоначално написано от venitywe
Щото няма нищо по секси от "секси" поза на фона на тапети с дръвчета и други детски рисунчици.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
да!!!!!!!Първоначално написано от *Wanker*
МОЛя ТЕ кАЖИ дААаАААА !!!!!!!
Ама аз исках да отговори на Аз Съм Българче..Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Ама и на него отговори де...![]()
Ще кажа че в интернет всеки може да се представя във каквато си светлина иска, да разправя разни неща, да подсилва огъня, но едно 50% от тези всичките всъшност са мишки, който забиват по цели седмици пред пс-тата, пишат по разни форуми, отворени са, много знаят, професори са, битки са,
каквито си поискат такива саРадват се когато някъде са с привилегий, модератори, про-та & ect, предполага се че са с много власт
, че са много повече от обикновенния потребител и така.
Абе нали се сещате за какво ви говоря(пиша)
Мн е яко да напишеш на някой в форума че "педерас" "малоумник" "тъпак", простак, чикия,....... и там квито ги знаете, аама я се замислете, колко от вас биха го казали на непознат човек ако например го срешнат на улицата или някъде другаде - много малко да не кажа никой, сега да не си помислите че ви го казвам(пиша) защото се правя на "битка" "бияч" и едиквоси, ами не , казвам(пиша) го за да ви накарам малко да се осъзнаете, че си мислите че във форума сте мннннооо голллееми, ама всъшност не сте.Опаа и тук не визирам никой,
който мисли че това се отнася за него, то ще си проличи, ще напише нещо
Нищо лично нямам към никой, такива като ^горе^споме^натите^ можем с тях да си се обиждамеее, да си се псувамеее, да си казваме кой какъв е, е сега на някой може да му е кеф да речем, щото като ми е казал/а във форума, че съм "тъп", "прост", иима ги сякъкви![]()
А и мен неме ее*е кой какво ще ми каже тук, можеби ако познат ми го каже в очите, тогава може и да се засегна по някъкъв начин, но тук, хахах,
Фейк същия съм, но тихо, че гледам много лоши хора са почнали да бродят тук! Ииии нещо против провинцията ли, че не разбрах?!![]()
RAWRRR нема е за дълго..
http://i143.photobucket.com/albums/r...y/P2020012.jpg
Пускам тая за сега![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Eto tuk edno albumche. Tiq imam na pc-to v momenta. Kato si vzema diska moje da sloja nqkoq druga.
http://s257.photobucket.com/albums/hh212/amatorium/
Otgovrqm na predizvikatelstvoto na onaq tema.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ти що за отвратителен педал си бе хюмне гадно?! кой те е оставил жив до сега не мога да разбера?! бах, че не си от Варна амааа...Първоначално написано от nohuty
ооо недей ли.. халчицата му ше скъсам![]()
![]()
Първоначално написано от Sticky
![]()
Ти си момче или момиче? Чесно не мога да позная!Първоначално написано от nohuty
Момче,което неможе да се гримирва..Първоначално написано от Majestic12
Провинциална селянка или не, изглежда доста по-добре от доста съ-форумнички :р
http://marathon.bungie.org/story/_im...12Commando.jpg
Deus Ex <3
еееерик!!!Първоначално написано от Boot
![]()
харесва ти нали налиии налииии![]()
Как се казва душата?Първоначално написано от Boot
Толкова е хубав, не мога да му се нарадвам![]()
![]()
Робинята на Quench