- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 2/
Не.Първоначално написано от sladur4e_yo
![]()
mindscan
Значи се бъркамПървоначално написано от preichetoy
![]()
Защо един път не се усмихнеш на тия снимки ?Първоначално написано от Sarabi*
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Защото е гадна метълка.Първоначално написано от bboy_bunker
![]()
И си е изяла лака на единия нокът.![]()
Бляяяяяк, бляк, бляк, бляк![]()
Не си ЯМ лака, лющи се. Ако си го ядях до сега да съм си отрязала ръцете от отвращение, егати противното е някой да си гризе ноктите/кожичките/лака/квото и да е.
Ама последния път беше идеален, нали?
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
Абе личеше си, че си го замазала в последния момент, след като ти казах, че си спомням с какъв лак беше на камелот. С набито око съм.![]()
Нее тя учи в 96супер позната ми се стори и на мене ,че е от кварталУ
![]()
пичкЕ![]()
Аааа мълчи, бе.
Ест, че беше наклепан, като имах само 20 мин да се облека, гримирам, да си вържа кубинките и да си среша косата :Д Се пак бях форумната фолк - дива, нали ? А тва не се мери с ноктите.
-Мръсен старец.
Аз наистина бях изумен колко бърза беше.
Просто като разбра, че гледам лака, жената в теб се събуди.![]()
Чакай да пусна снимка, че ще ме ошамарят.![]()
ей!! стига ме постваш и мене :Д
Split my skin, fuck my wounds
Че кой си ти? Аз те не познавам.![]()
Пиктура, на която се вижда част от ОГРОМНИЯ ми гръб.![]()
Жена ? В мен ?![]()
Шибания черен лак верно мноо ме дразни, за 2 дни и вече се е олющил по ръбчетата, а не бих се хванала да го оправям, защото нямаш идея как се чисти черен лак с лакочистител.
Са пък за първи път от ... когато и да е... е в телесен цвят и дори да се излющи НЯА ДА МИ ДРЕМЕ на ... ноктите.
^ Иване, поне разпространява снимката ти със Звезди, а не нещо от Този род.
-Мръсен старец.
нее .. аз съм в 79 .. нямам търпение да се махна.. а от 96 е ина .. ох .. като сме мулатки и всички сме ви еднакви ..Първоначално написано от miminia
mindscan
Жената в теб си я консервирала в кубинките си.![]()
КежОал!!!Първоначално написано от Your Nightmare
![]()
![]()
Жена от мене не става дори да съм на токчета и с рокля.
-Мръсен старец.
we give it all.
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
тва къде е>?Първоначално написано от Black`Wings
The Spark