- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 2/
ти си мн зле веПървоначално написано от SWASTICA
аз съм ги чувал,повечето дет си изброил са супер добри марки ама там където съм го писал съм казвал само какфи маркови дрехи имам а не тези дето знам,...тъп си а и не са ми много марковите дрехи ама си ме кефат
Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d
Абе ей Фешо,хайде спри да спамиш,че дразниш всички.
Голям разбирач стана..палячо такъв.
London Tipton
Такам..вече не е смешно.
Хайде без такива кълни,а?
Безсмислено е да обяснявате какви марки от котюр носите,защото никой не ви вярва.
Като вървиш по улицата,дори и с маркови Долче и Габана,никой няма да ги разпознае.Тогава защо да даваш толкова пари за чифт дънки?Заради самият себе си и твоето собствено удовлетворение?Ха-ха,да бе да, никой не си купува маркови Долче и Габана,само заради себе си.Купуваме си ги заради себе си и заради другите.Когато другите не го забелязват,започваме да се фукаме с тях ,защото сме нарцистични копелета.
Макар,че в твоят случай не е така.Ти едва ли имаш наистина маркови дрехи,сори не ми се вярва.
Тормоз да има !! - I must be Emo 2 (по аналог на Canis)
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Grumpy old madman
ти нищо не разбираш Фешо е расал в Бъкимганския дворец и за него да носи Армани , Фере и т.н е нормално даже ги шият специално заради него щото е В.И.ППървоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
Знам какво е El Corte Ingles. Че дори и в тази верига магазини има долни етажи, пък какво остава за Зара. На долните етажи се продават на безценица (по-точно направо се подаряват), дали с дребни дефекти, дали от стари колекции, но на долните етажи се намират изключително евтини маркови дрехи.Първоначално написано от Alcohooligan
![]()
Левски шампион але але!
s portokal e po-qkaПървоначално написано от Lunatic-
В края на крайщата който каквото си има, на това си се кефи
А тук като повечето са мамин/татин, мамина/татина, дай за тва, дай за онова, дънки за 2-300 блузки за 1-200, не всички са така, на всеки му се иска повече, да е повече и така ..
hahahahah, monitorniq boec... ne se sdyrjah da ne te pohvalq :PПървоначално написано от Lunatic-
Inache... Fesho li, kyv si... ti li beshe toq v banqta gol na snimka s nqkakyv pich?![]()
А от доло ? :P :P :PПървоначално написано от HiP_HoP
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Еее..са няма такива екстриПървоначално написано от GREEN_OR_DEAD
![]()
Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We kindle and char, inflame and ignite,
Drink up, me 'earties, yo ho.
We burn up the city, we're really a fright,
Drink up, me 'earties, yo ho.
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Аз съм, но не мога да разбера защо трябва в тази тема да се изброяваt марки.Първоначално написано от SWASTICA
А и повечето от изброените от теб не са просто марки, а дизайнерски къщи.
Не можеш да стравнявяш Мотиви със Маккуин, Шанел или Живанши, Лакроа и т.н. Мотиви си е просто марка и на мен много ми харесва и е скъпа сравнение със цените на обикновенните дрехи, но не е невизможно скъпа като дизайнрските дрехи, който са най-известните и добри във света и по тази причина невероятно, невероятно скъпи и мечта за много хора.
Няма нищо лоши човек да харесва тези дизайнери и да мечтае за тях, но да ти кажа винаги си личи когато някой просто ги изброява, та той дори и не може да напише Рей Бан правилно.
Както и да е
Ти имаш ли либими от горе изброените?
И бтв за Келвин Клайн, аз лично не го харесвам, не можеш да кажеш че не се вписва, КК е една от водещие дизайнери или марки в Северна Америка, за мен са много скучни и винаги еднакви, типична американска мода, но найстина е огромен дизайнер, както и Ралф Лорен в Северна Америка.
I am the substance and the one who has no substance.
Ох в подписа ми е импулса на картинакта..Немога да пусна линк...![]()
![]()
Много интересно, че са по точно азбучен ред изброените...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Неочаквано добра комбинация!
Bad hair day B&W
май вече съвсем кежуалясах!
![]()
![]()
![]()
П.П. H & M, Mango, Miss Sixty и Tally Weijl са супер измекярски марки.
П.П.П. Аз съм най-секси. защо никой не ми го е казал?
Grumpy old madman
О,познаваш Грациела (:Първоначално написано от Nqq_Ti_Kaa
http://img172.imageshack.us/img172/4742/dsc00666gq3.jpg
Аз съм този по-напред.
http://img156.imageshack.us/img156/4397/dsc00700pv0.jpg
В ляво.
s teniskata, proektirana ot sestra mi(ne obr. vnimanie na musurata mi)
http://img.photobucket.com/albums/v4...v/100_0125.jpg
super dobrata teniskaПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
това ти ли си ? аха преди 10-20 год. ?Първоначално написано от _Becko_
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Който иска можем да си попишеме
Вчера ми беше толкова сдухано и реших да запечатам момента ...
(когато няма какво да правя , си се снимам)
http://img526.imageshack.us/my.php?i...to02911bd1.jpg
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..