.
Затворена тема
Страница 67 от 159 ПървиПърви ... 175763646566676869707177117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 3957

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от fesho
    имам блузки на долче и габана,версаче,армани и пума,ризка на calvin klein,маратонки на еnergie,а и полувер имам на energie,парфюм версаче,цаки rai ban
    и тфа е смисъл обожавам ги теа марки особено първите 3те и гледам да са ми е марково всичко,но наистина е по важно как стоят може да има супер як мудел какфото и да е и да е уникален да е много по хубав от нещо дет е на някоя хубава марка...тфа е когато вида уникална дреха на гледам марката,ама обикновено си избирам уникат4етата марковите...
    и тука гледам казвате някфи фирми дет ги мислите за марки ама не се излагайте...марки като ub jeans i t.н тфа не е марка аз ако броя си4ките м идънки 6е стана ебати манекена
    Дам, прочел си за няколко известни марки...
    Чувал ли си за Alessandro Dell'Acqua, Alexander McQueen, Asics, Bebe Byblos, Carolina Herrera, Chanel, Chloe, Christian Dior, Christian Lacroix, Diesel,Dunhill, Ermenegildo Zegna, Fendi, Fila, Gevenchy, Gianfranco Ferre, Giorgio Armani Exchange, Gucci, Guess, Hennes and Mauritz (H&M), Issey Miyake, Jean Paul Gaultier, Jil Sander, Kenzo, Killer Loop, Krizia, Lacoste, Levi's, Mango, Marc O'Polo, Miss Sixty, Miu Miu, Morgan, Motivi, Nike, Oscar de la Renta, Paco Rabanne, Pal Zileri, Phillips-Van Heusen, Pierre Cardin, Playlife, Prada, Pringle, Ralph Lauren, Reebok, Replay, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, Sisley, Sixty, Stella Mccartney, Take two, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Trussardi, United Colors of Benetton, Valentino Vera Wang и Zara???
    Все известни марки.. А "Калвин Клейн", дори не се вписва
    ти си мн зле ве аз съм ги чувал,повечето дет си изброил са супер добри марки ама там където съм го писал съм казвал само какфи маркови дрехи имам а не тези дето знам,...тъп си а и не са ми много марковите дрехи ама си ме кефат

Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
    winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d

Абе ей Фешо,хайде спри да спамиш,че дразниш всички.
    Голям разбирач стана..палячо такъв.

London Tipton

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Такам..вече не е смешно.
    Хайде без такива кълни,а?

Безсмислено е да обяснявате какви марки от котюр носите,защото никой не ви вярва.

Като вървиш по улицата,дори и с маркови Долче и Габана,никой няма да ги разпознае.Тогава защо да даваш толкова пари за чифт дънки?Заради самият себе си и твоето собствено удовлетворение?Ха-ха,да бе да, никой не си купува маркови Долче и Габана,само заради себе си.Купуваме си ги заради себе си и заради другите.Когато другите не го забелязват,започваме да се фукаме с тях ,защото сме нарцистични копелета.
    Макар,че в твоят случай не е така.Ти едва ли имаш наистина маркови дрехи,сори не ми се вярва.

Тормоз да има !! - I must be Emo 2 (по аналог на Canis)
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Такам..вече не е смешно.
    Хайде без такива кълни,а?

Безсмислено е да обяснявате какви марки от котюр носите,защото никой не ви вярва.

Като вървиш по улицата,дори и с маркови Долче и Габана,никой няма да ги разпознае.Тогава защо да даваш толкова пари за чифт дънки?Заради самият себе си и твоето собствено удовлетворение?Ха-ха,да бе да, никой не си купува маркови Долче и Габана,само заради себе си.Купуваме си ги заради себе си и заради другите.Когато другите не го забелязват,започваме да се фукаме с тях ,защото сме нарцистични копелета.
    Макар,че в твоят случай не е така.Ти едва ли имаш наистина маркови дрехи,сори не ми се вярва.
    ти нищо не разбираш Фешо е расал в Бъкимганския дворец и за него да носи Армани , Фере и т.н е нормално даже ги шият специално заради него щото е В.И.П

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    в "El Corte Ingles" съм ходил, тва е нещо като мол. е там съм влизал в магазин на "зара", не знам за кви долни етажи ми говориш.
    Знам какво е El Corte Ingles. Че дори и в тази верига магазини има долни етажи, пък какво остава за Зара. На долните етажи се продават на безценица (по-точно направо се подаряват), дали с дребни дефекти, дали от стари колекции, но на долните етажи се намират изключително евтини маркови дрехи.
    Левски шампион але але!

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    ei lainari pisna mi da vi cheta prostotiite
    i toq fesno monitorniq boec
    pusnete mi go v edna staq i nqkoi da zatiska otvyn
    bate she te e** i she pikaq na teb utrepka skapana
    s portokal e po-qka

Град
    Ботевград
    В края на крайщата който каквото си има, на това си се кефи
    А тук като повечето са мамин/татин, мамина/татина, дай за тва, дай за онова, дънки за 2-300 блузки за 1-200, не всички са така, на всеки му се иска повече, да е повече и така ..

Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    ei lainari pisna mi da vi cheta prostotiite
    i toq fesno monitorniq boec
    pusnete mi go v edna staq i nqkoi da zatiska otvyn
    bate she te e** i she pikaq na teb utrepka skapana
    hahahahah, monitorniq boec... ne se sdyrjah da ne te pohvalq :P

Inache... Fesho li, kyv si... ti li beshe toq v banqta gol na snimka s nqkakyv pich?

А от доло ? :P :P :P
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Цитирай Първоначално написано от GREEN_OR_DEAD
    А от доло ? :P :P :P
    Еее..са няма такива екстри
    Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
    We kindle and char, inflame and ignite,
    Drink up, me 'earties, yo ho.
    We burn up the city, we're really a fright,
    Drink up, me 'earties, yo ho.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от fesho
    имам блузки на долче и габана,версаче,армани и пума,ризка на calvin klein,маратонки на еnergie,а и полувер имам на energie,парфюм версаче,цаки rai ban
    и тфа е смисъл обожавам ги теа марки особено първите 3те и гледам да са ми е марково всичко,но наистина е по важно как стоят може да има супер як мудел какфото и да е и да е уникален да е много по хубав от нещо дет е на някоя хубава марка...тфа е когато вида уникална дреха на гледам марката,ама обикновено си избирам уникат4етата марковите...
    и тука гледам казвате някфи фирми дет ги мислите за марки ама не се излагайте...марки като ub jeans i t.н тфа не е марка аз ако броя си4ките м идънки 6е стана ебати манекена
    Дам, прочел си за няколко известни марки...
    Чувал ли си за Alessandro Dell'Acqua, Alexander McQueen, Asics, Bebe Byblos, Carolina Herrera, Chanel, Chloe, Christian Dior, Christian Lacroix, Diesel,Dunhill, Ermenegildo Zegna, Fendi, Fila, Gevenchy, Gianfranco Ferre, Giorgio Armani Exchange, Gucci, Guess, Hennes and Mauritz (H&M), Issey Miyake, Jean Paul Gaultier, Jil Sander, Kenzo, Killer Loop, Krizia, Lacoste, Levi's, Mango, Marc O'Polo, Miss Sixty, Miu Miu, Morgan, Motivi, Nike, Oscar de la Renta, Paco Rabanne, Pal Zileri, Phillips-Van Heusen, Pierre Cardin, Playlife, Prada, Pringle, Ralph Lauren, Reebok, Replay, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, Sisley, Sixty, Stella Mccartney, Take two, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Trussardi, United Colors of Benetton, Valentino Vera Wang и Zara???
    Все известни марки.. А "Калвин Клейн", дори не се вписва
    Аз съм, но не мога да разбера защо трябва в тази тема да се изброяваt марки.
    А и повечето от изброените от теб не са просто марки, а дизайнерски къщи.
    Не можеш да стравнявяш Мотиви със Маккуин, Шанел или Живанши, Лакроа и т.н. Мотиви си е просто марка и на мен много ми харесва и е скъпа сравнение със цените на обикновенните дрехи, но не е невизможно скъпа като дизайнрските дрехи, който са най-известните и добри във света и по тази причина невероятно, невероятно скъпи и мечта за много хора.
    Няма нищо лоши човек да харесва тези дизайнери и да мечтае за тях, но да ти кажа винаги си личи когато някой просто ги изброява, та той дори и не може да напише Рей Бан правилно.
    Както и да е

Ти имаш ли либими от горе изброените?

И бтв за Келвин Клайн, аз лично не го харесвам, не можеш да кажеш че не се вписва, КК е една от водещие дизайнери или марки в Северна Америка, за мен са много скучни и винаги еднакви, типична американска мода, но найстина е огромен дизайнер, както и Ралф Лорен в Северна Америка.
    I am the substance and the one who has no substance.

Ох в подписа ми е импулса на картинакта..Немога да пусна линк...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Много интересно, че са по точно азбучен ред изброените...

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Неочаквано добра комбинация!
    Bad hair day B&W

май вече съвсем кежуалясах!

П.П. H & M, Mango, Miss Sixty и Tally Weijl са супер измекярски марки.

П.П.П. Аз съм най-секси. защо никой не ми го е казал?
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Nqq_Ti_Kaa
    Ох в подписа ми е импулса на картинакта..Немога да пусна линк...
    О,познаваш Грациела (:

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    Hard Rock Cafe
    s teniskata, proektirana ot sestra mi (ne obr. vnimanie na musurata mi)

http://img.photobucket.com/albums/v4...v/100_0125.jpg

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    s teniskata, proektirana ot sestra mi (ne obr. vnimanie na musurata mi)

http://img.photobucket.com/albums/v4...v/100_0125.jpg
    super dobrata teniska

Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    това ти ли си ? аха преди 10-20 год. ?
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Град
    София
    Който иска можем да си попишеме

Град
    Blondeland
    Вчера ми беше толкова сдухано и реших да запечатам момента ...
    (когато няма какво да правя , си се снимам )

http://img526.imageshack.us/my.php?i...to02911bd1.jpg
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си