- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 2/
Първоначално написано от Majestic12
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d
exploitedteen, чернине вАжиш
![]()
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/100/24815_753.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/100/24817_802.JPG
не си далеч от истината..Първоначално написано от hex_girl
exploitedteen май вече е на плажа![]()
opredeleno az oba4e ot nego ne sam u4akvala tolkova negramoten postПървоначално написано от OtherDimension
edin pat i toi da se izloji nai setne
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
hehehe 4esno za pruv put tolkos da me radva6 :PПървоначално написано от exploitedteen
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Да, гадна е!Първоначално написано от exploitedteen
А водка...ако има кой да ти вади черни миди, а ти да си ги отваряш на камъните и да ги пркарваш с водка...еех...
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/100/24943_898.JPG
... и едни други неща ми станаха!Нали ме знаеш фенче съм на Радикалната Странка!!!Първоначално написано от Мате
Съжалявам за оф-топика!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Наистина е много красивоПървоначално написано от SWASTICA
![]()
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
ето 2 от в4ера нямам телефон и един приятел ме снима 4е старите снимки са ми от лятото и тряя си зема телефон да си праа по 4есто 6от моя го тафиха
ем тфа е,качих 7 кила,зимах 2 месеца трибестан 30 и метан,след тфа ни6то 4исто карах само с гейнър,креатин и аминота разширих гърба,но са се омазних,не съм толкова релефен като преди,но поне не съм толку слаб и сега до лятото почвам да чиста...
критики приемам ;]
^ тренирай нещо за гърди... много малък гръден кош имаш и изглежда някак неестествено на фона на ръцете и раменете..![]()
praw s!,ама гърдите трудно ми растат,ше се постаряПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
Ходи три месеца да плуваш по час, три пъти седмично... но без да пропуснеш и ЕДНА тренировка - и си залагам главата, че гръдният ти кош ще стане съразмерен на ръцете. Аз съм обратното на теб, имам много силно развита и релефна гръдна и коремна мускулатура + перки, за сметка на бицепси, рамена и гръб. Постигнах резултатите с години редовни тренировки плуване. Само дето моите ще останат за винаги, а твоята химия ще те превърне в провиснал сухар след 20 години, за това я разкарай о-време и бъди натурален.
emi li4no az se nadqvam da umre6 mlad kato si tolkova tap i netarpeliv.. ima6 edinstveno race, vsi4ko drugo e ujasno.. obzalagam se 4e ne si 4uval za proporciite po Uaider.. vij gi i preceni dali tova, koeto pravi6, e pravilno.. dori i da e pravilno, ne e krasivo xd
Първоначално написано от SWASTICA
![]()
![]()
Първоначално написано от Fesho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ти го набия в комплексара,да си беше надул и циците поне реалистично да изглеждаше![]()
![]()
![]()
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
...от престоя ми в България през зимната...
![]()