- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 2/
Ако ти изброя това което слушам.. най-много да ме оплюеш!Първоначално написано от Fuckin'Hostile
О,да! И моля те не прави грешката като всички останали да плюеш Хауса заради ония тъпи фешъни и чалгари които казват че слушат Хаус... ако метъла беше на мястото на хауса пак ли щеше да говориш така!?!?!?
На никого не пожелавам любимата му музика да става толкова комерсиална !!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Направихте ли темата,че ми стана много интересно.
Ех тез скинари днеска не са ми излязли от акъла.![]()
Чакам темата Сам xP
London Tipton
ti mila ze da me pritesnqva6 ve4e tctctc mai 6te tragne6 po lo6iq put mai maiПървоначално написано от Your Nightmare
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
да се надяваме че няма..Първоначално написано от hex_girl
ема интересни са ми..![]()
London Tipton
Първоначално написано от Your Nightmare
o boje ne
da se nadqvame 4e nqma da trugne6 po lo6iq put
Шапкарю .....
tolkova li te u4udvaПървоначално написано от Your Nightmare
![]()
Шапкарю .....
Еми да..не ме познаваш и се претесняваш..Първоначално написано от hex_girl
![]()
London Tipton
6tom iska6 nqma da se pritesnqvamПървоначално написано от Your Nightmare
![]()
Шапкарю .....
честно казано дискусията е по-интереснаПървоначално написано от sladur4e_yo
![]()
Сам я направи нова тема, моля те.
Интересно ми е да чета![]()
Ееййй ПУТКИИ!!Първоначално написано от extreme_
К'ви са тия снимки бе мухльовци!? Кой ги е качвал там! Педерастчета грозни, ще ви еба в гъзеца!
Нали знаеш, че говориш глупости в момента? Кого заблуждаваш? Освен да оближеш асфалта, друго не виждам какво може чак толкова да стане.Първоначално написано от _SL_
Защо някои хора не усещат, че да изядеш няколко шамара на улицата е по-добре дори. Не виждате ли по какъв начин биваме ограбвани? Не виждате ли какво става на улицата, на работните ни места? Но да, ние сме овце.
Изглежда лесно![]()
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1/143_429.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1/144_430.JPG
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Стига мрънка. Пише, че равр ги е качвала. Кво толкова?
Котето на Canis
Loyalty & Submission
И от кога тя е на 15, от София/Айтос? И се пише по този...хм...странен начин?Първоначално написано от Felis_Dirus
А какво значение има кой ги е качвал? Нея не може да я шамаросвам ли?
moje puk naro4no da go e napisala na 15 ot aitos.. nz pitaite qПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Не е тя!;] Да Ви минава през ума да поразгледате малко преди да реагирате?Първоначално написано от Felis_Dirus
Информация за Албума 1 Албуми (Списък с албуми)
Пол Жена
Години 15
Град Айтос
Всеки може да си направи такъв рег. Доста е.... хмм... извратено, глупаво, воайорско или най-вече детинско. Но - този риск си го поема всеки, който качва свои снимки в тази тема, нали? А има начини да се стигне до автора на въпросния албум, но какво от това? Ако имаше моя снимка там и аз щях да се ядосам, но не и да псувам във форума в час, в който явно не са се поразсънили от модераторския екип. Охладете онлайн страстите малко, ок?
EDIT/ Видели сте, все пак значи? Пък и нета ми е бавен нещо в момента... Въпроса ти не е отправен към мен, то и въпрос не е точно, но - хмм, като излезем от кръга на шегата и първосигналните реакции - дали не би било леко немъжко от твоя страна да я шамаросаш? Или кое да е друго лице от женски пол?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Ъ? Бе де да знам какво пише, толкова съм гледала.. и каква връзка има шамаросването със снимките? А колкото до "какво значение има" - ти попита. И всъщност, да, няма значение, но ти се беше размрънкал.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Обясни ми от кой мой пост разбра, че съм ядосана, изнервена, афектирана, разгорещена, за да ми казваш да охладя страстите? Сашко се нерви, на мен ми е абсолютно все тая.Първоначално написано от Lestat357
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Много ясно че ще мрънкам, щом мога да си го позволя (може би) ч'то не
Пък ти едва ли не я оправдаваш, ако е тя. Още по-лошо, защото ми е на лесно
Селското в мен напира, пък и цивилизацията не ми действа добре. Трябваше да посвикна тук, че тогава да имма каквито е и да било контакти с хора![]()
~egoistiC, тоя път пак нищо не каза![]()
Видя ли! Не ни вънуват едни и същи неща! Дори не си най-малко загрижена за мен! Аз ще хленча, аз ще плача, аз ще лазя на коленееее...ай, режа си вените ПЪКПървоначално написано от Felis_Dirus
Ай стига сме дрискали тука![]()
а,не знам.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
съвсем случайно попаднах на албума,нямам представа кой го е правил
ае като не знаеш за какво става дума да си затваряш плювалника..Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от _SL_
![]()
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1/185_619.JPG
mislq 4e ka4vaneto na li4na informaciq bez razre6enie e protivozakonno
![]()
Шапкарю .....
Трябва да станат и противозаконни подобни изказвания. Ти какво разбираш под "лична информация"? А знаеш ли какво включва в действителност тя?Първоначално написано от hex_girl
znam kakvo zna4i li4na informaciq spokoino , no az ne sam si ka4vala snimka v onazi galeriq a snimkata mi e tamПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Шапкарю .....