- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 2/
Извинявай, момиченце, ама ти вярваш ли си...?Първоначално написано от Sarabi*
Равр.. ти носиш кубинките, за да показваш някакво "послание" ?Ше ме съсипете от смях тука... Момиче с кубинки - грозотия ! Това е положението.
Епа, не всички кецове миришат, моите ги пръскам със спрей.Не виждам лошо в това момичетата да пият бира. А жена с кубинки - ( : . Ебаси критиците, като им харесва, да ги носят.
цък
сараби, ти момиче или върколак си?
как ли пък не ще нариташ 1.86/90 кг момче
я се стегни
Момиче с бира е много по-грозно от момиче с кубинки...на някои момичета им отиват, на други не.....
Най-накрая да се съглася и с теб! Само имам малка забележка - и двата варианта са много грозни, но по-малко грозен е варианта с кубинките.Първоначално написано от Special K
![]()
Левски шампион але але!
Кво пък му е грозното на момиче с бира![]()
Ама кубинката е доста неподходящ завършек на фин женски крак, това просто е така.![]()
а сякаш момиче наркоманка е по-красиво..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Хм.. на мен пък жена с кубинки ми изглежда яко ...особено ако са по-високи .....така де.
^ мхм, съгласен.
Абе, що не се направи една тема за момичетата с кубинки, че гледам последните 3 страници тук са само за това :Д
@ лордката, страшен изглед ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Тихо бе... да съм те питал?Първоначално написано от deggial
![]()
Swosh!Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
hm ne si ti 4oveka koito da opredelq dali sam motika, pun ili kvoto i da e dali prili4am na 4udovi6teПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Не знам в "квартала на нашите кошмари" как е, но мога да те уверя, че дори юли месец вечерта не можеш да ходиш по тениска на плажа и да ти е комфортно. Трябва ти най-малко ватирана блуза с дълъг ръкав. А в деня, когато е правена снимката, аз лично си бях с якето, което носих зимата... Дори кучето трепереше.Първоначално написано от Initial_D
THUG
CORE
4
LIFE
казвате кубинките спарвали... жената тряало да бъде женствена и да се облича "нормално" (като фолк певачица).. ама никой ли не помисли, че точно тези фешанки носят ботуши до над коленете и то лятно втеме.. това не спарва ли и не мирише ли?
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Бахмааму, оставате бирата на мира. О.о
Момичетата не могат да пият бира, 'щото 'не било красиво'? wtf?!
Абе, вие мислите ли какво пишете докато го пишете?
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
много дажеПървоначално написано от OtherDimension
![]()
THUG
CORE
4
LIFE
Първоначално написано от OtherDimension
Абсолютно си вярвам. Тва че се е издължил малко по - рано и последните 6 години е висял само пред компютъра за да успее да натрупа 15 кила сланини не е мой проблем. Тъпото копеле беше точно от мазните разглезени заядливи типчета, които обичат да правят мръсно на всички, да се гаврят с по - малките, да те псуват само защото им е забавно и да си духат носа в дрехите ти и да знаят, че са безнаказани точно защото са толкова отвратителни. Естесвено, че ще му скоча. Да не би да го е очаквал точно от мене... нали за тва се изнесе като пръдня от гащи.
Тва прави ли ме не-момиче ? Че не търпя да ме гаври някъв пикльо ? Брех.
Най - малкото му е да пикае кръв.
И така.
МОЙ СИ Е !!!
Ахаха онва клапе в розовото как мазно ни се набута ей така самичко, 20 минути не можем да го убедим да си отиде при мама, която мнооого си го обичка и много иска да е с него![]()
Някой ден ще яздя камила... а мацката как се е нагъзила ахаха... целта на снимката беше задника й хъхъ.
Ааааа би ми отивало да съм папа ахахха... ама няма да мина проверката![]()
Еееххх тоя жираф![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
добре, че не беха сичките момичета като тебе, иначе щех да съм гей.Първоначално написано от Sarabi*
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Нямаш вкус, баце! Земи arza, тя си пада по корави кежуалс тук и в Англия!Първоначално написано от Alcohooligan
Първоначално написано от Иван Данов
Grumpy old madman
майка ти ше зема.Първоначално написано от Canis_Dirus
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?