- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 2/
OFF(от другиЯТ лош, груб и крайно несъобразителен съфорумец)Първоначално написано от SINDEL
Извини ме, може би попрекалих? Все пак, отговорите ти също не бих ги окачествил като особено мили или *бателни или поне с такова впечатление останах. Предлагам да продължим на лични по въпроса или най-добре да го прекратим дотук? Щом подобен аватар не противоречи с нищо с правилата на teenproblem.net , значи проблем реално няма. Проблемът си е лично мой. Не съм целял лично да те засегна и мисля, като цяло, бях достатъчно красноречив в това отношение. Както и да е. Някакъв опит за виртуално мое порицание във връзка с това вече беше направен От Познай Кого, по-рано през деня отново на лично. Кореспонденцията помежду ни се очертава като доста интересна, индийд, затова с нетърпение очаквам и неговият отговор.Предлагам да не коментираме повече във форума всичко това, обаче, ок? Надявам се като една истинска млада дама ще приемеш искрените ми извинения за явно не(достатъчно) джентълменските ми изказ и поведение от вчера следобед.
![]()
*глаголът плю за мен си остава крайно неуместно употребен в случая; поне според известното ми на мен негово речниково значение; но няма да го приемам лично, обещавам)
По темата/
@ABSOLUT`me – биваш)) може и по-мазно next time)
@machoka много срамежливо го даваш, бе?)
EDIT - специално заради някой форумни ешафодо-изграждачи и не само: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=160495 !;] нямам какво повече да добавя по въпроса аз
- все така на същото мнение съм по въпроса и ти е пределно ясно защо;] за повече доуточняване - отговори ми на последното л.с. като за начало;]Първоначално написано от quench