Цитирай Първоначално написано от SINDEL
Прекрасен е, нали?
Не, недей, моля ти се! Не отваряй дума за аватара ми, достатъ4но ме плю един форумец заради него... Бръкна ми в здравето мом4ето
OFF(от другиЯТ лош, груб и крайно несъобразителен съфорумец)

Извини ме, може би попрекалих? Все пак, отговорите ти също не бих ги окачествил като особено мили или *бателни или поне с такова впечатление останах. Предлагам да продължим на лични по въпроса или най-добре да го прекратим дотук? Щом подобен аватар не противоречи с нищо с правилата на teenproblem.net , значи проблем реално няма. Проблемът си е лично мой. Не съм целял лично да те засегна и мисля, като цяло, бях достатъчно красноречив в това отношение. Както и да е. Някакъв опит за виртуално мое порицание във връзка с това вече беше направен От Познай Кого, по-рано през деня отново на лично. Кореспонденцията помежду ни се очертава като доста интересна, индийд, затова с нетърпение очаквам и неговият отговор. Предлагам да не коментираме повече във форума всичко това, обаче, ок? Надявам се като една истинска млада дама ще приемеш искрените ми извинения за явно не(достатъчно) джентълменските ми изказ и поведение от вчера следобед.

*глаголът плю за мен си остава крайно неуместно употребен в случая; поне според известното ми на мен негово речниково значение; но няма да го приемам лично, обещавам)

По темата/

@ABSOLUT`me – биваш)) може и по-мазно next time)

@machoka много срамежливо го даваш, бе?)

EDIT - специално заради някой форумни ешафодо-изграждачи и не само: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=160495 !;] нямам какво повече да добавя по въпроса аз

Цитирай Първоначално написано от quench
...ЕДИТ: trollism
- все така на същото мнение съм по въпроса и ти е пределно ясно защо;] за повече доуточняване - отговори ми на последното л.с. като за начало;]