.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

За момичета: Коса нагоре

Искам да питам момичета, които си правят косата нагоре...с какво и как си я правите, така че да седи нагоре.Защото си постригах горния слой много къс,но много трудно застава нагоре само с лак и леко топиране в корените...та искам и други предложения плс

ami az dr na4ini nz osven s topiraneto i laka za6toto i az samo taka si q pravq

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    то и аз си я правя така, ама чесно казано не седи много време и като съм някъде се налага доста често да си я оправям

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Цитирай Първоначално написано от BrokenHeart
    то и аз си я правя така, ама чесно казано не седи много време и като съм някъде се налага доста често да си я оправям
    ami 4esno da ti kaja zavisi ot mn ne6ta.
    kogato imam mn svobodno vreme si pravq taka kosata 4e dori mi e sedqla i na dr den ama mi trqbvat pone 2.00 4asa za da postigna tova a ina4e ako e po barzata procedura redovno se otbivam do toaletnata za da se poopravq

Абе момичето не ви говори за обем а за нещо такова->http://www.vitoshka.com/images/news/news9/img3.jpg само че горния пласт да е изправен нагоре(или аз не съм разбрала?).
    Как със сигурност се получава това не мога да кажа ама предполагам че с пяна може да стане като си намажеш ръцете с пяна хванеш кичур между дланите си и го дърпаш нагоре.

Град
    blg
    amii macka tva stava kato si topira6 po4ti celiq goren plast ne samo v korenite i polzva6 vaksa lak ili kakvoto iska6 ai uspex4eta

mi moita pri4eska e takava i si q izpravqm purvo kosata s mnogo moshtna presa za kosa ama ne tova otgore a cqlata kosa i posle s lak za kosa ili pqna q durpam nazad a ne nagore i tq sedi mn hubava i 4akash da sedi malko vreme taka nazad i sled tova ve4e mojesh da si q napravish kosata nagore ili tam kakto iskash. Az moqta taka si q pravq a ako nqmash presa s iotiq sushto stava da se izpravi neznam uspeh
    Akcent - delight (music)

Мацаш я супер здраво със гел и си готова
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми