.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Първият път - неуспешен

Вчера щяхме да го направим с гаджето ми. Съблякохме се чисто голи, аз много се възбудих от големия му ***, обаче като си сложи презерватива и му спадна малко и му омекна... и той ми каза че не знае защо ставало така, но презерватива много го стягал .От какво може да е? Дали е защото презерватива му е малък / Durex беше/ или е нещо друго. Иначе преди да си го сложи му беше голям и твърд... Плс кажете какво да направи за да не е така. И дали това е нормално...

Град
    Panamaaa
    amiii .. edNa mo0q fr go0 pravi bez prezervatif shoty i na partniota i stafaly s1shtyty neshty .. ako iskash da Ne my omekfa go pravete bez prezervatif ... noooo ima nqkolko vajni neshta!!! p1rfo0: testfaite se za spin i dvamata! fto0ro0 ... ako si devstvena kaji my da go0 napravi po vnimatelno0, zashtoto (dokolkoto s1m chyvala) mojeli da stanat oslojneniq ako e po bolezneniq nachin! trety No0 ne Na posledny mqsto da stignete do extaz ( ama ot p1rviq p1t rabytat1 nestaa ... ) aide macka yspeh ... ;]
    Както казах раждаме се да живееме,
    не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
    Не признавам системата големи-малки,
    има два вида хора - Достойни и жалки.

Ami ako ne e bila gotina gledkata mu e spadnal na 4oveka
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    да му е малак капута ли бе..брей брей.... еми да правете го без презерватив и гледай да не свършва в теб и така

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

ми, аз определено не съм грозна. на 17 съм, имала съм много гаджета, всичките с по 1-2 г по-големи от мен, мин година бях с един на 21... и вс са ми предлагали секс, но аз съм отказвала... защо - аз си знам. важното е че в момента обичам истински това момче и това е причината да му предоставя най-ценното си нещо..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от gamercheto_
    да му е малак капута ли бе..брей брей.... еми да правете го без презерватив и гледай да не свършва в теб и така
    \/

а не може ли да пробва с някой по-голям презерватив, защото мен наистина ме е страх и искам със...

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    ем че тъй де

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    Пловдив
    е ако внимава за кво да е със...а и без презерватив е по яко

ок

Защо не пробваш с уста да му го сложиш следващия път и ще видиш че няма да има проблеми.Успех!
    Russian Aerospace Agency

mn hora go imat tozi problem kat go ima bez prezervativ ko tolkos uspeh
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!

Голям фен
    Na men nikak ne mi spada haha s , bes se taq . Bez po qko.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си