- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дълъг или дебел?
абе незнам колко пъти я има тая тема, ама 10х момичета току що ми извисихте егото![]()
Първоначално написано от k1sS_mY_aSs
![]()
![]()
![]()
dEbElLL!![]()
Сега остава да уточните какво имате предвид под дебел... Защото повечето момичета като го видите дебелия и страх ви хваща нещо
+1Първоначално написано от WaKo
и аз искам да го разбера...
debeeel sus sig....
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Смятам, 4е повечето от момичетата, които искат дебели чепове не са имали възможността да изпробват такав. Всички викат в един глас: "размера има значение", обаче като опре ножа о кокала и пискат.Познавам много момчета които дават пари за да си смалят "буталото", понеже имат проблем с момичетата и целия свят им се вижда тесен.![]()
Ми аз съм малко тесничка отдолу и...нямам претенций
Нормално дълъг .. и повече дебел .., но не прекалено !
Защо няма тема "Тясна или дълбока?"?!?!![]()
hahaa i z akvo vi e neshty 20-23 sm she uspeqt li da vi go vkarat ili pri opitite shte vi boli??? hmm spored men i za dvata pola e po golqmo odovolstvieto pri po- debeliq![]()
![]()
abe zavisi si !!
daje da ne e mnogo golqm ili koi znae kolko debel ako si znae kak da si vyrshi rabotata pak shte mi e kef![]()
Общо взето всичко е от значение!
И от цялата тая система се стига до извода че е важно да ти е крив желателно 30 см в зигзагообразна форма![]()
А на жените им трябва много дебел и много къс! Да им е кеф но да искат още и винаги да си остават недоволни! (тва беше специално за катериците които обиждат мъжете на достойнство и по този начин ги комплексират!)![]()
![]()
![]()
razmera winagi e ot zna4enie. predpo4itam go debel
Haha. Tezi otgovori tuka (koito sa 95% дебел и 50% dulug i 99% razmera ima znachenie) trqbva da gi navurjat kum temata Kolko trqbva da e golqm kudeto cari samata skromnost (99% tam tvurdqt che razmera nqma znachenie).
Eating isn't cheating - Arnold
Оооо мери се и още как...Първоначално написано от The Shadows Madame
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Аз лично предпочитам да ми е дълъг. Па и да не е дебел, ше набиваш встрани кво му е.![]()
Важен е . Даже много . Ако на Хитлер не му беше и малък и тънък , нямаше да е толкова депресиран и сега Европа щеше да гъмжи от евреи .Първоначално написано от [BSL
Ето за това е важен .
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
ima zna4enie predpo4itam i dalag i debel i da znae kak da go izpolzva![]()
hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e