- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко трябва да е голям?
ем попринцип диското не ме кефи бе супер тъпо ми е там :PПървоначално написано от Sisqta
всеки го кефят различни неща
![]()
Абе чак 15 см. незнам дали ще е ама пък 5,6,7 ми изглежда по скоро като плазмен телевизор.Първоначално написано от Jessica^
Апак за 17 санта по-тъпо ще ти е като е толкова защото не винаги може да проникне (големите са само за пред приятелчетата с които си ги мерите)
А пък народа е казах 13 см стигат на всяка жена,др-то е лакомия :P![]()
Добре сянка в мрака.Земи сега метара и го премери без да ти е станал на най дебелата точка и ми кажи колко ти е!най малко да е 14!
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
ем нямам сантиметър по ръка брат ама с тез твой 15 прекаляваш виж просто колко народ ти го казваПървоначално написано от Sisqta
Добре пич,те ми го казват щото не са си мерели дебелината и на мене не ми се вярваше като един фр ми каза 4е му е 15 ама го премерих и беше 14 преди 3 месеца.Как да ви го докажа ..не мога..взимате метъра мерите и осъзнавате че съм бил прав !
нененене ддз напрао 4овек дебелина е различно от дължина ...!просто си легни да спиш най добре![]()
Еми за обиколката ви говоря кфо се учудвате 15 не е много
Първоначално написано от Sisqta
хаха сливенското циганче с едрото пишле се бори с жалки и слаби думички да докаже биологичната си невежест![]()
![]()
![]()
![]()
с хора като тия в историята ке влезем ... ся му е 15 а до 20 ще му е 30 ...
![]()
еволюция 2 .... хората се превръщат в пениси
![]()
![]()
Майкати даеба мрасна вееееееееее пишоркоооооооо
той човека си каза че му е дълъг 17 браво на него и още да му расте младо момче е ама да му е дебел 15 см е тфа не мога го повярвам
Сянка В Мрака..имах предвид че обиколката е 15..Слагаш метара и правиш един кръг тва имам предвид
Еи Smile ли си къв си не та знам като не вярваш че му е толкова на момчето отиди да ти го покаже и пъхне в дупката та тогава ше има световен рекорд за наи голяма ширина на дупката на газа ..Ся бил на 15 и му е 15 като станел на 20 ше му е 30 .. що да не му е 30 като стане на 20 ве травестит твоя като няма 1 ко се праиш тука на много компетентен ща еба в бека миризлив .. Сливенски циганин ше викаш на баща си педал нещастен ела в сливен да та вида кои си и тогава ше видим кои е мангал и кои не е на думи всички са силни нали знаеш нещасник !
да е човек разбрах те но пак ми се види много утре ще си измеря моя, но не мога да повярвам че е 15 0.оПървоначално написано от Sisqta
ако ти е толкоз евала радвам са за тебеама... съмнение
![]()
Сянка и утре ми драсни едно лично да ми кажеш че съм бил прав![]()
абе нека са само мажетеПървоначално написано от Jessica^
жените са си по-готини в сегашния вид ...
а и аз не искам да претърпя тази еволюция... предпочитам да ми е малък и да съм с момиче отколкото да се перча с орган ....
Jessica тва имах предвид :P А защо др не вярват?
бе и на 2мата ще пиша хахахаПървоначално написано от Jessica^
![]()
![]()
![]()