- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко трябва да е голям?
Trqbva da se gleda praktichnoПървоначално написано от BluE_s
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Абе вие тука сте много зле. Прочетох първите 2 страници и![]()
15см се говори за обиколка, нали се сещате, че пенисът не е плосък. Така, че е съвсем нормално дебелината да е 13-16см.
karai be vse nqkoi tap trqbva da se izkaje -_-Първоначално написано от Sun_Shine`f
... ima znachenie da - vsmisyl - trqbva da go ima toq penis , da se zabelqzva s prosto oko - ottam natatyka e vypros na predpochiteniq i na kysmet
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Абе недейте да говорите толкова наизуст - ти ако видиш х*й с обиколка 16см ти гарантирам, че всичко друго ще ти мине през главата, само не и да го поемеш. Към 70% от мъжете имат пенис с дебели до/около 13см в обиколка - с 16 са 1-2%, ама това е в рамките на статистичестата грешка, така че не може да се каже напълно точно. Така че четете малко преди да пишете тъпотии.Първоначално написано от Sun_Shine`f
А че на пича може да му е 15 - ми що, ама докато не пусне снимка с метърчето са голи приказки в интернет
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Аз казах граници. Наясно съм, че това не са средностатистически данниПървоначално написано от WaKo
![]()
Taka si e. Granici sa si. WaKo e prav. Moq e s obikolka 15 sm i polovinata momicheta, s koito sum bil priznavat che e po-debel ot sredniq. I vse pak e normalen i ima kude kude po-golemi parcheta. Do kolkoto znam nai-bolezneniq tip penis e debel s mnogo shiroka glava.
Eating isn't cheating - Arnold
според мен тряя а е толкоз голям че с него да можеш да си копаш лозето![]()
Moq na 12 beshe nqkude 6 sm. Nqma da se pritesnqvash. Shte drupne napreПървоначално написано от The chosen one
d.
hmm moite fr se sporqt 4e za 15 godi6en trq da mu e 13-15 , taka li e naistina ? spored mene pone 16![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
hahahahahhahahahaha 15 na debelina!!!! da ne sme v4era6ni 4e da ti se vurjem! to togava s tia razmeri hi4 ne si za zavujdane 6toto moje6 da pravi6 sex samo sas slonica![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от cotton candy
Az ne sum za zvujdane. Po-skoro za razvujdane
![]()
Момчето на 15 ми тръгнало да ми говори за пишки....ей кифладжийчо ще те сгъна ти откъдето идваш ние вече сме минали от там,така че незнам какво ти е интересно или не,ама на 15 неможеш да задоволиш едно момиче моето момче,това да не е тортичка или пъпешче да "ръгаш" вътре докато се пръсне от другата страна...има още много хляб да ядеш,докато правиш качествен секс,а не се залъгваш,че си голяма работа.
Сантиметрите не те правят мъж моето момче,прави те душата първо както вътешната красота,така и външната и после банковата сметка,сантиментрите и с 15см ще задоволиш момичето,никога немога да си представа да си меря....защо интересно ли ще да е жалка работа или ме иска момичето или не ме иска 15-18 разликата на око неможе да се определи,подразни ме че се мислиш за нещо и как говориш със съфорумците,но си нямаш и бегла представа от това що е жена и как се сваля !
Офф пак ли се реете из облаците бе момченца..
Ся щи кажа нещо много вярно
Не е важно колко ти е голям.. важното е дали и стига на пр-ката ти бе кухак..
Ти може да имаш и 30 санта дължина и дебелина ама кофата й да не ти го почувства, но пък може и с 10 да си ама тя да се пръска от кеф.. и ко прайм ся.. одрямахме се а :Д:Д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Tova si e genetika. eu.hurycane beshe izvadil nqkakvi statisticheski danni mai za srednite duljini. Imai predvid che penisa raste do 18 gidishen nqkude mislq tui che spoko. Osven tova 15-16 za debelina si e baq obemno. Ako pitash za duljina srednata e nqkude mejdu 14-18. Ako si na 15 ima veroqtnost oshte da raste. Nqma za kakvo da se kahurish.Първоначално написано от fr3e_s7yle
A po vuprosa kolko trqbva da e zavisi ot choveka. Za vseki eskimos si ima hladilnik.Razmera ima znachenie. Ako ti e 10 santimetra kolkoto i golqm da si s ezika i prustite i buketite s cveta kofti za mackata. Ot druga strana ako momicheto e tqsno moje i takuv da q ustroi. Ako ti e nad 18 veche stava bolezneno i povecheto momicheta trudno shte go poemat. No otnovo ima momicheta puk, koito na takiva se kefqt. Vupros na vkus i chovek. Taq tema q npravite do lunata dulga. I tova e zashtoto vseki vse chete poslednoto mnenie i reshava da se izkaje barabar Petko s mujete.
![]()
още ли си мерите пишките беее божееееее![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
+1 imam chuvstvoto , che momchetata otkakto se usetqt , che imat pishki i che mogat da gi polzvat za dr , osven pishkane do kraq na jivota si se interesuvat ot razmera na "myjestvenostta si"Първоначално написано от nohuty
kak da vi kajem , che ne vijdame vyv vas samo 1 penis ...i nqkolko cm po-malko ne vi pravqt po-malko myje ...:P
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ма ти тая тема напраи ли я,за да се изфукаш колко ти е голям ''дебел'' ЛИ?![]()
Абе, цигането от Сливен. Спри да ни занимаваш с пуберските си глупости. А вие, където му се връзвате сте още по-зле... Та на въпроса - нормален размер е 16-17 сантиметра. Поне така казват жените, с които съм разговарял на тая тема, а те не са малко. Лично аз не си го меря, но е повече от 16-17 при всички положения. Няма значение размера.
То цигането от Сливен също и не го е срам да лъже. 15 см ДЕБЕЛИНА както казах тва е като на слон бе. Сложи една снимка тука с метъра като викаш че не лъжеш бе хърльо. Пък и веждите си оскубало хахахаха деба й травестита ти дебаПървоначално написано от Sakis
![]()
kazaha go miliardi pati... obikolka be hora obikolka nali se se6ta6? da ti gy narisyvame li? a? boje... pak i ko ti pre4at vejdite na mom4eto? lele... ti kato iska6 si stoi kato gaitan vejdy voivoda...Първоначално написано от confused_m
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нарисувай ми го. Какво ми пречат ли? Не казвам да са дебели ама тва чак така брутално да си ги оскубе като Урсула - еми извинявай ама е супер тъпо да приличаш на травестит.Първоначално написано от wasntme_
Nqma momche, koeto da ne si go e merilo vse pak, ne zashtoto e chak tolkova vajno a ot lubopitsvo i vse pak do koga shte se zanimavame s tiq razmeri. Veche vi kazah, che tova e subektivno. Daje mnogo chesto tezi s golemi razmeri sa po-razglezeni v legloto zashtoto si mislqt, che kato im e golqm znachi nqma zashto da se starqt. :P