- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременнаа ???МАЛЕЕ...
напълно съм съгласна,обаче напоследък е така :ако "бутнеш" поне още 100 лв отгоре и съгласие не ти трябваПървоначално написано от SaLzI4Ka
offline forever!
Еми ще ги изложиш.Първоначално написано от SaLzI4Ka
Ти си си виновна,кой те е карал да правиш секс без презерватив и то още на 15 години,като имаш ясна представа,че е опасно и може да се забременее!
Стига сте баламосвали момичето. Вероятноста да е бременна е нищожна.
Към авторката на темата: не ти идва, защото се притесняваш.
Айде със здраве![]()
>>> House Music <<<
"парво с презерватив а след това замалко без . Възможно ли е да съм бременна ... защото имаше малко сперма по пениса му след като махна презерватива ?"
-Tова не ми говори за предекулационна те4ност, а за циста сперма от презерватива!!! Незабавно си направи тест и не слушай какво ти говорят останалите, дето май дори не са ти прочели като хората поста.
И не ходи по касапници-говори с някой възрастен първо(може и не с вашите),който да ти разясни нещата.Примерно при гениколог-той няма право да каже на вашите.
недей да говориш глупости!!Кой лекар ще си рискува дипломата за 100лвПървоначално написано от princesa_viki
![]()
НИКОЙ!!
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
lele tva e mn gadno ama az ako bqh na tvoe mqsto vmesto da sedq pred kompa i da se 4udq kfo da praq bih kazala na mama ni6to 4e moje da me ubie no vse pak tva e mn seriozno puk ako naistina e taka bih abortirala dokat e vreme !
milichka pishi mi na skype vsichko koeto te interesyva i shte ti dam nyjnata inormaciq...imah syshtiq problem skype mi e ani_4olakova [-o<
лелеле имаме си медицинско лице във форумаПървоначално написано от maci
![]()
"миличка" аз пък мога да ти кажа че вероятността да забременееш хич не е малка!
ами си я има и то доста!
значи след като си на 15 и все още нямаш 18... и не си готова за дете предполагам?!
къде сте ми тръгнали двамцата да си го завирате със сперматозоиди по половия орган на приятеля ти!?!
що за тъпотия е тва?!!
без род. няма аборт....
то разбирам да си го е ръчнал със сперматозоидите и да пиеш хапче след тва...да...
ама то пък........ ееееееее нямам думи просто!?!
Еми т'ва е,честито на печелившите,като не си правите сметката навреме,сега се оплаквайте! \/
Mad
За пари всичко правят!Първоначално написано от dark0s
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Аплодисменти за момчето което си го навря охлепан в сперматозоиди "за малко" в момичето.
Да,има голяма вероятност да си бременнаИ определено трябва да си поговориш с вашите и най-вече с мама.Колкото и да са там известни и да ги познават,за Бога те са ти родители!!!Трябва да знаят за нещо такова като евентуална бременност и дете.А и се съмнявам да искат чак да те убият
А дааааааа,и другият път използвай най-елементарни презервативи поне,защото децата не ги носи щъркелът
![]()
дам,напълно съм съгласнаПървоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
offline forever!
а как ще се казва бебето![]()
![]()
бЗк
сПоко бЕ мнОго мАлка е веРоятноста да си брЕмеНнА ! късмет се пакае като си направиш тест кажи ни какво е станало
![]()
а и само да кажа 4е ако тикнеш 100-200 лв със сигорност няма да ти трябва съгласието им
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Ами така е, най-добре да отидеш на гинеколог. Нз на колко си, но предполагам, че си на повече от 16! Не искам да те укорявам, но е трябвало да внимавате докато сте го правили! А ходила ли си вече на лекар???
Арее бе мастурбатораПървоначално написано от radcliff_e
![]()
Ти темата,четеш ли я изобщо!?
Момичето е на 15!
Ooo vqrvai namirat se . makar 4e nqkade bqh 4ela 4e nikoi ne moje da kaje sas sig dali nqma da ima uslojenniq pri ili sled aborta . III hora nqma mi ni6to mersi na si4ki se pak . Pomognahte na men nadqvam se i na nqkoi drug sa6toПървоначално написано от dark0s
=D>
![]()
![]()
![]()
добре ако има опастност да си бременна отиди до лекар не искаи съвети от някой дето не те познава ... и да бременна си даже знам че е и момче ако ми кажеш и в ква поза го правихте мога да ти кажа и точна дата и час на раждане .... тц тц тц ... смешни сте ... :P :P![]()
![]()
izvinqvai,ama tva nqma nikav smisal deto go kaza....stanaloto stanolo,nikoi nqma pravo da sydi! predlagm pomosht na neq , a ne povod za zloba na teb!Първоначално написано от ~egoistiC
ako stava dyma za moqta "pomosht" imah predvid informaciq i mislq che bi bila polezna na nqkoi momichetaПървоначално написано от n3v3r_aga!n