- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ще кажите ли на приятелката ви че сте и изневерили...?
хмм...бихте ли казали на приятелката ви че сте и изневерили...(секс или целувка) при условие че наистина даржите на нея...и как по точно бихте и казали?![]()
По-добре е да се спестат някой работи :P
po dobre i kaji neq laji kazvash 4e darjish na neq az bih i kazal (az ne bih napravil tova koeto ti) no tvoi problem kaji i
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!
+1Първоначално написано от spark_94
![]()
![]()
ххааххаах аз не сам и изневерил но допреди малко бяхме заедно и си говорихме за това...дали ще и кажа или не...и сега се замислих дали трябва да и кажа или не![]()
ами..по принцип е най-добре да си кажеш..иначе ще ти тежи много и всеки път когато ти каже,че те обича това ще те изяжда отвътре..
Според мен това си е до човек...Първоначално написано от lithium4e
Ami da .. trqbva da i kaje6Nqma li pone malko da ti teji na savestta da q gleda6 v o4ite i da q luje6
Tq trqbva da znae puk dali 6te iska da prodaljite vrazkata si zaedno si re6ava tq
Puk i ako q obi4a6 i darji6 na neq .. trudno 6te i izneveri6
![]()
Hm. dosega ne sum izneverqval na priatelka. Ako se sluchi obache mislq, che bih i go spestil. Vse pak ako ima iznevqra to tq ne bi bila na nishto poveche ot sexualno estestvo - sledovatelno nqma prichina da q tormozq s podoben fakt. Ako e neshto po-seriozno to bilo predpostavka za prekratqvane na vruzkata - v tozi sluchai bih bil otkroven s neq i bih i otbelqzal, che v sluchaq vinata e izcqlo v men. Ne bih q ostavil da se chuvstva naranena i da si misli, che tq e vinovna po nqkakuv nachin.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ако ДЪРЖА на нея няма да го направя!!!![]()
Бе каква изневяра е целувката?
Освен тва - като си признаваш само прехвърляш отговорността за своите действия на приятелката си. Така че по-добре си трай. Лично според мен е тъпо да изневеряваш и после да си признаваш. Така ли иначе няма да ти вярва вече.
трябва да се лъже ама ако наистина държиш на нея по-добре не лъжи![]()
![]()
![]()
Az mislq 4e e pravilno da se kazva....!!!Osobeno na edno momi4e mnogo mu govori fakta 4e sam si si priznal....p1k ako ne i kaje6 i razbere ot drugo mqsto togava...............stava LOSHO!!!P1k i da kak nqma
Първо аз не бих го направила... но в случая бих му казала всичко...
Първоначално написано от amatorium
Ехаа, браво бе! =D> Много ми харесва как разсъждаваш, умно момче си.
Напълно споделям мнението ти.
Не е нужно да тормозите половинките си заради собствената си слабост и глупост.
Собственост на Canis_Dirus
Nqma da si priznaq![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
emi az go napravix za jalost priznax si ama ve4e ne be6e su6toto tq po4na da me revnuva ii skusaxme sled veme![]()
поздрваление за казаното! =D> аз бих постъпила по същия начин!!!Първоначално написано от amatorium
![]()
Най-добре всичко да се знае.Ако ми изневери и ми каже,няма да скъсам с нея,но ще си имам едно на ум в мой плюс<може пък да пробваме суинг,ако сърце ми даде>,но ако разбера от друг и в последствие се окаже вярно,тъжно ще ми е,но...кой от къде дошъл.Изневериш ли веднъж,няма да е за последно.
Аз поне не искам да съм с такъв човек
spored men trqbva da se znae ako vryzkata se krepi pone malko na doverie,a i ako kaja az za iznevqra i tq 6te go napravi ili 6te se izpusne rano ili kysno.Osven tova ve4e sym go pravil-i iznevqrata i priznanieto-ne e ni6to stra6no,stiga da te razbere pravilno![]()
и аз съм го правил, все пак истината е за силните хора, а от останалите няма полза .. или - или.. т'ва е положението![]()
Да бе,ще го мушна там,където някакъв е влизал,докато сме били заедно.Не знам с какви очи ще ми се отдаде отново...
1.никога няма да му изневеря
2.ако го направя..ще му кажа зашото си обещах да не го лъжа и да не крия нищо от него
Ако държи на нея няма да и изневери и няма да прави глупости... а ако все пак го направи.... 1 път ок, ама повтори ли се... значи само се залъгва че държи на нея...
[img][/img]